Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Prága és környéke

Csehország


Prága környékének látképét az erdők, hegyek, várak és kastélyok, egyházi műemlékei, a Moldva (Vltava), a Berounka, Sázava és az Elba (Labe) folyók határozzák meg. A legvonzóbbak közé tartozik Karlštejn és Křivoklát vára, Ferenc Ferdinánd egykori rezidenciája Konopiště kastélya és nem utolsósorban a Világörökségek közé tartozó egykori ezüstbánya-város Kutná Hora történelmi központja a két hatalmas gótikus épületével a Szent-Barbara és Miasszonyunk katedrálissal. A város egyedülálló emléke a Sedleci csont-kápolna.

A területen több tájvédelmi körzet is található, például a Křivokláti bioszféra-rezervátum, a Sázava völgye (Posázaví), a Cseh-karszt vidéke a Koněpruské-i barlangokkal.

A golfjátékosokat tizenkét golfpálya várja a területen, a vízisportok a folyókon, a hátizsákos és bicikli túrák a környéki erdőkben népszerűek. Az Elba partján fekvő Poděbrady-ban az 1900-as évek elején megtalált Poděbradka ásványvizet palackozzák, a városban híres fürdő és golfpálya is található.

/user_images/319/thumb_inturprag23.jpeg Inturprag Hotel - Részletek 9 800-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 6 emeletes, 150 férőhelyes. Comfort és standard szobát ajánlunk: tiszta, kényelmes, barátságos, új bútor, Tv, minibár, ingyenes Wifi használat. Széf a recepción.
 
/user_images/207/thumb_juno.jpg Juno Hotel - Részletek 9 800-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható szobákban, melyekhez fürdőszoba, sat tv, telefon, rádió tartozik
 
/user_images/225/thumb_metro.jpg A&O Prag Metro Strizkov Hotel - Részletek 28 400-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás, városra néző szobákban. A vendégek felár ellenében igénybe vehetik a szobában elérhető vezeték nélküli nagysebességű internetkapcsolatot. Lehetőség van 4 és 6 fős szobák foglalására is (turista kategória)
 
praga.jpeg
praga2.jpeg
praga3.jpeg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!