Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Athén és környéke

Görögország


A modern Athén hatalmas, kozmopolita jellegű város, amely több ezer évvel ezelőtt nagyhatalmú városállam és jelentős tudományos központ volt. A nyugati civilizáció egyik legfontosabb történelmi jelképe, ahol a napjainkig fennmaradt műemlékek hirdetik az ókori görög kultúra nagyszerű gazdagságát.  Athén legismertebb épülete az Akropolisz, amely a világ egyik legszebb ősi romja, s az UNESCO Világörökség része.

A mai Athén egyben mozgalmas, modern főváros, lakossága elővárosokkal együtt körülbelül 3,5 millió, ez Görögország lakosságának mintegy 35%-a. A számtalan kulturális programlehetőség mellett érdemes végigsétálni a hangulatos Plaka negyed keskeny utcáin, ahol a bougainvillea-k által szegélyezett házak között számtalan étterem kínálja a görög konyha remekeit.

Athén jó kiinduló helyszíne a térség egyéb nevezetességeit bemutató fakultatív kirándulásoknak, szigettúráknak is. 1 nap alatt akár 3 csodálatos szigetet is felfedezhetünk!

/user_images/436/thumb_iniohos_(3).jpg Iniohos Hotel - Részletek 38 900-tól
Település: Athén - Ország: Görögország
Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható standard szobákban, melyekhez fürdőszoba, légkondicionálás, hűtő, telefon, tévé tartozik
 
/user_images/439/thumb_candia_(11).jpeg Candia Best Western Hotel - Részletek 46 900-tól
Település: Athén - Ország: Görögország
Elhelyezés: 2-3 ágyas szobákban, melyekhez fürdőszoba, légkondicionálás, mini hűtő, hajszárító, SAT tévé, balkon tartozik, városra néző kilátással.
 
/user_images/440/thumb_dorian_(11).jpg Dorian Inn Hotel - Részletek 55 900-tól
Település: Athén - Ország: Görögország
Elhelyezés: 2-3 ágyas, ízléses, modern berendezésű, standard szobákban, melyekhez fürdőszoba, légkondicionálás, SAT tévé, hajszárító, telefon, hűtő tartozik.
 
acropolis.jpg
acropolis_1.jpg
acropolis_3.jpg
acropolis_athens.jpg
acropolis_athens_city.jpg
acropolis_kariatides.jpg
acropolis_lighted.jpg
athens_guards.jpg
herodion_athens.jpg
plaka_2.jpg
plaka_the_old_city_of_athens.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!