Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Magunkról

Ismét eltelt egy év és immár a tengerentúlon is nagykorúnak számítanánk, hiszen a 23. sikeres nyári szezonunkra készülünk. Kérjük, kövessen bennünket a facebook-on www.facebook.com/Personal.Tours és böngésszen honlapunkon, ahol mindig aktualitásokat talál (www.personaltours.hu)!

Nagy örömmel nyújtjuk át Önnek a Personal Tours 2017-es nyári katalógusát, amelyben Ön és kedves családja is megtalálja a gondtalan pihenést, felhőtlen szórakozást biztosító nyaralást!

Irodánk több, mint 22 éve foglalkozik görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok tízezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kelet-Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett ez évi újdonságunk: Nyugat-Kréta trendi üdülőhelyein Rethymno és Bali városkákban új, színvonalas szállodák biztosítása. Egyénileg vagy autóbusszal utazó utasaink figyelmébe idén is Sarti, Paralia, Horvátország, Olaszország üdülőhelyeit ajánljuk. A charterekkel illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető üdülőhelyeken mindenütt kedves, képzett, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Irodáinkban szakképzett, tájékozott munkatársaink segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő utazást elképzeléseinek és pénztárcájának megfelelően.

Ha a prospektus ajánlatai között nem talál megfelelőt, válogasson a lehetőségek között honlapunkon www.personaltours.hu, ahol több ezer ajánlattal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja és lefoglalhatja utazását.

Amennyiben előnyben részesíti a személyes ügyintézést, szeretettel várjuk irodáinkban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért. Csoportoknak, cégeknek egyedi igények, vagy a programfüzetben található utak alapján elképzeléseiknek megfelelő speciális ajánlatot készítünk.

 

Szeretne rendszeresen értesülni programjainkról, Last Minute akcióinkról? Iratkozzon fel honlapunkon a hetente kétszer megjelenő hírlevelünkre!

 

Reméljük, hogy 2017-ben (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utasaink között üdvözölhetjük!

                                                                   a Personal Tours munkatársai

 

 

 

 

 

 

 

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!