Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Horvátország

A Földközi-tenger, az Alpok és Pannónia találkozásánál a hegyek, a síkságok és a vizek egyedülálló összhangja és ritkán látott szépsége keletkezett: Horvátország.

A turisták leggyakoribb célja az Adria, hiszen itt olyan tiszta a tenger, mint sehol máshol. Az ország területén - Európában egyedülálló módon - négy kultúra találkozik: a keleti és a nyugati, valamint a közép-európai és a déli kultúrkör, melyek csodálatos elegye határozza meg a horvát emberek temperamentumát és vendégszeretetét. Errõl tanúskodik a mûemlékek sokasága és különlegessége, melyek között szinte valamennyi mûvészettörténeti korszakot megtalálhatjuk.A horvát tengerpart mintegy 5835 km hosszú partszakaszt foglal magába. ÉNy felõl DK-i irányban nyúlik, s összesen 1185 sziget, kis sziget és sziklazátony tartozik hozzá.

Három fõ tájegységre tagolható - az Isztria-félszigetre, a Kvarneri-öböl vidékére és Dalmáciára. Ha még nem döntötte el, hogy e három, egyaránt rendkívül vonzó régió közül melyiket válassza nyári úticélul, ismerkedjen most meg dióhéjban mindhárom vidék legfontosabb sajátosságaival. hátha könnyebb lesz a döntés.A kis ország nyugaton az Alpok keleti széléig, keleten a magyar Alföldtől egészen a 4.000 km hosszú adriai partokig terül el. Az "Ezer sziget országa" 1.800 km-nyi partszakasszal dicsekedhet a szigeteken. A gazdagon tagolt partszakaszok a középkori városokkal és kulturális emlékmûvekkel a Földközi-tenger legszebb részei közé tartoznak. 8 Nemzeti Park és 10 Természetvédelmi Terület található itt. A kitûnő mediterrán klíma egész évben csodálatos nyaralást tesz lehetővé Horvátországban.

Horvátország nyaralóövezetei

ISZTRIA: a könnyen megközelíthető, óriási félsziget évről-évre rengeteg nyaralni vágyót vonz. Umag, Novigrad, Porec, Vrsar, Rovinj és Pula óvárosai a velencei építészet jegyeit viselik magukon és festői fekvésükkel az ország legszebb nyaralóhelyei közé tartoznak. Romantikus utcácskák és kis vendégfogadók hívogatják esténként a vendégeket. Tiszta víz, kavicsosés sziklás partszakaszok sok sportolási és szórakozási lehetőséggel.

KVARNER-ÖBÖL: nagy, a hegyek által az időjárás viszontagságaitól védett öböl, amelyet a pihenni vágyó vendégek keresnek fel. Fontosabb szigetei; Cres, Losinj, Krk, Rab és Pag. A monarchia idejéből származó építészeti remekmûveket most is meg lehet csodálni Opatijában vagy Rijekában. A kristálytiszta víz miatt főleg a búvárok és a vízi sportokat kedvelők számára vonzó ez a terület. Egy kis szerencsével delfinekkel is találkozhatunk.

DALMÁCIA: ezen a csodálatos tengerparti tájon rengeteg szigetet és szigetecskét láthatunk, Közép-Dalmáciában híres a Makarska Riviéra festői kavicsos strandjaival. Az évszázadok folyamán sok nép hagyta itt kultúrájának nyomait Zadartól Dubrovnikig, a görögök, a rómaiak, az illírek és mindenekelőtt a velenceiek. Sok fesztivál és hagyományőrző rendezvény emlékezik meg róluk. Dalmáciában számos csodálatos Nemzeti Park is található.DalmáciaBrac sziget, Dubrovnik, Hvar sziget, Makarska, Petrance, Sibenik, Starigrad, Trogir, Vodice Isztriai-félszigetMedulin, Porec, Pula, Rabac, Rovinj, Umag Kvarner-öbölCrikvenica, Kraljevica, Rab-sziget, Selce, Suha Punta

horvat1.jpg
horvat2.jpg
horvat3.jpg
horvat4.jpg
horvat5.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!