Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
   
Főoldal

FOGLALJON ONLINE!

Tudta, hogy utazását már online is lefoglalhatja? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Prága és környéke

Csehország


Prága környékének látképét az erdők, hegyek, várak és kastélyok, egyházi műemlékei, a Moldva (Vltava), a Berounka, Sázava és az Elba (Labe) folyók határozzák meg. A legvonzóbbak közé tartozik Karlštejn és Křivoklát vára, Ferenc Ferdinánd egykori rezidenciája Konopiště kastélya és nem utolsósorban a Világörökségek közé tartozó egykori ezüstbánya-város Kutná Hora történelmi központja a két hatalmas gótikus épületével a Szent-Barbara és Miasszonyunk katedrálissal. A város egyedülálló emléke a Sedleci csont-kápolna.

A területen több tájvédelmi körzet is található, például a Křivokláti bioszféra-rezervátum, a Sázava völgye (Posázaví), a Cseh-karszt vidéke a Koněpruské-i barlangokkal.

A golfjátékosokat tizenkét golfpálya várja a területen, a vízisportok a folyókon, a hátizsákos és bicikli túrák a környéki erdőkben népszerűek. Az Elba partján fekvő Poděbrady-ban az 1900-as évek elején megtalált Poděbradka ásványvizet palackozzák, a városban híres fürdő és golfpálya is található.

/user_images/319/thumb_inturprag23.jpeg Inturprag Hotel - Részletek 9 800-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 6 emeletes, 150 férőhelyes. Comfort és standard szobát ajánlunk: tiszta, kényelmes, barátságos, új bútor, Tv, minibár, ingyenes Wifi használat. Széf a recepción.
 
/user_images/207/thumb_juno.jpg Juno Hotel - Részletek 9 800-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 2 ágyas, pótágyazható szobákban, melyekhez fürdőszoba, sat tv, telefon, rádió tartozik
 
/user_images/225/thumb_metro.jpg A&O Prag Metro Strizkov Hotel - Részletek 28 400-tól
Település: Prága - Ország: Csehország
Elhelyezés: 2 ágyas, fürdőszobás, városra néző szobákban. A vendégek felár ellenében igénybe vehetik a szobában elérhető vezeték nélküli nagysebességű internetkapcsolatot. Lehetőség van 4 és 6 fős szobák foglalására is (turista kategória)
 
praga.jpeg
praga2.jpeg
praga3.jpeg

2017. Personal Tours. Minden jog fenntartva!