Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Liguria

Olaszország


/user_images/218/thumb_meridiana_kulso.jpg La Meridiana Apartman - Részletek 24 375-tól
Település: San Bartolomeo - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman: hálószoba dupla ággyal, nappali kihúzható  ággyal 2 fő részére, konyhasarok, fürdőszoba, és erkély. 5 fős apartman: hálószoba dupla ággyal és egy szimpla ággyal, nappali kihúzható  ággyal 2 fő részére, konyhasarok, fürdőszoba, erkély.
 
/user_images/214/thumb_robinia_kulso3.jpg Robinia Apartman - Részletek 27 833-tól
Település: Imperia - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 ágyas apartman: hálószoba dupla ággyal, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, hármadik ágy lehet a nappaliba vagy a hálószobában. 4 ágyas apartman:  1 hálószoba dupla ággyal és szimpla ággyal, nappali konyhasarokkal és és egy fotelággyal, fürdőszoba. 5 ágyas apartman:egy hálószoba dupla ággyal és egy ággyal,és egy hálószoba dupla ággyal, nappali konyhasarokkal ,fürdőszoba.
 
/user_images/216/thumb_resriviera_kulso.jpg Riviera Apartman - Részletek 30 875-tól
Település: Pietra Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés:  4 fős apartman: hálószoba  franciaággyal és egy egyszemélyes ággyal, nappali konyhasarokkal, és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, TV.
 
/user_images/215/thumb_perlamarina_kulso.jpg Perla Marina Apartman - Részletek 54 833-tól
Település: Pietra Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman: hálószoba egy franciaággyall és egy szimplaággyal, nappali konyhasarokkal és egy díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV. 5 fős apartman:  hálószoba egy franciaággyall és egy szimplaággyal, nappali konyhasarokkal és egy késtzemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV. 6 fős apartman:hálószoba egy franciaággyall és egy emeletes ággyall, nappali konyhasarokka lés egy késtzemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV.
 
/user_images/412/thumb_htlminerva_kulso.jpg Hotel Minerva - Részletek 107 900-tól
Település: Pietre Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás,  telefonnal, Sat-Tv-vel, széffel, hajszárítóval felszerelt erkélyes és erkély nélküli szobákban. Légkondiciónáló felár ellenében csak az erkélyes szobákban lehetséges.
 

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!