Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Magunkról

Ismét eltelt egy év, és hamarabb is, mint gondolnánk, beköszönt a jó idő! Ön megint egy fontos döntés előtt áll: hol nyaraljon a család, hova utazzanak egy kellemes, lazítós hétvégére, mi az, ami ár/érték arányban megfelel a családi büdzsének? Ezekre a kérdésekre megpróbálunk válaszolni Önnek, s ehhez nagy segítségére lehet irodánk új, 2018-as katalógusa!  A Personal Tours több, mint 23 éve foglalkozik görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok tízezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett ez évi újdonságunk: Athén és a Costa Brava. Athén, az ókori kultúra bölcsője 2018. tavaszától már 3 repülőjárattal is megközelíthető és izgalmas, sokszínű programokkal várja a látogatókat. A spanyol tengerpartra szervezett útjaink olyan népszerűségnek örvendtek 2017-ben, hogy ezúttal a legkedveltebb szállodákat bemutatjuk a katalógusban is! FONTOS: ne hagyja a foglalást az utolsó percekre, mert Görögország és Spanyolország tengerparti városai igen népszerűek az egész világon és már a tél folyamán betelnek a szállodák! Egyénileg vagy autóbusszal utazó utasaink figyelmébe idén is Sarti, Paralia, Horvátország, Olaszország üdülőhelyeit ajánljuk. A charterekkel illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető üdülőhelyeken kedves, tapasztalt, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Irodáinkban szakképzett, tájékozott és a helyszíneket jól ismerő munkatársaink segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő utazást elképzeléseihez és pénztárcájához alkalmazkodva.

 

Ha a prospektus ajánlatai között nem talál megfelelőt, látogasson el honlapunkra, www.personaltours.hu, ahol több ezer programmal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja, lefoglalhatja és kifizetheti utazását. Honlapunkon keresztül az online-, irodáinkban a bankkártyás fizetés bevezetésre került, reméljük, ezek az újítások megkönnyítik az ügyintézést.

Amennyiben előnyben részesíti a személyes kommunikációt, szeretettel várjuk irodáinkban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért! Csoportoknak, cégeknek egyedi igények, vagy a programfüzetben található utak alapján elképzeléseiknek megfelelő speciális ajánlatot készítünk.

 

Szeretne rendszeresen értesülni programjainkról, Last Minute akcióinkról? Iratkozzon fel honlapunkon a hetente kétszer megjelenő hírlevelünkre!

 

Reméljük, hogy 2018-ban (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utasaink között üdvözölhetjük!

 

Budapest, 2017. december 6.                               a Personal Tours munkatársai

 

 

 

 

 

 

 

 

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!