Kedvezmények

Előfoglalási kedvezmény (saját szervezésű mediterrán nyaralások esetében!):

Foglalja le utazását First Minute TELJES ÁRON 2024. április 30-ig! A First Minute TELJES ÁR olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás, a közlekedés (repülő vagy autóbusz), illetékek, adók, feladott- és kézipoggyászok, fedélzeti ellátás, transzferek, foglalási díj, magyar idegenvezető költségeit, szállodák esetén a megadott ellátást is. A listaárhoz képest sokkal kedvezményesebb áron, esetenként akár 25-30%-os kedvezménnyel előlegezheti le utazását, ha kihasználja e lehetőséget.
A 40% előleg befizetése 2024. április 30-ig meg kell, hogy történjen. Ezt követően a teljes részvételi díjat (60 %) legkésőbb az utazás megkezdése előtti 30. napig rendezni szükséges.

Törzsutazó kedvezmény:

Amennyiben indulás előtt minimum 2 hónappal jelentkezik saját szervezésű utazásainkra, akkor a lista árakból 8%, a First Minute TELJES ÁR, ill. az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból 3% extra kedvezményt biztosítunk Önnek +1 fő utazótársnak. A törzsutazó státusz (az elmúlt 3 évben min. 1 alkalommal részt vett a Personal Tours sajátszervezésű útján) adatbázisunkban ellenőrzésre kerül jelentkezéskor.

 Nászutazó kedvezmény:

10% kedvezmény a lista árakból, a házasságkötést megelőző és követő egy hónapon belül. Kérje kifejezetten nászutazóknak szóló ajánlatainkat!

 Gyermekkedvezmény:

Többnyire 12 éves korig, ha ettől eltér, azt külön jelezzük.

 Csoportkedvezmény:

Általában 20 fő felett jár, egyedi megállapodás alapján.

 A kedvezmények nem vonhatók össze, egy útra csak egy kedvezmény vehető igénybe, több kedvezmény esetén az utazó számára legkedvezőbbet lehet figyelembe venni.

Kérdése van, elakadt?
Kérdezze kollégánkat az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen tőlünk személyreszabott ajánlatot!
  • +36 30 952 4127
  • info@personaltours.hu