mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Korfu - foglalható szállások
Yannis Apartmanház

Település: Messonghi - Ország: Görögország
VIDEÓ a szállásról itt! VIDEÓ a tengerpartról itt! Ha 2 vagy 3 gyermekkel keres megfelelő szállást, ezt a házat válassza! Különlegessége, hogy olyan apartmanokkal rendelkezik, melyek 2 külön bejáratú hálószobával és nagy étkező konyhával rendelkeznek. Hálószobáiban 1 pótágy kényelmesen elhelyezhető, hiszen elég tágasak a szobák. Utasaink nagy kedvence ez a ház, általában hamar betelnek a helyek, mert szép környezetben található, a Messongi folyó partján éppen szemben a közkedvelt Messonghi Beach Hotellel. Közel van a homokos strand és a Gemini Hotel is, ahol szokatlanul jó félpanzió vagy All Inclusive ellátás is befizethető és használható a hotel minden szolgáltatása. A nyaralás alatt hetente háromszor takarítanak és kétszer cserélik a törölközőket.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! 

57 200 Ft-tól

részletek >>
Maria apartmanház

Település: Messonghi/Psara - Ország: Görögország
VIDEÓ a szállásról itt! Ha igazi kikapcsolódásra vágyik, némi távolságra a nyüzsgő nyaralóhelyek zajos világától, ezt a szállást Önnek találták ki. A saját partrésszel rendelkező, majdnem közvetlen parti ház Korfu várostól 24 km-re délre, Messonghi üdülővároska csendes részén, annak szélétől mintegy 1 km-re található. Privát strandja kavicsos, köves, viszont ingyenes napágyak, székek, függőágy áll utasaink rendelkezésére. A keskeny, kis privát strandot 5-6 lépcsőn keresztül lehet megközelíteni, itt minden bizonnyal nem találkozik a turisták tömegével. Az igényesen felújított, 2 szintes ház egy bokrokkal, színes virágokkal, fákkal övezett kertben található, ahol kerti bútor is szolgálja vendégeink kényelmét. Az emeleti stúdiók 2014-ben, a földszinti stúdiók 2017-ben kerültek teljes felújításra. Mind a két típusnál jól felszerelt konyhasarkot és szép berendezést garantálunk. A földszinti stúdiók a mai ízlésnek megfelelő minimal stílust tükrözik új konyhabútorral (nagy hűtő, kerámia főzőlap) és mindegyik kertkapcsolattal rendelkezik. Az emeleti stúdiók berendezése is korszerű és nagy előnyük, hogy a teraszokról csodálatos a Jón-tengeri panoráma. Az apartmanokat minden 2. nap takarítják, törölközőket és ágyneműt biztosítanak. A kedves és szolgálatkész háziak mindent rendben és tisztán tartanak. Utazóinknak autó- vagy motorbérlést tanácsolunk. Pároknak, kisebb családoknak, de nagyobb baráti társaságnak is megfelelő ez a szép szállás, hiszen 8 stúdiójában 16-20 személy elhelyezését biztosítjuk.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással! 

112 700 Ft-tól

részletek >>
Zoi Apartmanház

Település: Messonghi - Ország: Görögország
VIDEÓ a szállásról itt! VIDEÓ a tengerpartról itt! Ha nem csak a sós vizet kedveli, hanem szereti a medencézést is, feltétlenül ezt a házat válassza! Ritkaság Korfu szigetén, hogy egy olyan ház, mely nagyon közel van a parthoz, medencével is rendelkezzen. A Zoi másik előnye, hogy Messonghi közepén, a szupermarketekhez és éttermekhez igen közel található és a homokos part is csak kb. 100 m távolságra fekszik. A pálmafás kertben 2 épületből álló komplexum egyikét béreljük, ahol 4 földszinti és 4 emeleti stúdió áll vendégeink rendelkezésére. 2 emeleti stúdió kivételével mindegyik egység pótágyazható. Az emeletiek különlegessége, hogy teraszaikról részben (oldalról) látni a tengert. A heti háromszori takarításról, ágyneműkről és törölközőkről a tulajdonosok gondoskodnak.Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!  

97 200 Ft-tól

részletek >>
Potamaki Beach Hotel

Település: Benitses - Ország: Görögország
Ha nem kedveli a homokos partokat, inkább strandol a kavicsos, ámde áttetszően tiszta tengerben, Benitses jó választás!A hotel közvetlenül a parton helyezkedik el, szobái egy része tengerre néző, ahonnan csodálatos a kilátás a Jón-tengerre s a környező hegyekre.Ha szereti a nyüzsgős nyaralást, élvezi a változatos nappali és esti programokat, ezt a szállodát ajánljuk Önnek!Ez az ajánlat utazási csomag. Korlátozott számban foglaható többhetes csomag, és/vagy csak szállás egyéni utazással!

143 700 Ft-tól

részletek >>