Magunkról

 

MIÉRT ÉPPEN VELÜNK?

-    A Personal Tours 1995-ben alakult természetes magánszemélyek által, tisztán magyar tulajdonú, családi vállalkozás.
-    24 éve változatlan tulajdoni szerkezettel, ugyanazzal a névvel, következetes, korrekt üzletpolitikát folytat.
-    Biztos anyagi háttérrel rendelkező tőkeerős cég, több ingatlannal is rendelkezik, hitel felvételre soha nem volt szükség.
-    A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe által biztosított vagyoni biztosítéka: 172.000.000 Ft (az utazásszervező
     tevékenységéből adódó esetleges károk megtérítésére és a hazaszállítás, valamint a kényszerű kint tartózkodás költségeinek
     fedezésére)
-    Ár-érték arányban kedvező, versenyképes árakkal rendelkezik annak következtében, hogy a szállások 95%-át és a
     repülőjáratok 100%- át már előző évben lefoglalja, ki is fizeti az egész szezonra.
-    Állandó akciók (First Minute vagy Last Minute árak)
-    Csak olyan úti célokat (szállásokat) ajánl, amelyet a tulajdonosok vagy munkatársaik személyesen is ismernek és ők is
     eltöltenék ott szabadságukat.
-    A Personal Tours 2 irodája (Budán és Pesten) személyesen is várja Önt, országszerte kb. 500 partner közvetítésével is
     foglalhatja útjait, a honlap a nap 24 órájában rendelkezésére áll, naponta frissülnek az akciós árak.
-    Kedves, szakképzett munkatársak az irodákban és tapasztalt, talpraesett telepített idegenvezetők az üdülőhelyeken.
-    Honlapja könnyen kezelhető, kérdéseire azonnal részletes választ kap.
-    A Personal Tours tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és a BKIK-nak.

 

Több, mint 24 éve foglalkozunk görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok százezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett a spanyolországi Costa Brava már 3 repülőjárattal is megközelíthető és izgalmas, sokszínű programokkal várja a látogatókat. A spanyol tengerpartra szervezett útjaink is olyan népszerűségnek örvendtek 2018-ban is, hogy a legkedveltebb szállodákat bemutatjuk a katalógusban is! FONTOS: ne hagyja a foglalást az utolsó percekre, mert Görögország és Spanyolország tengerparti városai igen népszerűek az egész világon és már a tél folyamán betelnek a szállodák! Egyénileg vagy autóbusszal közlekedő utazóink figyelmébe idén is Sarti, Paralia, üdülőhelyeket ajánljuk, ahol előre lekötött, ezért kedvező árú szállásokkal rendelkezünk. A charterekkel, illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető üdülőhelyeken kedves, tapasztalt, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Irodáinkban szakképzett, tájékozott és a helyszíneket jól ismerő munkatársaink segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő utazást elképzeléseihez és pénztárcájához alkalmazkodva.

Honlapunkon több ezer programmal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja, lefoglalhatja és kifizetheti utazását. Honlapunkon keresztül az online-, irodáinkban a bankkártyás fizetés bevezetésre került, reméljük, ezek az újítások megkönnyítik az ügyintézést.

Amennyiben előnyben részesíti a személyes kommunikációt, szeretettel várjuk irodáinkban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért! Csoportoknak, cégeknek egyedi igények, vagy a programfüzetben található utak alapján elképzeléseiknek megfelelő speciális ajánlatot készítünk.

Szeretne rendszeresen értesülni programjainkról, Last Minute akcióinkról? Iratkozzon fel honlapunkon a hetente kétszer megjelenő hírlevelünkre!

Reméljük, hogy 2019-ben (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utazóink között üdvözölhetjük!

other_9_164_img2019.jpg other_8_164_img_2401.jpg other_10_164_20160308_163013.jpg