Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Berlin és környéke

Németország


Bár Németország jóval kevésbé ismert a turisták körében, mint Európa más országai, az újraegyesítés óta turisztikailag is nagyobb jelentőségre tett szert. Az Északi-tenger és az Alpok között elnyúló ország magas hegyekkel, mély folyóvölgyekkel, hangulatos falvakkal, évszázados városokkal várja a turistákat.

Az európai történelemben mindig komoly szerepet betöltő ország gazdag történelmi kulturális örökséggel várja az utazót. Felüdülést nyújtanak a Fekete-Erdőben meghúzódó falvak, örömet a finom rajnai borok, a helyi sörök, különösen a müncheni sörfesztivál idején, télen pedig az Alpok oldalának sípályáin száguldozhatnak a téli sportok szerelmesei. Németország a kultúrturizmus kedvelőinek is állandó célpontja. Bayreut neve összeforrt Wágner, és Liszt nevével, Bonné Beethowenével, a Hanza-városok polgárainak életét Thomas Mann örökítette meg. A festészet és a szobrászat, az ókóri művészetek kedvelőinek bizony nehéz eldönteni, hogy a drezdai Zwinger, a berlini Pergamon Múzeum kincseiben, vagy éppen a potsdami Sanssouci kastély aranyozott szobáiban gyönyörködjenek.

A turisták egyik legkedveltebb úti célja az ország főváros, Berlin.

Itt található többek között a berlini tévétorony, Berlin leghíresebb tere az Alexanderplatz, mely fontos közlekedési csomópont, a TV- torony és a berlini dóm közelében található. Az Alexanderplatzon található a híres világóra is. Továbbá itt építették meg a berlini Múzeum-szigetet, amely  a világ egyik legkiemelkedőbb múzeum-együttese, több múzeum található egymás mellett ezen a részen.

Hamburgban található Európa egyik legnagyobb városháza, a Rathaus, melyet a 19. század végén építettek újra, miután a század közepén leégett. A város híres még Japán kertjéről, mely csodálatos látnivalókat kínál, illetve a vízpart kedvelőinek nagy örömére minden év májusában itt rendezik meg a világ legnagyobb kikötői ünnepét.

/user_images/224/thumb_berlin.jpg A&O Berlin Mitte Hotel - Részletek 41 600-tól
Település: Berlin - Ország: Németország
Elhelyezés: 1 vagy 2 ágyas szállodai, 4 ágyas szállodai, családi (emeletes ágy), és 4-8 fős turista kategóriájú szobákban.
 
brandenburgi-kapu.jpg
ferienregion_alpen_fotolia_45458700_m_s_adogg.jpg
kolni_dom.jpg
letoltes.jpg

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!