Rólunk

Ebben az évben 29. születésnapunkat ünnepeljük, melyet a több, mint százezer hűséges utazónknak és országszerte partnereinknek köszönünk!

Bár a Personal Tours is megérezte a világjárvány, a háború, az energiaválság, a vágtató infláció és az utazási irodákat is sújtó extra profit adó negatív hatásait, de a korábbi évek jó gazdálkodásának következtében jelentős tartalékokra tett szert, így biztos anyagi háttérrel nézett szembe a kihívásokkal.

Pozitívan nézünk a jövőbe, reméljük, hogy a 2024. év legalább olyan sikeres lesz, mint az előző volt, amikor végre újra szabadon utazhattunk és utaztathattunk !

Már évekkel ezelőtt olyan árazást árazást vezettünk be, mely utazóink és partnereink régi igénye volt, hogy a publikált árak minden kötelezően fizetendő költséget tartalmazzanak. A honlapunkon szereplőrészvételi díjak TELJES ÁRAK és tartalmazzák a következőket: közlekedés (repülő/autóbusz), szállás (többnyire 8 nap/7 éjszaka időtartamra), jelzett étkezés a szállodák esetében, transzferek, illetékek, adók, foglalási díj, repülős utazásnál poggyászok és charterek esetében fedélzeti ellátás, telepített idegenvezetők költségei. Nincsenek rejtett költségek, minden díjat tartalmaz a feltüntetett összeg. Létszámtól, időponttól és kereslettől függően esetenként csak repülőjegyet, több hetes turnust és egyágyas lehetőséget is lehet nálunk foglalni, ehhez honlapunk lista árai és a 2 hetes táblázatok nyújtanak segítséget. Munkatársaink szívesen segítenek az egyedi igények kalkulálásában!

Reméljük, hogy az árazási rendszer növeli az utazók bizalmát és szívesen fordulnak irodánkhoz, hogy utazásuk megszervezéséhez igénybe vegyék több évtizedes tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat, helyi ismereteinket és kedvező árainkat. Legtöbb esetben azért tudunk igen jó árakat publikálni, mert mi egész szezonra bérlünk szállodákat, apartmanokat, repülőgépen fix helyeket és emiatt külföldi partnereinktől kedvezőbb árakat kapunk, mint az egyénileg foglalók. Csomagáraink versenyképesek és ami a legfontosabb, utazóink teljes biztonságban vannak, ha velünk utaznak. Az anyagi biztonságot a Colonnade (Atlasz) Biztosítónál megkötött, több százmilliós összegre szóló 2 vagyoni biztosításunk nyújtja.

 

MIÉRT ÉPPEN VELÜNK?


-        A Personal Tours 1995-ben alakult, magyar tulajdonú, tőkeerős családi vállalkozás.
-        Immár több, mint 29 éve változatlan tulajdoni szerkezettel, ugyanazzal a névvel, következetes, korrekt üzletpolitikát folytatunk.
-        Biztos anyagi háttérrel, több ingatlannal is rendelkezünk, hitel felvételre soha nem volt szükségünk. Aki velünk utazik, minden szempontból biztonságban érezheti magát.

-        Visszatérő utasainkat törzsutazó kedvezményekkel várjuk!
-        A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe által biztosított a vagyoni biztosítékunk (az utazásszervező tevékenységéből adódó esetleges károk megtérítésére és a hazaszállítás, valamint a kényszerű kint tartózkodás költségeinek fedezésére).
-        Ár-érték arányban kedvező, versenyképes árakkal rendelkezünk annak következtében, hogy a szállások 95%-át és a repülőjáratok 100%- át már előző évben lefoglaljuk, ki is fizetjük az egész szezonra.
-        Állandó akciókkal (First Minute, Last Minute), extra kedvezményekkel és könnyített fizetési lehetőségekkel kedveskedünk.
-        Csak olyan úti célokat (szállásokat) ajánlunk, amelyeket személyesen is ismerünk és mi is eltöltenénk ott szabadságunkat.
-        Budai irodánk személyesen is várja Önt, országszerte kb. 500 partner közvetítésével is foglalhatja útjainkat, a honlap a nap 24 órájában rendelkezésére áll, naponta frissülnek az akciós árak.
-        Kedves, szakképzett munkatársaink az irodákban és tapasztalt, talpraesett telepített idegenvezetők az üdülőhelyeken.
-        Honlapunk könnyen kezelhető, kérdéseire azonnal részletes választ kap.
-        A Personal Tours 29 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és a BKIK-nak.

 

A Personal Tours megalakulása óta foglalkozik görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok százezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett más mediterrán célpontokkal, egzotikus utakkal, körutazásokkal várja a látogatókat. Irodánkban és a honlapunkon megbízható partnereink utazási ajánlatai is foglalhatók.

FONTOS: ne hagyja a foglalást az utolsó percekre, mert Görögország és Spanyolország tengerparti városai igen népszerűek az egész világon és már a tél folyamán betelnek a szállodák! Görögország, Spanyolország, Olaszország és Horvátország népszerű üdülőhelyein kívül is számtalan, jobbnál jobb ajánlatot talál honlapunkon. Újdonság a tengeri hajóutak széles választéka, akár egyénileg, akár csoportos hajóutat foglalna. A charterekkel, illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető nyaralóhelyeken kedves, tapasztalt, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Ha a honlap ajánlatai között nem talál megfelelőt, írjon nekünk personal@personaltours.hu –ra vagy telefonáljon a 06 1 2251787 számra!  Több ezer programmal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja, lefoglalhatja és kifizetheti utazását. Amennyiben előnyben részesíti a személyes kommunikációt, szeretettel várjuk irodánkban, forduljon bizalommal szakképzett, tájékozott és a helyszíneket jól ismerő munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért!

 

Reméljük, hogy 2024-ben (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utazóink között üdvözölhetjük!

Kérdése van, elakadt?
Kérdezze kollégánkat az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen tőlünk személyreszabott ajánlatot!
  • +36 30 952 4127
  • info@personaltours.hu