Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Bled

Szlovénia


Szlovénia egyre többször és méltán javasolt úti cél nyaralni vágyóknak, a raftingolás híveinek és történelem csodálóinak egyaránt: a piciny ország tengerrel és Alpokkal, tavi szigetekkel, lenyűgöző barlangrendszerekkel, vadvízi evezéssel és történelmi városokkal szolgál akár pár napos, akár több hetes látogatást tervezőknek. 

Szlovénia fővárosa Ljubljana, ez a legnagyobb és legnépesebb városa. A történelemnek mindig fontos szerepe volt az ország életében. A Városi Múzeum római kori emlékeket és a római város, Emona, mérethű makettjét mutatja be. 
A Tivoli Park a város divatos rekreációs központja, ahol bowling és teniszpályák, úszómedencék és korcsolyapálya várja a kikapcsolódni vágyókat. 

A szlovén Alpokban található a Triglav csúcs, az ország legmagasabb pontja. Kiváló kirándulóhely. 

A Bled kastély dél-tiroli érsekség volt 800 évvel ezelőtt, később a jugoszláv királyi család rezidenciájaként szolgált. A Bled-tó felett magasodó szikláról gyönyörű kilátás nyílik a kastélyra, és a tó szigetén magasodó harangtoronyra.

Szlovéniában található a világ egyik leghíresebb cseppkőbarlangja, a Postojna-barlang, melybe egy kisvasút vezet. Az Adria partvidékének legismertebb üdülőhelye Koper, melynek gyönyörű középkori városképét a kikötő és az ott megtelepedett ipar sajnos lerontotta. Piran gótikus épületeiről és középkori városfaláról nevezetes. A Tengerészeti Múzeum a hajózás és a kikötő történetét, valamint a sólepárlás műveletét mutatja be. A partvidék legszebb része Fiesa, tiszta, homokos partjával és sötétkék vizével csábítja a fürdőzni vágyókat.

/user_images/120/thumb_bled_tel2.jpg Krim Hotel - Részletek 25 400-tól
Település: Bled - Ország: Szlovénia
Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás, sat TV-vel felszerelt, részben balkonos szobákban
 
/user_images/244/thumb_ribno.jpg Ribno Hotel - Részletek 79 900-tól
Település: Bled - Ország: Szlovénia
Elhelyezés: minibárral, telefonnal, műholdas Tv-vel felszerelt fürdőszobás szobák, melyek egy része erkélyes vagy balkonos
 
0007bled_otok_zima.jpg
images.jpg
rafting-soca-folyo-szlovenia.jpg
szlo.jpg
szlov.jpg
szloven.jpg
szlovenia-kiskorut-kis.jpg
szloveniai-sieles_web6-sedežnica-lom.jpg

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!