mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Kréta


Kréta Görögország legnagyobb szigete Európa és Afrika között. Hossza 257 km, szélessége átlagosan 20-25 Km. Kréta lakossága: fél millió körüli, legmagasabb csúcsa a Psziloritisz (Magas hegy) 2456 m.
Kréta a szülőhazája az első európai civilizációnak, a minoszi kultúrának.
A szigetet négy hegység tagolja, s így 4 közigazgatási egységre van felosztva Kréta. A sziget legszebb természeti látványossága a Szamaria-szurdokvölgy Nemzeti Park, amely Európa egyik legnagyobb és legmélyebb szurdokvölgye.
Kréta jellegzetes növényei az olajfák mely Kréta egyik fő bevételi forrását is biztosítja, mindenütt láthatjuk a szőlő-, narancs-, mandarin-ligeteket, a déli parton banán ültetvényeket, sziklás hegyoldalain majoránna, kakukkfű, számos fűszer- és gyógynövény terem. Krétán igen népszerű az üvegházas termelés. Termelnek itt banánt, paradicsomot, paprikát, padlizsán és uborkát. Ezek nagy részét importálják Nyugat-Európába. Ám e minőségi üvegházas termelés Kréta gyönyörű tájainak látványát rontják el. A déli parton szinte még a tengerparton is találunk ilyen építményeket.
E sziget szépségét nem lehet máshoz hasonlítani. A végtelen tenger látványa, a szinte mindenütt aranyhomokos partok, a magas gyönyörű hegyek és az eldugott igazi görög falvak. Nos, ezek és még sok minden más ami kiemeli Kréta szigetének szépségét.
Apartmanok, hotelek repülővel, vagy egyénileg nagy választékban akciós áron egész szezonban!

A helyszínen krétai partnerünk és magyar idegenvezetőnk várja Önt, hogy teljesítse minden kívánságát!

 


A nyugati régió központja a sziget második legnagyobb, és egyben legkedveltebb települése, Chania, melyet Görögország legszebb városainak egyikeként tartanak számon. Festői kikötője, a hangulatos tengerparti sétány tavernái, üzletei, a város szűk utcácskái magával ragadják az idelátogató turistákat. Gazdag kulturális élet zajlik, egész évben kiállítások, fesztiválok, előadások helyszíne. A régió bővelkedik természeti értékekben, mint pl. Elafonissi méltán híres „rózsaszín”, kristálytiszta tengerpartja vagy az aktív nyaralást kedvelők célpontja: a Samaria szurdok lenyűgöző sziklaképződményei. Kultúra, homokos tengerpart, csodálatos természeti környezet, mozgalmas éjszakai élet, itt mindenki számára biztosított a tökéletes kikapcsolódás. 

                         

 

 

Tovább olvasom
Kréta - foglalható szállások
Bali Apartmanház

Település: Bali - Ország: Görögország
Kréta északi partjának közepén található Bali, a gyönyörű üdülőfalu, 4 szebbnél szebb öblével. Az öblök meleg, sekély vizűek és védett voltuk miatt csekély a hullámzás ezen a részen. Ezt az üdülőhelyet a kisgyermekesek is bátran választhatják. A Bali apartmanház egy domboldalon található, ahonnan kitűnő a kilátás a tengerre és a környező hegyekre. Tisztaság és igazi, őszinte vendégszeretettel, welcome itallal és süteménnyel várják utasainkat a házban. Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra. 

179 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Sarlot Apartmanház

Település: Bali - Ország: Görögország
A szállás különlegessége a csodálatos panorámája az Égei-tengerre, ill. a Bali öbölre. Bali szívében, a tengerparttól 100 métere, egy domboldalon található. A háztól 70 lépcső vezet a finomhomokos strandra és a kikötőben lévő hangulatos tavernába.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra. 

184 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Giannis Apartmanház

Település: Agia Marina - Ország: Görögország
Szereti a trendi üdülőhelyeket, ha az elegancia és az extravagánsság csodálatos természeti adottságokkal találkozik? Agia Marina, mely egybeépült Platanias-szal az egyik leggyorsabban fejlődő üdülőváros, elegáns szállodák, nagy üvegportálos üzletek, modern villák, éttermek, tavernák, bárok és kávézók hívogatják a turistákat. Agia Marina központjában, a főutcától csak egy ugrásra, de csendes részen található a nagyon kedves Giannis ház. Az ablakokból és a stúdiók teraszáról fantasztikus tengeri panoráma tárul elénk. A háziak kedvesek, segítőkészek. Ez a ház kiváló kiinduló pont arra, hogy meglátogassuk Kréta legszebb részeit, Elafonissi partjait, Gramvousa-t, Balost vagy a Samaria szurdokot.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglalható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra. 

189 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Alexandros Apartmanház

Település: Agia Marina - Ország: Görögország
Elegáns környezet, 4*-os szálloda veszi körbe ezt a házat, mely szinte beékelődött a színvonalas hotel kertjébe. Olyan érzése van az embernek, mintha a 4*-os szállodában nyaralna. Szép kert, medence áll vendégeink rendelkezésére. Érdemes minél előbb foglalni, mert ez a szállás igen népszerű és hamar betelnek a helyek! Elhelyezkedése is kiváló, Agia Marina központjában, a homokos strand közelében helyezkedik el.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglalható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra. 

194 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Ariadne Hotel ***

Település: Rethymno/Platanias - Ország: Görögország
A Rethymno régióban is található Platanias nevű üdülőváros, mely a környék legnépszerűbb nyaralóhelye. (Chania mellett is van Platanias nevű városka). Ennek központjában, de a homokos strandtól csak pár lépésre található a nagyon szép, virágos szálloda. A környék, az épület hangulata biztosítja, hogy Önnek egy csodálatos nyaralásban legyen része, ha ezt a szállodát választja. A felújított közös terek, a szépen berendezett tágas stúdiók, a gondozott medence környéke is biztosíték arra, hogy jól érezzék magukat. A legközelebbi homokos strand (kb. 100m) egészen kiváló: óriási medence, snack bár, zuhanyozó/WC, napágyak, napernyők várják. Reggelivel foglalható, de előre be lehet fizetni vacsorát is. Az utóbbi években ez a hotel utazóink egyik kedvence lett!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra. 

254 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Sea Side Hotel ***

Település: Kato Stalos - Ország: Görögország
Félpanziós hotelt keres, közel Chania városához? Akkor ez a kellemes hangulatú szálloda Önnek kitűnő választás, hiszen ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra.  

309 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Summer Beach Hotel ****

Település: Georgioupolis - Ország: Görögország
Amennyiben all inclusive ellátású hotelt keres, úszómedencével, ingyenes napágyakkal és napernyőkkel a medencénél, akkor a Summer Beach hotel Önnek ideális választás. A szállodakomplexumot 3 szálloda, külön épületekben található recepció és étterem alkotja, utóbbiak csak 50 méterre helyezkednek el a parttólEz az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglalható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!MOST FOGLALJA LE NYÁRI UTAZÁSÁT FIRST MINUTE ÁRON!- AJÁNLATUNK 2023.FEBRUÁR 28-IG VAGY VISSZAVONÁSIG ÉRVÉNYES- AZ ELŐLEG 40 %  ( a biztosítások külön fizetendőek)- INGYENES LEMONDÁSI LEHETŐSÉG HÚSVÉTIG (2023.április 7., az útlemondási biztosítás díja nem visszatéríthető)- INGYENES NÉVMÓDOSÍTÁS EGY ALKALOMMAL AZ INDULÁST MEGELŐZŐ 15.NAPIG- 3% TÖRZSUTAZÓ KEDVEZMÉNY (2020-2022 között saját szervezésű utazáson résztvett utazóinknak)    Az akció nem érvényes 2 vagy többhetes turnusokra.  

311 900 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Eleftheria Hotel ***

Település: Agia Marina - Ország: Görögország
Ha kedves, barátságos környezetre vágyik, ezt a jó színvonaló szállodát ajánljuk, melynek egyes szobái csodálatos kilátással rendelkeznek az Égei-tengerre.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglalható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! AZ AKCIÓS ÁR TARTALMAZZA AZ ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYT, MELYNEK  FELTÉTELEI A KÖVETKEZŐEK:- FOGLALÁS 2023. FEBRUÁR 28-IG- AZ ELŐLEG: 40 %

313 554 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Archipelagos Hotel ***

Település: Rethymno - Ország: Görögország
Amennyiben egy teljesen felújított hotelt keres, közel a tengerparthoz és a nyüzsgő központhoz, akkor ezt a szállodát válassza! Családoknak is ideális, hiszen 4 fős apartmanok is választhatóak!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! AZ AKCIÓS ÁR TARTALMAZZA AZ ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYT, MELYNEK  FELTÉTELEI A KÖVETKEZŐEK:- FOGLALÁS 2023. MÁRCIUS 31-IG- AZ ELŐLEG: 40 %

314 587 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Themis Beach Hotel ****

Település: Kokkini Hani - Ország: Görögország
Amennyiben közvetlen tengerparti szállodát keres, bőséges félpanziós ellátással, akkor ez a közkedvelt hotel Önnek az ideális választás!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! AZ AKCIÓS ÁR TARTALMAZZA AZ ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYT, MELYNEK  FELTÉTELEI A KÖVETKEZŐEK:- FOGLALÁS 2023. JANUÁR 31-IG- AZ ELŐLEG: 40 %

320 472 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
1 2