Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Dalmácia

Horvátország


Csodálatos partszakaszai és festõi szigetei miatt ezrek látogatják a dalmát tengerpartot. A kristálytiszta tengervíz,a pompás sziklás illetve homokos strandok mindegyike
felhötlen pihenést biztosít a nyaralni vágyóknek.

/user_images/155/thumb_medenaapt_kulso.jpg Medena Apartman - Részletek 40 167-tól
Település: Trogir - Ország: Horvátország
Elhelyezés: 3 fős nem felújított apartman : kb 40 négyzetméter terűletű, egyszerűen berendezett, földszinti apartmanok amelyek fürdőszobával és konyhával rendelkeznek. Kétágyas hálószoba + nappali kanapéval. Tv-vel, telefonnal felszereltek, terasz tartozik hozzá.3 fős felújított apartman : felszereltsége megegyezik, csak felújított, barátságosan berendezett.5 fős nem felújított apartman : kb 46 négyzetméter terűletű, emeleti apartmanok, amelyek egyszerűen berendezettek, 2 db kétágyas hálószoba + nappali kanapéval.Tv-vel, telefonnal felszereltek, terasz tartozik hozzájuk, fürdőszobával és konyhával rendelkeznek.5 fő felújított apartman : felszereltsége megegyezik, csak felújított, barátságosan berendezett.
 
/user_images/285/thumb_ruza_kulso.jpg Ruza Apartman - Részletek 42 250-tól
Település: Makarsa - Ország: Horvátország
Elhelyezés: Stúdió 2 fős: nappali konyhasarokkal, és kétszemélyes ággyal, fürdőszoba, erkély. Stúdió 3 fős: mint a 2 fős + egy extra ágy. Apartman 3 fős egy hálószoba 3 ággyal, nappali konyhasarokkal, + két extra ágy lehetőséggel, fürdőszoba, erkély. Apartman 4 fős: két hálószoba 2-3 ággyal,nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, terasz. Valamennyi szállástípusnál, légkondicionáló, SAT-TV, internet áll a vendégek rendelkezésére. 
 
/user_images/280/thumb_anteapt_kulso.jpg Ante Apartmen - Részletek 44 417-tól
Település: Makarska - Ország: Horvátország
Elhelyezés: 3  hálószobás, légkondicionált , 2 fürdőszobás- az egyikben van csak tusoló- nappali konyhasarokkal, terasz. TV. 
 
/user_images/281/thumb_kolja_kulso.jpg Kolja Apartman - Részletek 53 375-tól
Település: Makarska - Ország: Horvátország
Elhelyezés: 2  hálószobás, légkondicionált , 2 füdőszobás, nappali konyhasarokkal és 2 személyes diványággyal, terasz. TV.
 
/user_images/282/thumb_tanja_kulso1.jpg Tanja Apartman - Részletek 53 375-tól
Település: Makarska - Ország: Horvátország
Elhelyezés: 2  hálószobás, légkondicionált ,  füdőszobás, nappali konyhasarokkal és  egyszemélyes diványággyal, terasz. TV.
 
/user_images/154/thumb_htlmedena_kulso.jpg Medena Hotel*** - Részletek 69 900-tól
Település: Trogir - Ország: Horvátország
Elhelyezés: felújított 3* szobákban új bútorokkal, műholdas TV-vel, telefonnal,klímával vagy 2*szobákban,ahol a szobákat újrafestették, de nem cserélték ki a bútorokat, telefon és fürdőszoba van. Mindkét szobatípusnál egy pótágy helyezhető el.
 
dalmacia.jpg
dalmacia2.jpg
dalmacia3.jpg
dalmacia4.jpg
dalmacia5.jpg
dalmacia6.jpg

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!