mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Santorini - foglalható szállások
Alexandra Hotel **

Település: Kamari - Ország: Görögország
Ha családias, tiszta, jó ár/érték arányú hotelre vágyik közel a tengerparthoz, akkor ezt Önnek ajánljuk! Medencés szállás,amit büfé reggelivel kínálunk kedves utasainknak! A medencénél pihenhet a kényelmes nyugágyakon, a mellette lévő snack bárban elfogyaszthat egy finom koktélt, minden adott egy tökéletes pihenéshez!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! HOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

345 994 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Marianna Hotel ***

Település: Perissa - Ország: Görögország
Ha a sziget délkeleti részét szeretné felfedezni,akkor ez a hotel Önnek ideális választás! Gyönyörű környezet, kristálytiszta vízű strand várja az ide látogatókat! A hotel a tengerparttól mindössze 300 méterre helyezkedik el, de medence is várja a sziget felfedezéséhez ezt a hotelt választó kedves vendégeinket. Autó és motorbérlés is lehetséges a recepción.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!HOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

351 021 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Black Sand Hotel **

Település: Kamari - Ország: Görögország
A tengerparttól és a városközponttól csak 200 m-re található barátságos szálloda, amely medencével, ingyenes napernyőkkel,nyugágyakkal várja kedves vendégeit. Büféreggelivel kínáljuk, de igény esetén ebéd és/vagy vacsora kérhető. A főváros is mindössze 10 km, így ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!HOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

368 801 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>
Aegean Plaza ****

Település: Kamari - Ország: Görögország
A kívül tradicionális, de belül modern szálloda, majdnem a tengerparton ( 30 méter ) helyezkedik el, Kamari központjától csak pár perc sétára. 2 medence és spa szolgáltatások valamint fitness-terem várják kedves utasainkat!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!HOGYAN FOGLALJAK?Kérjük, kattintson az Időpontok/Teljes árak ''fülre'', válassza ki az Önnek megfelelő időpontot, majd nyomja meg a FOGLALÁS gombot!A megfelelő szobatípus, ellátás, létszám és a biztosítás kiválasztása után megkapja az utazás végösszegét. Ez egy kalkuláció, amely semmi kötelezettséget nem jelent az Ön számára.Amennyiben szeretné megrendelni az adott utazást, akkor kattintson a Tovább a megrendeléshez gombra és töltse ki az utazók adatait. A fizetési mód kiválasztása után a Foglalás befejezése gombbal elküldte megrendelését és hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

551 745 Ft-tól/fő

Teljes csomagár!
Repülővel
8 nap / 7 éj
részletek >>