Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Hasznos tudnivalók

Jelentkezés, foglalás:

 

Hogyan jelentkezhet utazásainkra?

-       személyesen irodáinkban (lásd katalógus hátoldalán)

-       e-mailen: info@personaltours.hu vagy nador@personaltours.hu

-       honlapunkon keresztül www.personaltours.hu

-       országszerte viszonteladó partnereinknél

 

Amennyiben átutalással kíván fizetni, a következő számlaszámokat használhatja:

CIB Bank: 10700079-25072301-51100005

OTP Bank: 11711041-20746759

MKB Bank: 10300002-10609991-49020017

 

Fizethet honlapunkon keresztül bankkártyával, ill. irodáinkban is rendelkezésére állnak bankkártya elfogadó terminálok! Kérje munkatársunk technikai segítségét!

Irodánk már 23 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének (MUISZ) és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamarának (BKIK).

 

 

A következő hasznos tudnivalók az ÁSZF részét képezik, melynek aláírásával ez alábbiakat is tudomásul veszi a szerződéskötő:

Szálláshelyek: minden szálláshely gondos kiválasztás és személyes megtekintés után került be katalógusunkba. A szálláshelyek elfoglalása és elhagyása a nemzetközi gyakorlatnak megfelelően történik: a szobákat általában 14 óra után lehet elfoglalni és 10 óráig kell elhagyni, az utazás menetrendjétől és módjától függetlenül. Az ettől eltérőt a részvételi jegyen jelezzük. Amennyiben a lefoglalt szálláshelyet a bérleti időszak lejárta előtt hagyja el, a fel nem használt napok visszatérítésére nincs lehetőség. Amennyiben az utasok a bejelentett létszámnál többen érkeznek, úgy a szállásadónak jogában áll a voucheren nem szereplő személyt kiutasítani vagy érte felárat felszámolni. Külföldi partnereink fenntartják a jogot a szálláshelyek azonos vagy magasabb kategórián belüli esetleges megváltoztatására. Irodánk nagy gondot fordít arra, hogy a szálláshelyeken minden rendben legyen. Ha ennek ellenére vendégeink valamivel elégedetlenek, kérjük, hogy azonnal jelezzék a partnerirodánál vagy a szállásadónál, hogy a hiba mielőbb kijavításra kerüljön! A déli országokban a meleg víz ellátása többnyire napenergiával történik. Ezért előfordulhat, hogy a meleg vízre várni kell. A prospektusban szereplő képi anyag mindig az adott szálláshelyen készült, de az egyes szobák berendezései eltérhetnek egymástól.

Szállodák: a szobabeosztást nem irodánk végzi, előre jelzett kívánságokat továbbítunk, de ezek teljesítéséért felelősséget nem vállalunk. A szállodák kategóriái az adott ország előírásának felelnek meg. Előfordulhat, hogy az adott ország hatóságai szerinti besorolás színvonalasabb szolgáltatásokat biztosít, mint azt elvárjuk, ezt többnyire a leírásokban jelezzük vagy + jellel látjuk el. Az egyágyas szobák színvonala nem mindig egyezik meg a kétágyas szobákéval. Görög- és Spanyolországban a hotelek  hivatalos besorolásai csak nagy vonalakban egyeznek meg a megszokott (***) csillagokkal jelzett színvonalnak. Nem ritka, hogy egyes szolgáltatók gazdasági vagy adózási okok miatt nem a színvonaluknak megfelelő kategóriába soroltatják magukat. Ne a csillagokat, hanem az árat tekintsék mérvadónak és kérjék ki munkatársaink véleményét!

Apartmanok: az apartmanokra megadott részvételi díjak legtöbb esetben tartalmazzák a heti egyszeri takarítást, ágyneműváltást, törölközőcserét, valamint a víz-, gáz-, villanyszolgáltatást. Görögországban az üdülőhelyi díjat a helyszínen, Euroban kell megfizetni. Ettől való eltérést az adott apartman leírásánál jelöljük. Előfordulhat, hogy a zuhanyzók falból kiálló zuhanyrózsával, zuhanyfüggöny nélkül, zuhanytálca helyett padlólefolyóval, általában egyszerű berendezéssel vannak felszerelve. Stúdió: nappali+háló+konyhasarok 1 légtérben. Apartman: legalább 2 légteres, külön konyhával. Mindegyikhez fürdőszoba tartozik, többnyire zuhanyzóval. A konyha felszereltsége: hűtő, villany- vagy gáztűzhely, alapvető edények a létszámnak megfelelően. Ahol kauciót kérnek, hazautazáskor az apartman hiánytalan átadásakor azt visszaszolgáltatják.

WiFi: a szálláshelyeken a WiFi általában munkavégzésre nem alkalmas, a görög szigeteken a jelerősség erősen ingadozhat. Amennyiben a szálláshely rendelkezik WiFi elérhetőséggel, de az esetleg nem működik, kérjük, jelezze a problémát idegenvezetőjének, aki a tulajdonossal megpróbálja a mielőbbi helyreállítást. Az internet elérhetőség alkalmanként napokig akadozhat, a WiFi folyamatos, hibátlan működéséért az utazási iroda felelősséget nem vállal.

Tengerre néző szobák:tengerre néző szobát csak abban az esetben garantálunk, ha az árlistában megkülönböztetett ár vonatkozik rá és ezt igényelték. A tengerre néző szoba kategória szállástípusonként és desztinációként változhat, amely nem minden esetben biztosít szabad kilátást a tengerre. Azt akadályozhatják például: természeti képződmények vagy épületek.

 

Ellátás:

kontinentális reggeli: általában kávé, tea, vaj, dzsem, méz, péksütemény
bővített kontinentális reggeli: az előbbieket felvágottal, sajttal, tojással egészítik ki
büfé reggeli: bőséges reggeli, önkiszolgálással
svédasztalos reggeli: gyümölccsel, zöldséggel, meleg ételekkel bővített reggeli büfé rendszerben

angol reggeli:bőséges reggeli kolbásszal, babbal, tojással, bacon-nel, sült paradicsommal kiegészítve  

félpanzió: reggeli + 1 főétkezés (általában vacsora)
teljes panzió: reggeli + ebéd + vacsora (ital nélkül)
all inclusive: korlátlan étel-, italfogyasztás (főétkezések svédasztalról, helyi alkoholmentes és alkoholos italok), az egyes szállodák szolgáltatásai eltérőek, kérje tájékoztatónkat!

Az apartmanok foglalása esetén igényelt reggelit közeli szállodában (07.00-09.30 között) vagy étteremben (09.30-11.00 között) fogyaszthatják el utasaink.

 


Repülős utazás: a repülőtéri és biztonsági illetékeket, adókat a részvételi díjon felül kell megfizetni. Összegét a hatósági rendelkezések és az árfolyamváltozás befolyásolhatják. A pontos menetrendről legkésőbb az utazás megkezdése előtt 7 nappal adunk felvilágosítást. A megadott találkozási időpontot kérjük pontosan betartani. Üléshelyet előzetesen nem tudunk foglalni, azt a légitársaság osztja el. Előfordulhat, hogy az utolsóként érkezők nem tudnak egymás mellett utazni. Esetleges késésért irodánk felelősséget nem vállal. Az utazási dokumentumokat előzetesen emailben vagy postán küldjük el, ill. partnerirodáinkban személyesen vehetik át utasaink. A Travel Service charter járatain repülőjegy nincs, a repülőtéren a név, ill. az utazási okmány alapján kapja meg a beszálló kártyát az utas. Utasainkat a repülőjáraton nem kísérik, a célország repülőterén viszont telepített képviselők várják a csoportot. Tekintettel arra, hogy a légitársaságok a menetrend változtatás jogát fenntartják, irodánk az ebből eredő esetleges károkért, kényelmetlenségekért nem tartozik felelősséggel. A poggyászok súlyhatára légitársaságonként változó. A részletekről, kérjük, érdeklődjön az irodában! A repülőre felvihető poggyászok hatályos biztonsági előírásai a www.bud.hu oldalon találhatók.

Transzfer: charteres útjainknál általában a célállomáson képviselőnk várja a vendégeket és gondoskodik a szálláshelyre jutásról. Igénybevétele nem kötelező, bérelhető autó már a repülőtéren is, ez esetben csak regisztrációs díj fizetendő (4.900 Ft/fő), melyre a külföldi partner tart igényt. A transzfer ára rendszerint a csoportos transzfer árat jelenti, mely magában foglalja a külföldi partnernek fizetendő kezelési költséget is. Igény alapján egyéni transzfert is biztosítunk.

Autóbuszos utazás: az utazás minden alkalommal légkondicionált, az előírásoknak megfelelő autóbusszal történik. A turnusváltó autóbuszoknál az előre tervezett menetidő és útvonal megváltozhat. A külső körülmények miatt bekövetkezett késésekért nem vállalunk felelősséget. Az autóbuszokon tilos a dohányzás és szükség szerinti pihenőt tartunk. Érdemes az érintett országok pénzneméből némi aprót vinni (pl.: WC használat, éttermek, üzletek). Az autóbuszon utasonként egy bőrönd és egy kézipoggyász helyezhető el. Az autóbuszok előre meghatározott útvonalon haladnak, fel- és leszállásra csak az előre meghatározott helyeken van lehetőség. A vidéki felszállási lehetőségekről irodánkban kapnak felvilágosítást.

Telepített idegenvezető: a repülőtéren vagy a voucheren megadott helyen várja az utasokat és intézi a transzfereket, de nem tud minden szállodai bejelentkezésnél jelen lenni, a check-in a voucher birtokában általában bonyodalom nélkül lezajlik. Probléma esetén a megkapott elérhetőségek egyikén jelezzék, hogy szükség van a segítségére, ilyen esetben köteles minél előbb megjelenni és utasaink segítségére lenni. Feladata a fakultatív kirándulásokra való jelentkezések adminisztrálása, a részvételi díjak beszedése és az utasok tájékoztatása. A kirándulásokon nem minden esetben vesz részt.


A katalógusunkat a készítéskor rendelkezésünkre álló információk alapján készítettük!

Az ezt követő esetleges változtatásokat a honlapunkon tüntetjük fel.

 

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!