mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Zakynthos - foglalható szállások
Costas Stúdiók

Település: Argassi - Ország: Görögország
Ha igényes, frissen felújított, csöndes környezetben, de mindenhez (üzletek, tavernák, szórakozóhelyek) és a homokos strandhoz közel lévő szállást keres, itt megtalálja. Az új bútorok, a felújított konyhasarok és fürdőszoba még a legigényesebb utazók tetszését is elnyeri. A kedves háziak az alsó szinten laknak, az általunk bérelt stúdiók a magasföldszinten találhatók. A házat gondozott kert övezi és gyermekeknek kialakított játszórész is található benne. A kényelmes, vadonatúj stúdiók 2-3 fő elhelyezésére alkalmasak. Igény esetén étkezés kérhető a közeli hotelben és medence is használható a Villa Krinas apartmanházban. A legközelebbi strand szépen gondozott gyeppel, napágyakkal, napernyőkkel, étteremmel, bárral és homokos parttal várja a strandolókat.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!

24 608 Ft-tól

részletek >>
Villa Krinas

Település: Argassi - Ország: Görögország
Utazóink kedvence ez a ház, mely sok előnnyel rendelkezik, Argassi központjában, de annak egyik csendes mellékutcájában található, Ön mindent megtalál a közelében, ami egy kellemes nyaraláshoz elengedhetetlen, üzletek, tavernák, szórakozóhelyek széles választéka várja. Ebben a házban sok egységet bérelünk, ezért nagyobb társaságok és csoportok is elférnek, ha időben megrendelik az utazást. A komplexum területén medence és reggeliző snack bár teszi még kellemesebbé az ott tartózkodást. Családoknak is ajánljuk, mert ritkaság, de itt 2 légteres, 4 fős apartman is található. A legközelebbi strand szépen gondozott gyeppel, napágyakkal, napernyőkkel, étteremmel, bárral és homokos parttal várja a strandolókat.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!

24 608 Ft-tól

részletek >>
Odysseas Apartmanház

Település: Tsilivi - Ország: Görögország
Egyre nagyobb az érdeklődés a Tsiliviben található szállások iránt, mert ez a városka csodálatos tengerparttal és élénk, de nem túl zajos éjszakai életével belopta magát a turisták szívébe. Párok, családok számára is ideális választás! Az apartmanház előnye, hogy közel van a széles, homokos strandhoz és medencével is rendelkezik. A medencénél snack bár, a kertben grillező is található. Ebben a házban sajnos csak kevés szobával rendelkezünk, ezért érdemes minél előbb jelentkezni, mert hamar elfogynak a szabad helyek.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!

24 608 Ft-tól

részletek >>
Justina Apartmanház

Település: Tsilivi - Ország: Görögország
Egyre nagyobb az érdeklődés a Tsiliviben található szállások iránt, mert ez a városka csodálatos tengerparttal és élénk, de nem túl zajos éjszakai életével belopta magát a turisták szívébe. Párok, családok számára is ideális választás! A Justina stúdiói mind különböző design-nal készültek, kedves háziak meleg szeretettel fogadják a magyar vendégeket. A közös tereken megoldható, hogy baráti társaságok kellemesen töltsék az estéiket.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!

24 608 Ft-tól

részletek >>