mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Hotel Uvala Scott ** - Horvátország / Kvarner-öböl / Kraljevica

 

Ha Magyarországhoz közel eső, jó klímájú üdülőhelyet keres, válassza ezt az ár-érték arányban is nagyon kedvező szállodát. A szállodakomplexum a Krk szigethez vezető híd lábánál található, szobái az aprókavicsos és kiépített betonos strandtól max 20-80 m-re helyezkednek el.

 

2022-ES NYARALÁS ELŐFOGLALÁSI ÁRAKON! 

- az akció 2022.április 30-ig érvényes
- 40% előleg 
- 3% törzsutazó kedvezmény

 

szállás leírás
utazás
fakultatív kirándulások
térkép
időpontok / teljes árak
A környékről::

Kraljevica: A Bakari-öböl bejáratánál fekvõ Kraljevica település Rijekától kb. 26 km-re délre, Zadar irányában, a Vinodoli csatorna partján található. A környék lankás domborzata révén mikroklímája nyaranta igen kellemes. Bár a Kvarner-öböl rangos nyaralóhelyeihez képest viszonylag nem túl régi település, kikötõje révén már a 19. sz. folyamán jelentõs, hajógyárat is üzemeltetõ tengeri kereskedelmi központtá nõtte ki magát, a századelõn pedig meghódította a nyaralók szívét is. Arisztokrata villái és legtöbb kiépített strandja ebbõl az idõszakból származik. Az Oštro-félszigeten elnyúló homokos és kavicsos strandöblei napjainkban is a vidék rendkívül keresett idegenforgalmi célpontjai, nem is beszélve a közeli, és csodás strandokkal vonzó Uvala Scottról (Scott-öböl) és a Dubno-öbölrõl, melyek külön nyaralótelepekké kezdenek nõni. Az utóbbi helyeken mediterrán fenyvesek árnyékában egy jól felszerelt kemping üzemel. Kraljevica könnyen megközelíthetõ, ráadásul különlegesen jó mikroklímájú nyaralóhely, ezért kisgyermekes családok, illetve allergiás és egyéb légúti bántalmakkal küszködõ vendégeinknek kimondottan ajánljuk! A nyaralókat a jól kialakított, rendezett strandolóhelyek és a sokrétû gasztronómiai kínálat mellett változatos sportolási és szórakozási lehetõségek várják a környéken - vitorlásversenyek, búvártanfolyamok, vízisportszer-kölcsönzõk, sportpályák, valamint színes nyári kultúresemények és hagyományõrzõ folklórprogramok.

Fekvés:

A szállodakomplexum a Krk szigethez vezető híd lábánál található, 20-80 m-re az aprókavicsos és kiépített betonos strandtól.

Elhelyezés:

2-3 ágyas fürdőszobás standard és superior szobákban. A szobák többsége tengerre néző.  Légkondiconáló és Sat-TV, hütő, erkély csak a superior szobákban található.

Étkezés:

Félpanzió büférendszerben, vacsoránál az ásványvíz és egyes üditők ingyenesek.

Szolgáltatások:

légkondicionált étterem, bár, grillbár, szauna,  taverna, disco, ajándéküzlet, minimarket, biliárd, asztalitenisz, vizibicikli, napernyők és székek, ingyenes Wi-Fi a recepciónál, ingyenes parkolás