Kedvezmények

 

Előfoglalási kedvezmény (saját szervezésű mediterrán nyaralások esetében!):

Foglalja le utazását First Minute TELJES ÁRON 2023. április 30-ig! A First Minute TELJES ÁR olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás, a közlekedés (repülő vagy autóbusz), illetékek, adók, feladott- és kézipoggyászok, fedélzeti ellátás, transzferek, foglalási díj, magyar idegenvezető költségeit, szállodák esetén a megadott ellátást is. A listaárhoz képest sokkal kedvezményesebb áron, esetenként akár 25-30%-os kedvezménnyel előlegezheti le utazását, ha kihasználja e lehetőséget.
A 40% előleg befizetése 2023. április 30-ig meg kell, hogy történjen. Ezt követően a teljes részvételi díjat (60 %) legkésőbb az utazás megkezdése előtti 30. napig rendezni szükséges.

Törzsutazó kedvezmény:

Amennyiben indulás előtt minimum 2 hónappal jelentkezik saját szervezésű utazásainkra, akkor a lista árakból 8%, aFirst Minute TELJES ÁR, ill. az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból 3% extra kedvezményt biztosítunk Önnek +1 fő utazótársnak. A törzsutazó státusz (az elmúlt 3 évben min. 1 alkalommal részt vett a Personal Tours sajátszervezésű útján) adatbázisunkban ellenőrzésre kerül jelentkezéskor.

 

Nászutazó kedvezmény:

10% kedvezmény a lista árakból, a házasságkötést megelőző és követő egy hónapon belül. Kérje kifejezetten nászutazóknak szóló ajánlatainkat!

 

Gyermekkedvezmény:

Többnyire 12 éves korig, egyes szállásoknál 17 éves korig, ezt külön jelezzük.

 

Csoportkedvezmény:

Általában 20 fő felett jár, egyedi megállapodás alapján.

 

A kedvezmények nem vonhatók össze, egy útra csak egy kedvezmény vehető igénybe, több kedvezmény esetén az utazó számára legkedvezőbbet lehet figyelembe venni.