Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Kedvezmények

A kedvezmények és az alábbi információk csak a Personal Tours saját szervezésű (más cégekkel nem közös) programjaira érvényesek. A saját szervezésű utakról érdeklődjön munkatársunknál!

 

Előfoglalási kedvezmény:

Foglalja le utazását First Minute áron irodáinkban 2018. április 30-ig!

AFirst Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz) költségét, szállodák esetén a megadott ellátást is. A katalógusárhoz képest sokkal kedvezményesebb áron, esetenként akár 25-30 %-os kedvezménnyel előlegezheti le utazását, ha kihasználja e lehetőséget.

Az előleg összege: a teljes részvételi díj 20 %-a január 31-ig, és 40% a későbbiekben történő foglalások esetén. Teljes összeg befizetésénél útjainkra árfolyam garanciát vállalunk.

Ahol nincs First Minute ár, ott egységesen 10 % az előfoglalási kedvezmény a szállás árakból szintén április 30-ig.

Felhívjuk figyelmét, hogy két vagy többhetes turnusra csak korlátozott számban fogadunk el jelentkezéseket és ezen utazásokra nem feltétlenül vonatkoznak az előfoglalási kedvezmények, akciós árak (First Minute és Last Minute).

Az előfoglalási időszakban egyéb kedvezményekkel is kedveskedünk a korán foglalóknak, pl. ingyenes parkolás a repülőtéren, csökkentett előleg a foglaláskor vagy ingyenes BBP biztosítás. Kérjük, érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

 

Törzsutas kedvezmény:

Amennyiben indulás előtt minimum egy hónappal jelentkezik saját szervezésű utazásainkra, akkor a katalógusárakból 8%, aFirst Minute, ill. az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból 5% extra kedvezményt biztosítunk Önnek +1 fő utastársnak. A törzsutas státusz (az elmúlt 3 évben min. 1 alkalommal részt vett a Personal Tours sajátszervezésű útján) adatbázisunkban ellenőrzésre kerül jelentkezéskor.

 

Nászutas kedvezmény:

10% kedvezmény a katalógus árakból, a házasságkötést megelőző és követő egy hónapon belül. Kérje kifejezetten nászutasoknak szóló ajánlatainkat!

 

Gyermekkedvezmény:

Többnyire 12 éves korig, egyes szállásoknál 17 éves korig, ezt külön jelezzük.

 

Csoportkedvezmény:

Általában 20 fő felett jár, egyedi megállapodás alapján.

 

A kedvezmények nem vonhatók össze, egy útra csak egy kedvezmény vehető igénybe, több kedvezmény esetén az utas számára legkedvezőbbet lehet figyelembe venni.

 

 

 

 

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!