Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Liguria

Olaszország


/user_images/218/thumb_meridiana_kulso.jpg La Meridiana Apartman - Részletek 26 125-tól
Település: San Bartolomeo - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman: hálószoba dupla ággyal, nappali kihúzható  ággyal 2 fő részére, konyhasarok, fürdőszoba, és erkély. 5 fős apartman: hálószoba dupla ággyal és egy szimpla ággyal, nappali kihúzható  ággyal 2 fő részére, konyhasarok, fürdőszoba, erkély.
 
/user_images/216/thumb_resriviera_kulso.jpg Riviera Apartman - Részletek 31 225-tól
Település: Pietra Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés:  4 fős standard apartman: hálószoba  franciaággyal , nappali konyhasarokkal, és kétszemélyes díványággyal, fürdőszoba, hajszárító, SAT-TV, WI-FI, 4 fős felújított apartmanhoz légkondicionáló és erkély tartozik.
 
/user_images/215/thumb_perlamarina_kulso.jpg Perla Marina Apartman - Részletek 48 175-tól
Település: Pietra Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 4 fős apartman: hálószoba egy franciaággyall és egy szimplaággyal, nappali konyhasarokkal és egy díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV. 5 fős apartman:  hálószoba egy franciaággyall és egy szimplaággyal, nappali konyhasarokkal és egy késtzemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV. 6 fős apartman:hálószoba egy franciaággyall és egy emeletes ággyall, nappali konyhasarokka lés egy késtzemélyes díványággyal, fürdőszoba, erkély, SAT-TV.
 
/user_images/214/thumb_robinia_kulso3.jpg Robinia Apartman - Részletek 51 300-tól
Település: Imperia - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 3 ágyas apartman: hálószoba dupla ággyal, nappali konyhasarokkal, fürdőszoba, hármadik ágy lehet a nappaliba vagy a hálószobában. 4 ágyas apartman:  1 hálószoba dupla ággyal és szimpla ággyal, nappali konyhasarokkal és és egy fotelággyal, fürdőszoba. 5 ágyas apartman:egy hálószoba dupla ággyal és egy ággyal,és egy hálószoba dupla ággyal, nappali konyhasarokkal ,fürdőszoba.
 
/user_images/412/thumb_htlminerva_kulso.jpg Hotel Minerva - Részletek 121 300-tól
Település: Pietre Ligure - Ország: Olaszország
Elhelyezés: 2 ágyas fürdőszobás,  telefonnal, Sat-Tv-vel, széffel, hajszárítóval felszerelt erkélyes és erkély nélküli szobákban. Légkondiciónáló felár ellenében csak az erkélyes szobákban lehetséges.
 

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!