Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Kvarner öböl

Horvátország


Kvarner-öböl, ez a hegyekkel körülvett, védett öböl kitűnő nyaralási célpont az idelátogatók számára. A Kvarner-öbölben találhatóak a legnépszerűbb horvát szigetek, mint például a Krk-sziget, a Rab-sziget és a Losinj-sziget. A Kvarner-öböl természeti adottságai, elbűvölő városai és gyönyörű kavicsos-homkos tengerpartjai elbűvölik az ide látogató turistákat.

/user_images/79/thumb_uvalascott_ex001.jpg Uvala Scott Hotel - Részletek 59 900-tól
Település: Kraljevica - Ország: Horvátország
Fekvés: Kraljevica: A Bakari-öböl bejáratánál fekvõ Kraljevica település Rijekától kb. 26 km-re D-re, Zadar irányában, a Vinodoli csatorna partján található. A környék lankás domborzata révén mikroklímája nyaranta igen kellemes. Bár a Kvarner-öböl rangos nyaralóhelyeihez képest viszonylag nem túl régi település, kikötõje révén már a 19. sz. folyamán jelentõs, hajógyárat is üzemeltetõ tengeri kereskedelmi központtá nõtte ki magát, a századelõn pedig meghódította a nyaralók szívét is. Arisztokrata villái és legtöbb kiépített strandja ebbõl az idõszakból származik. Az Oštro-félszigeten elnyúló homokos és kavicsos strandöblei napjainkban is a vidék rendkívül keresett idegenforgalmi célpontjai, nem is beszélve a közeli, és csodás strandokkal vonzó Uvala Scottról (Scott-öböl) és a Dubno-öbölrõl, melyek külön nyaralótelepekké kezdenek nõni. Az utóbbi helyeken árnyas mediterrán fenyvesek árnyékában egy jól felszerelt kemping üzemel. Kraljevica könnyen megközelíthetõ, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködõ vendégeinknek kimondottan ajánljuk! A nyaralókat a jól kialakított, rendezett strandolóhelyek és a sokrétû gasztronómiai kínálat mellett változatos sportolási és szórakozási lehetõségek várják a környéken - vitorlásversenyek, búvártanfolyamok, vízisportszer-kölcsönzõk, sportpályák, valamint színes nyári kultúresemények és hagyományõrzõ folklórprogramok.
Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szobákban. Légkondicionált szoba felár ellenében.
 
/user_images/153/thumb_htlinternational_rabkulso.jpg International Hotel - Részletek 90 800-tól
Település: Rab sziget - Rab város - Ország: Horvátország
Fekvés: Rab sziget: Az Adria legzöldebb szigetét komphajóval lehet megközelíteni. Természeti szépségei és homokos tengerpartja méltán teszi az egyik legnépszerűbb turistacélponttá. Távolság Budapesttől: 560 km.
Elhelyezés: kétágyas óvárosra néző szobák vagy kétágyas tengerre néző szobák.Az óvárosra néző szobák 1 gyermekre pótágyazhatóak, igen kedvező feltételekkel.A szobák mindegyike fürdőszobával, hajszárítóval, telefonnal, minibárral, széffel felszerelt, légkondicinált. Erkély nincsen.
 
karner2.jpg
kavr2.jpeg
kvar.jpeg
kvarner.jpeg
kvarner.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!