Magunkról

 

Ebben az évben irodánk negyed évszázados lett! 25 éves évfordulónkat ünnepeljük, melyet a több, mint százezer utazónknak és partnereinknek köszönünk!

2020. január 1-től új árazást vezettünk be, evvel önkéntesen csatlakoztunk ahhoz a folyamathoz, mely utazóink és partnereink régi igénye volt, hogy a publikált árak minden kötelezően fizetendő költséget tartalmazzanak. A honlapunkon szereplő saját szervezésű mediterrán nyaralások esetében a jelzett árak First Minute TELJES ÁRAK és tartalmazzák a következőket: közlekedés (repülő/autóbusz, szállás 8 nap/7 éjszaka időtartamra, jelzett étkezés a szállodák esetében, transzferek, illetékek, adók, foglalási díj, repülős utazásnál poggyászok és charterek esetében fedélzeti ellátás, telepített idegenvezetők költségei. Nincsenek rejtett költségek, minden díjat tartalmaz a feltüntetett összeg. Létszámtól, időponttól és kereslettől függően esetenként csak repülőjegyet, több hetes turnust és egyágyas lehetőséget is lehet nálunk foglalni, ehhez honlapunk lista árai és a 2 hetes táblázatok nyújtanak segítséget. Munkatársaink szívesen segítenek az egyedi igények kalkulálásában!

Reméljük, hogy az új árazási rendszer növeli az utazók bizalmát és szívesen fordulnak irodánkhoz, hogy utazásuk megszervezéséhez igénybe vegyék több évtizedes tapasztalatainkat, szakmai tudásunkat, helyi ismereteinket és kedvező árainkat. Legtöbb esetben azért tudunk igen jó árakat publikálni, mert mi egész szezonra bérlünk szállodákat, apartmanokat, repülőgépen fix helyeket és emiatt  külföldi partnereinktől kedvezőbb árakat kapunk, mint az egyénileg foglalók. Csomagáraink versenyképesek és ami a legfontosabb, utazóink teljes biztonságban vannak, ha velünk utaznak. Az anyagi biztonságot a Colonnade (Atlasz) Biztosítónál megkötött, több százmilliós összegre szóló 2 vagyoni biztosításunk nyújtja.

 

MIÉRT ÉPPEN VELÜNK?


-   A Personal Tours 1995-ben alakult, magyar tulajdonú, tőkeerős családi vállalkozás.
-   Immár negyedszázada változatlan tulajdoni szerkezettel, ugyanazzal a névvel, következetes, korrekt üzletpolitikát folytatunk.
-   Biztos anyagi háttérrel, több ingatlannal is rendelkezünk, hitel felvételre soha nem volt szükségünk. Aki velünk utazik, minden szempontból biztonságban érezheti magát.
-   A Colonnade Insurance S.A. Magyarországi Fióktelepe által biztosított vagyoni biztosítékunk: 190.208.000 Ft (az utazásszervező   tevékenységéből adódó esetleges károk megtérítésére és a hazaszállítás, valamint a kényszerű kint tartózkodás költségeinek fedezésére).
-   Ár-érték arányban kedvező, versenyképes árakkal rendelkezünk annak következtében, hogy a szállások 95%-át és a repülőjáratok 100%- át már előző évben lefoglaljuk, ki is fizetjük az egész szezonra.
-   Állandó akciókkal (First Minute, Last Minute), extra kedvezményekkel kedveskedünk.
-   Csak olyan úti célokat (szállásokat) ajánlunk, amelyeket személyesen is ismerünk és mi is eltöltenénk ott szabadságunkat.
-   2 irodánk (Budán és Pesten) személyesen is várja Önt, országszerte kb. 500 partner közvetítésével is foglalhatja útjainkat, a honlap a nap 24 órájában rendelkezésére áll, naponta frissülnek az akciós árak.
-   Kedves, szakképzett munkatársaink az irodákban és tapasztalt, talpraesett telepített idegenvezetők az üdülőhelyeken.
-   Honlapunk könnyen kezelhető, kérdéseire azonnal részletes választ kap.
-   A Personal Tours 25 éve tagja a Magyar Utazási Irodák Szövetségének és a BKIK-nak.

 

A Personal Tours több, mint 25 éve foglalkozik görögországi és más mediterrán utazások szervezésével, és segítségünkkel elégedett utasok tízezrei töltötték már nyaralásukat a térség legszebb üdülőhelyein.

A magyar utazók körében nagy népszerűségnek örvendő Korfu, Kréta, Rodosz, Zakynthos, Kefalónia, Karpathos szigetek mellett a spanyolországi Costa Brava már 3 repülőjárattal is megközelíthető és izgalmas, sokszínű programokkal várja a látogatókat. FONTOS: ne hagyja a foglalást az utolsó percekre, mert Görögország és Spanyolország tengerparti városai igen népszerűek az egész világon és már a tél folyamán betelnek a szállodák! Egyénileg vagy autóbusszal közlekedő utazóink figyelmébe idén is Sarti, Paralia, üdülőhelyeket ajánljuk, ahol előre lekötött, ezért kedvező árú szállásokkal rendelkezünk. Honlapunkon Olaszország és Horvátország népszerű üdülőhelyeire is számtalan, jobbnál jobb ajánlatot talál. A charterekkel, illetve üdülőjárati buszokkal megközelíthető nyaralóhelyeken kedves, tapasztalt, talpraesett idegenvezetőink várják a vendégeket és segítséget nyújtanak abban, hogy nyaralásuk beváltsa a hozzáfűzött reményeiket.

Irodáinkban szakképzett, tájékozott és a helyszíneket jól ismerő munkatársaink segítségével választhatja ki az Önnek megfelelő utazást elképzeléseihez és pénztárcájához alkalmazkodva.

 

Ha a prospektus ajánlatai között nem talál megfelelőt, látogasson el honlapunkra, www.personaltours.hu, ahol több ezer programmal naprakészen várjuk Önt és online rendszerünk segítségével azonnal kiszámolhatja, lefoglalhatja és kifizetheti utazását. Amennyiben előnyben részesíti a személyes kommunikációt, szeretettel várjuk irodáinkban, forduljon bizalommal munkatársainkhoz személyre szóló útvonaltervért és árajánlatért!

 

Reméljük, hogy 2020-ban (is) megtisztel minket bizalmával és hamarosan Kedves Utazóink között üdvözölhetjük!

 

 

other_9_164_img2019.jpg other_8_164_img_2401.jpg other_10_164_20160308_163013.jpg