Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Magunkról

Ismét eltelt egy év és immár a tengerentúlon is nagykorúnak számítanánk, hiszen a 23. sikeres nyári szezonunkra készülünk. Kérjük, kövessen bennünket a facebook-on www.facebook.com/Personal.Tours és böngésszen honlapunkon, ahol mindig aktualitásokat talál (www.personaltours.hu)!

Nagy örömmel nyújtjuk át Önnek a Personal Tours 2017-es nyári katalógusát, amelyben Ön és kedves családja is megtalálja a gondtalan pihenést, felhőtlen szórakozást biztosító nyaralást!

Irodánk több, mint 22 éve foglalkozik görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok tízezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kelet-Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett ez évi újdonságunk: Nyugat-Kréta trendi üdülőhelyein Rethymno és Bali városkákban új, színvonalas szállodák biztosítása. Egyénileg vagy autóbusszal utazó utasaink figyelmébe idén is Sarti, Paralia, Horvátország, Olaszország üdülőhelyeit ajánljuk. A charterekkel illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető üdülőhelyeken mindenütt kedves, képzett, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Irodáinkban szakképzett, tájékozott munkatársaink segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő utazást elképzeléseinek és pénztárcájának megfelelően.

Ha a prospektus ajánlatai között nem talál megfelelőt, válogasson a lehetőségek között honlapunkon www.personaltours.hu, ahol több ezer ajánlattal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja és lefoglalhatja utazását.

Amennyiben előnyben részesíti a személyes ügyintézést, szeretettel várjuk irodáinkban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért. Csoportoknak, cégeknek egyedi igények, vagy a programfüzetben található utak alapján elképzeléseiknek megfelelő speciális ajánlatot készítünk.

 

Szeretne rendszeresen értesülni programjainkról, Last Minute akcióinkról? Iratkozzon fel honlapunkon a hetente kétszer megjelenő hírlevelünkre!

 

Reméljük, hogy 2017-ben (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utasaink között üdvözölhetjük!

                                                                   a Personal Tours munkatársai

 

 

 

 

 

 

 

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!