Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
   
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Lignano

Olaszország


/user_images/51/thumb_levante_kulso.jpg Levante Apartmanház - Részletek 22 429-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A, tágas 7 fő elhelyezésére alkalmas légkondicionálóval felszerelt  3 légteres apartmanokban. 2 különbejáratú hálószoba (2-3 ággyal), nappali (kihúzható kétszemélyes ággyal) étkezővel,különbejáratú konyha, fürdőszoba-W.C., bidé, tusolókabin-, SAT TV szolgálja utasaink kényelmét. Erkély, kocsiparkoló.
 
/user_images/103/thumb_milano_kulso.jpg.jpg Milano Apartmanház - Részletek 23 083-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 3 szobás apartmanban  2 hálószoba van 2-2 ággyal, nappaliban egy 2 személyes kihuzható heverő,  étkező. Külön konyha. Fürdőszoba- W.C., bidé, tusuló- erkély székkel és asztallal.
 
/user_images/123/thumb_michelangelo_beach_esterno.jpg Michelangelo Beach - Részletek 23 150-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 3 szobás apartmanban 2 külön  hálószoba van egyikben franciaágy, a másikban 2 külön ágy. Nappaliban kihuzható 2 szeméyes kanapé, kohyhasarok, étkező. Fürdőszoba-W.C., bidé, tusolókabin. Az apartmanhoz 2 erkély tartozik, az egyikhez asztal és szék tartozik.
 
/user_images/106/thumb_lucerna_kulso.jpg Lucerna Apartman - Részletek 26 625-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 2 szobás apartmanban 1 hálószoba van 2 ággyal, nappaliban egy 2 személyes kihuzható heverő.A 3 szobás apartmanban 2 hálószoba van 2-2 ággyal, nappaliban egyszemélyes kihuzható ággyal.Mindkét apartmanban a nappaliban  konyhasarok, és étkező van. Fürdőszoba-W.C, bidé, tusoló,  Erkély.
 
/user_images/102/thumb_casa_marina.jpg Casa Marina - Részletek 30 375-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 2 szobás apartmanban 1  hálószoba van  egy francia ággyal, nappaliban  egy kétszemélyes kihuzható heverő, konyhasarok, étkező. Fürdőszoba-W.C, bidé,zuhanyzókabin- Az erkélyen szék és asztal.
 
/user_images/122/thumb_magnolia-_kulso.jpg Magnolia apartman - Részletek 30 375-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 2 szobás apartmanban egy hálószoba van egy francia ággyal és egy szimpla ággyal.A nappaliban egy egyszemélyes heverő, konyhasarok, és étkező található.Fürdőszoba-WC,-bidé, zuhanyzó-, és butorozott terasz tartozik még hozzá
 
/user_images/107/thumb_salisburo_kulso.jpg Salisburgo Apartman - Részletek 30 500-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 3 légteres apartmanban 2 különbejáratú hálószoba 2-2 ággyal, nappali (kihúzható 1 személyes ággyal- konyhasarok, fürdőszoba, Sat TV, mikró, WiFi, erkély és apartmanonként 1 db kocsiparkolóval rendelkezik.
 
/user_images/54/thumb_businelli_kulso.jpg Businelli Apartmanház - Részletek 32 300-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 fős stúdiókban (nappali 3 ággyal, konyhasarok, fürdőszoba, erkély, légkondicionáló,Sat-TV) és 4 fős apartmanokban (1 hálószoba 2 ággyal, nappali 2 személyes kihúzható dívánnyal, konyhasarok,étkező, mikróhullámú sütő fürdőszoba, erkély, légkondicionáló, Sat-Tv). Parkoló mindkét típushoz tartozik.
 
/user_images/199/thumb_la_duna_kulso.jpgkicsi.jpg La Duna Apartman - Részletek 32 300-tól
Település: LIGNANO - Ország: Olaszország
Elhelyezés: Stúdió  3 főre nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal,  és egy fotelággyal.         Apartman 4 fős nappali konyhasarokkal, kétszemélyes díványággyal, és egy hálószoba franciaággyal. Az szállások lágkondicionálóval, TV-vel, mikró-sütővel felszereltek. Fürdőszoba, erkély. 
 
/user_images/104/thumb_patrizia_kulso.jpg Patrizia Apartmanház - Részletek 34 167-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 3 ágyas stúdióban, konyhasarok, étkező, Fürdőszoba-W.C., bidé, tusolókabin-, erkély.A 4 ágyas apartmanban 1 hálószoba van egy franciaággyal és egy szimpla ággyal, nappaliban egy egyszmélyes haverő, konyhasarok, étkező található. Fürdőszoba- W.C, bidé, tusolókabon-. Erkély
 
/user_images/105/thumb_torre1.jpg La Torre Apartman - Részletek 34 625-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: A 2 szobás apartmanban 1 hálószoba van 2 ággyal, nappaliban egy 2 személyes kihuzható heverő, konyhasarok, étkező. Fürdőszoba-W.C., bidé, zuhanyzókabin- Terasz székkel és asztallal.
 
/user_images/391/thumb_htleros_kulso3.jpg Hotel Eros - Részletek 164 800-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: Elhelyezés:  2 ágyas fürdőszobás erkélyes légkondiciónált, SAT-TV-vel, telefonnal, hűtőszekrénnyel felszerelt szobákban. 
 
/user_images/381/thumb_hotelamerican_kulso.jpg Hotel American - Részletek 187 900-tól
Település: Lignano - Ország: Olaszország
Elhelyezés: Elhelyezés: Modernül berendezett 2 ágyas fürdőszobás erkélyes tengerre néző légkondiciónált, SAT-TV-vel, telefonnal, mini bárral felszerelt szobákban. 
 

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!