Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Bibione

Olaszország


/user_images/211/thumb_monaco_kulso.jpg Monaco Apartman - Részletek 8 357-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 5 fős stúdió: nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal és három személyes-néha emeletes ággyal- alkovval, fürdőszoba, erkély. 5 fős apartman: hálószoba egy franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély.  6 fős apartman: egy hálószoba franciaággyal, és egy hálószoba két ággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély.7 fős apartman:  hálószoba egy emeletes ággyal, nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal és egy 3 ágyas alkovval, fürdőszoba, erkély. 
 
/user_images/203/thumb_cormoran_kulso.jpg Cormoran apartman - Részletek 11 150-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 6 fős apartman : egy hálószoba franciaággyal, egy hálószoba 2 ággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba.
 
/user_images/200/thumb_bibibristol_kulso.jpgkicsi.jpg Bristol Apartman - Részletek 11 967-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: Studió 3 fős: nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal és egy összecsukható pótággyal., fürdőszoba, kis erkély.
 
/user_images/206/thumb_ressporting_medence.jpg Sporting Apartman - Részletek 12 125-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman:  egy hálószoba franciaággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, terasz.6 fős apartman: egy hálószoba franciaággyal ,és egy hálószoba két ággyal vagy emeletesággyal nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, terasz.
 
/user_images/255/thumb_cavallino_kulso1.jpg Cavallino Apartman - Részletek 13 833-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 fős stúdió: kb 27 m2 egylégteres nappali konyhasarokkal, egy kétszemélyes díványággyal és egy fotelággyal, fürdőszoba,erkély.6 fős apartman: kb 46 m2  nappali konyhasarokkal, egy kétszemélyes díványággyal,  egy hálószoba egy franciággyal és egy hálószoba emeletes ággyal vagy  egy kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély.                         
 
/user_images/205/thumb_res-ranieri--0.jpg Ranieri Apartman - Részletek 14 167-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 fős stúdió: nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal és egyszemélyes fotelággyal, fürdőszoba, erkély.4 fős apartman: egy hálószoba franciaággyal,  nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal,fürdőszoba, erkély.5 fős apartman:  egy hálószoba franciaággyal és egy szimpla ággyal  nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal,fürdőszoba, erkély.                                                                                   
 
/user_images/208/thumb_vilaggiodelfino_kulso.jpg Delfino Apartman - Részletek 16 583-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 6 fős apartman: egy hálószoba franciaággyal és egy szimpla ággyal, egy hálószoba 2 szimpla ággyal, nappali konyhasarokkal és egyszemélyes díványággyal, fürdőszoba zuhanykabinnal.
 
/user_images/56/thumb_michelangelo.jpg Villa Michelangelo - Részletek 17 083-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman: nappali konyhasarokkal és  egy kétszemélyes díványággyal, egy hálószoba franciaággyal, fürdőszoba, erkély6 fő apartman : nappali konyhasarokkal és egy kétszemélyes díványággyal, egy  hálószoba franciaággyal, és egy hálószoba két egyszemélyes ággyal, vagy emeletes ággyal. Fürdőszoba, földszinti apartmanoknál terasz, kert, emeleti apartmanoknál erkély van.
 
/user_images/212/thumb_tiziano_kulso.jpg Tiziano Apartman - Részletek 17 983-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 5 fős apartman: hálószoba 3 férőhellyel, nappali konyhasarokkal és kétszermélyes díványággyal, fürdőszoba, terasz. 6 fős apartman:  egy hálószoba franciaággyal, egy hálószoba 2 ággyal, nappali konyhasarokkal és kétszermélyes díványággyal, fürdőszoba, terasz.
 
/user_images/209/thumb_villafriuli_kulso.jpg Villa Friuli - Részletek 20 125-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman egy hálószoba franciaággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal. Fürdőszoba.
 
/user_images/270/thumb_reslidodelsole_medence.jpg Lido del Sole Apartman - Részletek 20 700-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 5 fős kéthelyiséges apartman:  nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, hálószoba 3 ágyal, fürdőszoba, terasz.  7 fős háromhelyiséges apartman: 1 hálószoba 3 ággyal, 1 hálószoba 2 ággyal, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, terasz. Minden apartman modern bútorzatú, SAT-TV, széf, erkély vagy kerttel terasz ellátott. Az apartmanok nagy része légkondicionált. 
 
/user_images/213/thumb_luxor_kulso.jpg Luxor Apartman - Részletek 36 967-tól
Település: Bibione - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 fős stúdió: nappali konyhasarokkal és díványágyakkal, fürdőszoba, oldalról tengerre néző terasz. 4 fős apartman: egy hálószoba 2 férőhellyel, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba és olfdalról tengerre néző terasz. 5 fős apartman: két hálószoba egyenként 2 férőhellyel, nappali konyhasarokkal és egyszemélyes díványággyal, fürdőszoba és oldalról tengerre néző terasz. 6 fős apartman: két hálószoba egyenként 2 férőhellyel, nappali konyhasarokkal és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba és oldalról tengerre néző terasz.
 

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!