mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Őrségi Tökfesztivál - Magyarország
szállás leírás
időpontok / árak
Leírás

 

Felszállás: Sopron (08:00 órakor), Kőszeg, Szombathely

 

Indulás a reggeli órákban, folyamatos utazás Velemérre utazásunk első megállójához, ahol a 13. századból ránk maradt, Árpád-kori, katolikus plébánia templomot tekintjük meg. Majd továbbutazás Magyarszombatfára, az Őrség egyik jellegzetes népi mesterségét, a fazekasságot bemutató Fazekas-házhoz.  A délutánt az Őrségi Tökfesztivál rendezvényein töltjük Őriszentpéteren, ahol a tökből készült ételek, préselt olaj, stb. kerülnek előtérbe. Természetesen hangulatos műsorok és rendezvények színesítik az eseményt a nyugati határvidéken. Folytatjuk utunkat Szalafő községébe, az Őrség legtöbb népi értékét őrző településre, ahol megismerkedünk az Őrségi Népi Műemlékegyüttesel. Meglátogatjuk az itt található Tökfesztivál helyszínét, ahol kézműves őstermelők kínálják portékájukat, tökfaragást tanulhatunk, de akár bölények és vadlovak legelőjéhez is túrázhatunk. Hazaindulás Magyarország felé, érkezés Sopronba várhatóan 22:00 óra körül.

 

Részvételi díj: 10.000 Ft/fő

 

Az ár az utazást autóbusszal és a kísérő idegenvezető díját is tartalmazzák, de a belépők és egyéb közlekedési eszközök árát nem!

 

Belépők: kb. 2.000 Ft /fő
- Magyarszombatfa Fazekas-ház                  
- Műemlék együttes

 

 

Az ár tartalmazza

A részvételi díj és annak érvényessége:

A részvételi díj minden útnál személyenként értendő 2 ill. 3 ágyas elhelyezéssel.

Tartalmazza: az utazás költségeit, a szállásköltségeket, a programban szereplő ellátást, a magyar nyelvű idegenvezetést, Áfát

A katalógus árkalkulációja 2019. december 1- jei árfolyam alapul vételével készült: 1 EUR=325 Ft. Amennyiben a devizaárfolyam a fenti értéket tartósan és jelentősen (6%-ot meghaladóan) változik, a Jakab Reisen jogosult a részvételi díjra és felárakra arányos árfolyampótlékot felszámítani. Az üzemanyag áraknak időközi jelentős emelkedése esetén jogosult a Jakab Reisen a részvételi díjat méltányosan módosítani. Ha az áremelkedés a 8 %-ot meghaladja, Ön az utazástól jogosult elállni, és a teljes befizetett részvételi díj visszajár Önnek. Előleg: jelentkezéskor fizetendő, a részvételi díj 40%-a. Hátralék: legkésőbb az indulás előtt 1 hónappal kérjük kiegyenlíteni szíveskedjék. Az egynapos utak esetén kérjük, jelentkezéskor a teljes összeget befizetni szíveskedjenek.

Belépőket, helyi közlekedési eszközök díját (város behajtási díjak, hajók, drótkötélpályák, fogaskerekű stb.) a részvételi díj nem tartalmazza. A programoknál megadott belépődíjak tájékoztató jellegűek, a helyszínen fizetendőek.

 

 

 

 

Az ár nem tartalmazza

Biztosítás, fakultatív programok:

Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás és stornobiztosítás irodánkban külön köthető. Aegon és Colonnade.

 

 

 

 

Utazásról

Autóbuszos utazás:

Karneváli utak kivételével programjainkban egyáltalán nem szerepel éjszakai utazás. Kérjük az indulási időpontok mindenkori pontos betartását! A későn érkező utasokra az idegenvezető az adott helyzettől függően max. 15 – 20 percet tud várni. A nem megjelent (no show) utasok részvételi díját nem áll módunkban visszatéríteni.

Az autóbuszon történő fix ülőhely foglalását az autóbuszok típusának eltérései miatt nem tudjuk 100 %-ban garantálni, de mindent elkövetünk annak érdekében, hogy Ön a kívánt helyre tudjon leülni.

 

Idegenvezetés:

Irodánk jól felkészült, a cél országot jól ismerő, szakképzett, regisztrált idegenvezetőket alkalmaz valamennyi utazásunkhoz. Legtöbb programunkon ebben az évben is az idegenvezető: Jakab Adrienn vagy Jakab Péter.

 

 

Kérjük, az utazáshoz szükséges érvényes úti okmányról időben gondoskodni szíveskedjék!