Karpathos legszebb strandjai

new-icon

Karpathos legszebb strandjai

Karpathosra utazol és semmiképpen sem szeretnéd kihagyni a görög sziget legszebb tengerpartjait? A Personal Tours összegyűjtötte Neked, mely strandokra látogass el mindenképp!

Apella Beach

Egész Görögország egyik legjobb strandjaként számon tartott, ide vezető út kalandos, és érdemes korán érkezni.

Kyra Panagia

Tökéletes hely a kalandos nyaralás utáni pihenésre. Van itt egy barlang, valamint egy nagy szikla, amelyről a tengerbe ugorhatsz.

Achata strand

Csak 20 perc autóútra van Pigadia városától. Ne felejts el búvárkodni, hogy felfedezhesd a sziklás partvidék áttetsző kék vizét! Van egy kis étterem, ahol helyi tengeri herkentyűs ebédet fogyaszthatsz.

Lakki strandjai

Lakki 7 perces autóútra van Pigadiatól. Kis öblöket és lenyűgözően szép partokat tartalmaz, amelyek mindegyike gyalogosan elérhető.

Amoopi Beach

Ez a strand egy csendes öbölben fekszik, ami több kisebb öbölből áll. A homokos part és a tiszta víz kiváló környezetet biztosít a családok és a pihenni vágyók számára.

Lefkos Beach

Igazi paradicsom azok számára, akik szeretnék elkerülni a tömeget és élvezni szeretnék a természet csendjét és szépségét.

Pigadia Beach

Karpathos fővárosának strandja, egyik leghosszabb tengerparti szakaszán terül el.

Diakoftis Beach

A görög sziget egyik különleges strandja, melynek külseje egzotikus hatást kelt. Világos színű homok és a kristálytiszta, lassan mélyülő víz ad paradicsomi hangulatot ennek a bájos kis strandnak.

Cikkek szűrése

Legújabb cikkek

Legkedveltebb cikkek