Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Ausztria

Minden évszakban kedvelt úti cél, amit elsõsorban változatos tájainak köszönhet. Irodánk az Osztrák Regionális Idegenforgalmi Hivatalok teljes kínálatából, Ausztria egész területén tud különbözõ árfekvésû szállást - magánszállást is - foglalni és az adott évszakhoz és úticélhoz igazodó programjavaslatot kidolgozni.Nyugati szomszédunk annak ellenére gyakori célpontja utazásainknak, hogy nem rendelkezik tengerparttal. Hegyei, völgyei, falvai, tavai és folyói viszont ugyancsak bõséges kínálattal kápráztatnak. Tisztaság, rendezettség, barátságos vendéglátás, a rendelkezésre álló szolgáltatások magas színvonala, a számtalan nemzeti park jól jelzett turistaútjai, a közös múltat idézõ mûemlékek és még sok minden más miatt keresik olyan sokan Ausztriát.Az élvezetek országaAusztria különösen azok számára vonzó hely, akik élvezik a minőségi életet. Az osztrák gazdák, szőlősgazdák és fogadósok kiváló termékeikkel - az almásrétestől a marhafartőig és a kékfrankostól a rizlingszilvániig várják a kulináris élvezeteket értékelő látogatókat. Rengeteg sportolási lehetőség kínálkozik azok számára is, akik féltik alakjukat a finomságok miatt. Ausztriában mindenki megtalálhatja a számára megfelelő üdülési formát, pl. pihenés egy séta alkalmával a varázslatos erdőkben, családi fürdőzések a tiszta és meleg tavakban, hegymászás, rafting, paragliding és még számos lehetőség várja a látogatókat. Végső soron azonban az egyedülálló osztrák vendégszeret az ami évről évre idecsábítja a vendégeket.A fürdőzés örömeÉlvezze a fürdőzést a nyári hónapokban Ausztria kristálytiszta tavaiban, melyek hőmérséklete igen változó. Találhatunk itt igen frissítő 17 °C-os tavakat és kellemes fürdőzésre hívogató 26 °C-os vizeket is. Különösen figyelemreméltó Karintia több, mint 200 tava melyek partján csodás órákat lehet eltölteni. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy az osztrák tavak kitûnő sportolási lehetőségeket is kínálnak.Fesztiválok mindenüttKelettől nyugatig minden tartományban tartanak fesztiválokat. Ezek közül a legfontosabbak: a Mörbisch Tófesztivál a Neusiedlersee-nél Burgenlandban, a bécsi fesztiválhetek, a nemzetközi zenei hetek Millstattban és a világhírû Salzburgi Fesztivál.

Hivatalos pénzneme: EURO [€]1€ = kb. 250 FtHivatalos nyelv: NémetIdõeltolódás: NincsIdõjárás: Bécs városában hûvös, csapadékos éghajlat jellemzõFeszültség: 220 VAutópálya:Az osztrák autópályák használata díjköteles; 10 napos, 2 hónapos és éves matricákat lehet a határátkelőknél, benzinkutaknál és trafikokban vásárolni. Tájékoztató ár (2004): 10 napos matrica kb. 7,60,-EUR, Magyarországon forintért is beszerezhető (MAK, benzinkutak). Bizonyos autópályákon (Brenner-hágó, Tauern autóút) további díjat kell fizetni. A biztonsági öv és a bukósisak használata valamint 2005 májusától a fényvisszaverő mellény használata is kötelező. Sebességkorlátozások: autópályán 130 km/óra, közúton 100 km/óra, lakott területen belül 50 km/óra.Tipp: Kényelmes cipõt vigyenek magukkal.

283617_ausztria_rejtett_kincsei.jpg
advent.jpg
ausztria_2.jpg
ausztriataj.jpg
viztarozo_kaprun_ausztria_177426_71710.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!