Nyitvatartás

Főiroda (Frankel Leó u. 47.)
hétfőtől péntekig 10.00-18.00,

május-szeptember 15-ig szombaton 10-13-ig

Pesti iroda (Nádor u. 26.): H-P 09.00-17.00

Personal Tours
 
       
Főoldal

FOGLALJON és FIZESSEN ONLINE!

Tudja, hogy utazását online is lefoglalhatja és azonnal ki is fizetheti? Rendszerünk segítségével tájékozódhat a szabad helyekről, azonnal kiszámolhatja nyaralása árát és már foglalhatja is! Kattintson az ártáblázatban a jobb oldali oszlopban található "KALKULÁCIÓ" gombra és megkapja az ajánlat pontos végösszegét vásárlási kényszer nélkül! Használja ki az online foglalás/fizetés előnyeit, foglalja le útját otthonról, kényelmesen!

HÍRLEVÉL AKCIÓKRÓL!

Hetente kétszer hírlevélben értesülhet a legfrissebb akciós ajánlatokról! Iratkozzon fel most!
Budapest Airport
Repteri parkolás
Romantikus strandregények a Personal Tours ajánlásával:
Emri Nóra

Dél - India körutazás + Srí Lanka üdülés a Jetwing Beach Hotel*****-ben - India / Cochin

Info

Kerala felfedezését követően pihenjen pár napot Srí Lanka tengerpartján.

Leírás

13 nap / 10 éj

 

1. nap: Utazás Budapestrôl Indiába, átszállással.

2. nap: Reggel érkezés Cochin-ba, transzfer a szállodába, a csomagok elhelyezése. A szobákat 12.00 órától lehet elfoglalni. Délután látogatás a Holland Palotához, a Parádési Zsinagógához, az 1503-ban épült Szent Ferenc templomhoz és a kínai halászhálókhoz. Este részvétel egy Kathakali táncbemutatón. Szállás Cochin-ban.

3. nap: Reggeli után utazás Kumarakom-ba (kb. 80 km). Útközben rövid pihenő és hajókázás Allepey-ben. Allepey egy festőien szép városka a Vembanad tó partján. Kelet Velencéjének is nevezik számtalan lagúnának, tavacskának és csatornának köszönhetően. Az itt sorakozó tradicionális csónakok, melyeket régen kereskedelmi célokra használtak, mára szállásként elégítik ki a turisták igényeit. Az út során felfedezhetik a holtágak partján zajló hétköznapi életet, továbbá élvezhetik a helyi konyha ízeit is. Szállás Kumarakom-ban.

4. nap: Reggeli, majd utazás az 1500 méter felett fekvő hegyi pihenőhelyre, Munnar-ba (kb. 160 km). A települést brit kávé-, tea- és kardamomültetvényesek alapították, köszönhetően kedvező éghajlati adottságainak. Az odavezető vidéki országutak a hegyek gerincét követi, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a zöldellő teaföldekre. Délután látogatás a helyi tea
múzeumba és az Eravikulam Nemzeti Parkba. Szállás Munnar-ban.

5. nap: Reggelit követően utazás Periyar-ba (kb. 90 km). A Periyar Nemzeti Park közel 780 négyzetkilométer területen őrzi gazdag élővilágát. Délután látogatás Kerala egyik legnagyobb fűszernövény ültetvényére, Thekkady-ba. Szállás Periyar-ban.

6. nap: Reggeli a szállodában, majd pihenés, szabadprogram. Délután hajókázás a Periyar folyó felduzzasztásával létrehozott tavon. A kirándulás alatt gyönyörködhetünk a nemzeti park szépségében, gazdag élôvilágában. Szállás Periyar-ban.

7. nap: Reggelit követôen utazás Tamil Nadu kulturális központjába, Madurai-ba (kb. 150 km). Délután látogatás Siva feleségének, Párvátinak szentelt Meenakshi templom komlpexumba, majd a XVII. századi Thirumalai Nayak Palota megtekintése. Szállás Madurai-ban.

8. nap: Reggeli a szállodában. Délután transzfer a repülôtérre, utazás Srí Lankára. Érkezést követôen elhelyezkedés a kiválasztott szállodában.

9-11. nap: Tengerparti pihenés Srí Lanka homokos, festői szépségű tengerpartján. Igény esetén akár kisebb fakultatív kirándulásokat is tehetünk a környéken, az ország „belsejébe”.

12. nap: Menetrend függvényében transzfer a repülőtérre, hazaindulás.

13. nap: Érkezés Budapestre a reggeli órákban.

 

A program minimum 8 fő jelentkezése esetén indul!

 

UTAZÁS: Menetrendszerinti repülôjáratokkal, átszállással.
SZÁLLÁS: 4 csillagos szállodákban, Srí Lankán a választott kategória szerint (helyi besorolás).
ELLÁTÁS: Reggeli. Félpanzió kérhető felár ellenében.
IDEGENVEZETÉS: Az angol nyelvű idegenvezetô Indiában, a repülőtéren fogadja az utasokat. Srí Lankán nincs idegenvezetés, angol nyelvű asszisztencia áll az Utasok rendelkezésére.

 

Helyszínen fizetendő: az indiai belépőjegyek kb. 30 USD/fő, a borravaló, kamerázási és fényképezési engedélyek.

indulás nap/éj ellátás ár
2019.02.06 13/10 Reggeli 539 000 Ft kalkuláció
Indulás: 2019.02.06
Nap/éj: 13/10
Ellátás: Reggeli
Ár: 539 000 Ft
kalkuláció
http://www.jetwing.hu/uticelKep/404/mainImage_404.jpg

2018. Personal Tours. Minden jog fenntartva!