Kedvezmények

 

Előfoglalási kedvezmény:

Foglalja le utazását First Minute áron irodáinkban 2019. március 31-ig!
A First Minute ár olyan kedvezményes csomagár, amely tartalmazza a 7 éjszaka szállás és a közlekedés (repülő vagy autóbusz) költségét, szállodák esetén a megadott ellátást is. A katalógusárhoz képest sokkal kedvezményesebb áron, esetenként akár 25-30%-os kedvezménnyel előlegezheti le utazását, ha kihasználja e lehetőséget.
Az előleg összege: a teljes részvételi díj 20 %-a január 31-ig, és 40% a későbbiekben történő foglalások esetén. Teljes összeg befizetésénél (ha az indulásig még min. 2 hónap van hátra) és a 2019. január 31-ig leelőlegezett útjainkra árfolyam garanciát vállalunk.
Ahol nincs First Minute ár, ott egységesen 10% az előfoglalási kedvezmény a szállás árakból szintén március 31-ig.
Felhívjuk figyelmét, hogy két- vagy többhetes turnusra csak korlátozott számban fogadunk el jelentkezéseket és ezen utazásokra nem feltétlenül vonatkoznak az előfoglalási kedvezmények, akciós árak (First Minute és Last Minute).
Az előfoglalási időszakban egyéb kedvezményekkel is kedveskedünk a korán foglalóknak, pl. ingyenes parkolás a repülőtéren, csökkentett előleg a foglaláskor vagy ingyenes BBP biztosítás. Kérjük, érdeklődjön az aktuális kedvezményekről!

Törzsutazó kedvezmény:

Amennyiben indulás előtt minimum egy hónappal jelentkezik saját szervezésű utazásainkra, akkor a katalógusárakból 8%, a First Minute, ill. az előfoglalási kedvezménnyel csökkentett árakból 5% extra kedvezményt biztosítunk Önnek +1 fő utazótársnak. A törzsutazó státusz (az elmúlt 3 évben min. 1 alkalommal részt vett a Personal Tours sajátszervezésű útján) adatbázisunkban ellenőrzésre kerül jelentkezéskor.

Nászutazó kedvezmény:

10% kedvezmény a katalógus árakból, a házasságkötést megelőző és követő egy hónapon belül. Kérje kifejezetten nászutazóknak szóló ajánlatainkat!

Gyermekkedvezmény:

Többnyire 12 éves korig, egyes szállásoknál 17 éves korig, ezt külön jelezzük.

Csoportkedvezmény:

Általában 20 fő felett jár, egyedi megállapodás alapján.

A kedvezmények nem vonhatók össze, egy útra csak egy kedvezmény vehető igénybe, több kedvezmény esetén az utazó számára legkedvezőbbet lehet figyelembe venni.