mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Velencei karnevál (2éj) - Olaszország / Velence
szállás leírás
időpontok / árak
Leírás.

 

Ellátásreggeli

 

Közlekedésautóbusszal

 

Program1. nap: Indulás reggel 06:00-kor, Budapest, VIII. kerület, Blaha Lujza tér, Corvin áruház parkolójából(Vidéki felszállást foglaláskor jelezzék). Folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Útközben megálló a töltött fánkjáról híres turisztikai pihenőhelyen, Trojanban. Kulináris élvezetek mellett, a táj szépségében is gyönyörködhetnek utasaink. Este a szállás elfoglalása Jesolo környékén. 2. nap: Reggeli után áthajózás Velencébe, gyalogos városnézés. Séta a Szláv rakparton, látogatás a San Zaccaria Egyházkerületben, majd a város szívébe érve a Dózse Palota, a Szt. Márk Bazilika, a Nemzeti könyvtár, a Campaníle és Prokurátori Paloták következnek. Utunkat a város „Váci utcáján” – a Mercerián folytatjuk, egészen a Rialto hídig. A nap további részében szabadprogram, részvétel a karneváli rendezvényeken. Fakultatív kirándulási lehetőség Murano, és Burano szigetére: Először áthajózás Murano szigetére, ahol egy üvegfúvó műhelyben a szemünk előtt készíti el az üvegmester a sziget híres üvegfiguráit. Felejthetetlen élményt nyújt, ahogy egy izzón folyó anyagból miként formálódik percek alatt csodálatos kehellyé, vagy figurává. Az üvegműhelyben sok érdekességet hallhatunk az üvegkészítés fortélyairól. Majd Burano szigetére hajózunk, mely csipkéjéről és színes házairól híres. A szigeten ellátogatunk az egyik csipkekészítő manufaktúrába, ahol a sziget idősebb lakói kézzel készítik a buranoi csipkét. Visszahajózás Velencébe, majd szabadprogram. Este visszahajózás, majd visszatérés a szállásra. 3. nap: Reggeli után a szállás elhagyása. Indulás Szlovéniába, ahol megtekintjük a Postojnai cseppkőbarlangot. A barlangba kisvonattal jutunk be, ahol ezt követően gyalogosan fedezzük fel a szebbnél- szebb cseppkőképződményeket. A túra végén láthatjuk a barlang legvédettebb állatát, az emberhalat (barlangi vakgőte) is. Érkezés a kiindulási helyre a késő esti órákban.

 

KedvezményekRészvételi díj: 37.990 Ft/fő Akciós ár : 35.990 Ft/fő

 

Az ár tartalmazzaAz ár tartalmazza az autóbuszos utazás,2 éjszaka szállást, reggeli ellátás, és az idegenvezetés költségeit.

 

Az nem ár tartalmazzaBBP biztosítás (70 éves korig): 1.650 Ft/ fő BBP biztosítás (70 éves kortól): 3.300 Ft/fő Vacsora felár: 10.000 Ft/fő (2 vacsora) Egyágyas felár: 10.000 Ft Adminisztrációs díj: 1.500 Ft/ fő (buszon fizetendő) A hajójegy, és a belépődíjak a helyszínen fizetendőek! Hajójegy: (Punta Sabbioni – Velence oda-vissza): 25 euro/fő (kötelező) Hajójegy Murano- Burano szigettúrával: 20 euro/fő (fakultatív) Postojnai cseppkőbarlang: Felnőtt: 26 euro/fő, diák(16-25 év): 21 euro/fő; gyerek(6-15 év): 16 euro/fő