Hogyan jelentkezhet?

-       személyesen irodánkban

-       e-mailen: info@personaltours.hu vagy frankel@personaltours.hu

-       honlapunkon keresztül

-       országszerte viszonteladó partnereinknél

 

Amennyiben átutalással, vagy banki pénztári befizetéssel kíván fizetni, a következő számlaszámokat használhatja:

CIB Bank: 10700079-25072301-51100005

OTP Bank: 11711041-20746759

MKB Bank: 10300002-10609991-49020017

Fizethet honlapunkon keresztül bankkártyával, ill. irodáinkban is rendelkezésére állnak bankkártya elfogadó terminálok! Kérje munkatársunk technikai segítségét!

Kényelmesen, otthonról, a karosszékből, akár a telefonjáról is lefoglalhatja utazását. Válassza ki a megfelelő ajánlatot, időpontot és kattintson a kalkulációra! A felugró ablakban válassza ki a foglalni kívánt szoba és az ellátás típusát, ill. a résztvevők számát! Válassza ki az igényelt biztosításokat is! Ezt követően forintra pontosan megkapja az összlétszámra vonatkozó teljes árat (közlekedés, szállás, transzferek, illetékek, foglalási díj biztosítások). Ezután kattintson a TOVÁBB A MEGRENDELÉSHEZ gombra és értelemszerűen töltse ki az adatlapot! Az ÁSZF elfogadása és a TOVÁBB A FIZETÉSI ADATOKHOZ gomb megnyomása után megkapja foglalásának részleteit, ellenőrizheti adatainak helyességét. Ha mindent rendben talál, válassza ki a fizetési módot! Amennyiben a személyes ügyintézést, az átutalással történő fizetést vagy a banki készpénzes befizetést választotta, munkatársunk a lehető leghamarabb (munkaidőben) felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy foglalását véglegesítsék. Online jelentkezésével a foglalását előzetesen nyilvántartásba vettük. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a főszezonban párhuzamos megrendelések történhetnek. Ezért arra kérjük, hogy foglalása után legyen elérhető telefonon, vagy Ön jelentkezzen nálunk! Helyét akkor tekintheti biztosnak, ha megtörtént a részvételi díj befizetése.

Amennyiben az online fizetési módot választja, jelölje a fizetés bankkártyával rubrikát, majd a TOVÁBB gomb megnyomásával átkerül egy biztonságos oldalra, melyen keresztül történik a fizetés. Az oldalt az MKB Bank és annak lengyel hátterű IT cége biztosítja. A fizetést a szokásos módon hajtsa végre! A tranzakcióról automatikus értesítést fog kapni emailben. Munkatársunk 24 órán belül (munkanapokon) visszaigazolja foglalását.

 

Kérdése van, elakadt?
Kérdezze kollégánkat az alábbi elérhetőségeken vagy kérjen tőlünk személyreszabott ajánlatot!
  • +36 30 952 4127
  • info@personaltours.hu