Útibeszámolók

new-icon

Korfu, a legzöldebb sziget, Sissi, Durrell és Oscar Wilde szigete

Korfu a számos görögországi akciós utat kínáló Personal Tours ajánlatai között már 28. éve szerepel és változatlan népszerűségnek örvend.

Elolvasom ››

Kréta- A sziget, ahonnan egykor Ikarosz elindult a Nap felé

Változatos szállás lehetőségekkel Krétán Akár apartmanok kedvelői vagyunk, akár a szállodák kínálta szolgáltatásokat kívánjuk igénybe venni, a Personal Tours sokszor akciós ajánlatai között megtalálhatjuk a nekünk megfelelőt.

Elolvasom ››

Santorini

Santorini, (vagy másnéven Thira) ez Égei-tenger egyik gyöngyszeme. A sziget egy hatalmas vulkánkitörés után nyerte el jelenlegi formáját, a közepe beszakadt, „kaldera” alakult ki. Az öböl oldalán a sziklák meredeken zuhannak a tengerbe, a keleti part lankásan ereszkedik. A szirtek tetejére épült kis falvakból lélegzetelállító panoráma tárul az idelátogató elé. Lenyűgöző természeti tájaival, nyüzsgő életű városaival, különleges vulkáni, fekete homokos és kavicsos tengerpartjaival igazi kuriózum, a Földközi-tenger egyik legkedveltebb turisztikai célpontja.

Elolvasom ››

KEFALONIA - Nyugalom, de nem unalom...

Milyen igaz is ez Kefaloniára, a Jón-szigetek legnagyobb tagjára, Görögország egyik legszebb, legváltozatosabb, vadregényes szigetére...

Elolvasom ››

KARPATHOS - Ezt eddig miért nem láttam...

KARPATHOS az Égei-tenger egyik kevésbé ismert szigete, ahol még nincs tömegturizmus, vadregényes, csodaszép tengerpartok, mosolygós helyiek várják az utazókat!

Elolvasom ››

Cikkek szűrése

Legújabb cikkek

Legkedveltebb cikkek