mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Horvátország - foglalható szállások
Lanterna Sunny Resort-Valamar Apartmanok **

Település: Porec - Ország: Horvátország
Gyönyörű, zöld környezetben található üdülőtelep közel Porec városához, tiszta strandja több éve a Kék Zászlóval van kitüntetve.  2022-ES NYARALÁS ELŐFOGLALÁSI ÁRAKON! - az akció 2022.március 14-ig érvényes- teljes összeg befizetése esetén- 3% törzsutazó kedvezményHOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.  

23 339 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Egyénileg
8 nap / 7 éj
részletek >>
Hotel Uvala Scott **

Település: Kraljevica - Ország: Horvátország
Ha Magyarországhoz közel eső, jó klímájú üdülőhelyet keres, válassza ezt az ár-érték arányban is nagyon kedvező szállodát. A szállodakomplexum a Krk szigethez vezető híd lábánál található, szobái az aprókavicsos és kiépített betonos strandtól max 20-80 m-re helyezkednek el. 2022-ES NYARALÁS ELŐFOGLALÁSI ÁRAKON! - az akció 2022.április 30-ig érvényes- 40% előleg - 3% törzsutazó kedvezményHOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.  

76 557 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Egyénileg
8 nap / 7 éj
részletek >>
Hotel Mimosa/Lido Palace ****

Település: Rabac - Ország: Horvátország
Az utazóink körében régóta kedvelt szállodakomplexum színvonalas szolgáltatásaival várja kedves vendégeinket!2022-ES NYARALÁS ELŐFOGLALÁSI ÁRAKON! - az akció 2022.április 30-ig érvényes- 40% előleg - 3% törzsutazó kedvezményHOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.  

126 491 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Egyénileg
8 nap / 7 éj
részletek >>