Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Berlin és környéke

Németország


Bár Németország jóval kevésbé ismert a turisták körében, mint Európa más országai, az újraegyesítés óta turisztikailag is nagyobb jelentőségre tett szert. Az Északi-tenger és az Alpok között elnyúló ország magas hegyekkel, mély folyóvölgyekkel, hangulatos falvakkal, évszázados városokkal várja a turistákat.

Az európai történelemben mindig komoly szerepet betöltő ország gazdag történelmi kulturális örökséggel várja az utazót. Felüdülést nyújtanak a Fekete-Erdőben meghúzódó falvak, örömet a finom rajnai borok, a helyi sörök, különösen a müncheni sörfesztivál idején, télen pedig az Alpok oldalának sípályáin száguldozhatnak a téli sportok szerelmesei. Németország a kultúrturizmus kedvelőinek is állandó célpontja. Bayreut neve összeforrt Wágner, és Liszt nevével, Bonné Beethowenével, a Hanza-városok polgárainak életét Thomas Mann örökítette meg. A festészet és a szobrászat, az ókóri művészetek kedvelőinek bizony nehéz eldönteni, hogy a drezdai Zwinger, a berlini Pergamon Múzeum kincseiben, vagy éppen a potsdami Sanssouci kastély aranyozott szobáiban gyönyörködjenek.

A turisták egyik legkedveltebb úti célja az ország főváros, Berlin.

Itt található többek között a berlini tévétorony, Berlin leghíresebb tere az Alexanderplatz, mely fontos közlekedési csomópont, a TV- torony és a berlini dóm közelében található. Az Alexanderplatzon található a híres világóra is. Továbbá itt építették meg a berlini Múzeum-szigetet, amely  a világ egyik legkiemelkedőbb múzeum-együttese, több múzeum található egymás mellett ezen a részen.

Hamburgban található Európa egyik legnagyobb városháza, a Rathaus, melyet a 19. század végén építettek újra, miután a század közepén leégett. A város híres még Japán kertjéről, mely csodálatos látnivalókat kínál, illetve a vízpart kedvelőinek nagy örömére minden év májusában itt rendezik meg a világ legnagyobb kikötői ünnepét.

/user_images/224/thumb_berlin.jpg A&O Berlin Mitte Hotel - Részletek 41 600-tól
Település: Berlin - Ország: Németország
Elhelyezés: 1 vagy 2 ágyas szállodai, 4 ágyas szállodai, családi (emeletes ágy), és 4-8 fős turista kategóriájú szobákban.
 
brandenburgi-kapu.jpg
ferienregion_alpen_fotolia_45458700_m_s_adogg.jpg
kolni_dom.jpg
letoltes.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!