mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
mikor szeretne utazni?
mivel és milyen útra?
szállás és étkezés
mennyiért?
szállás és étkezés
mennyiért?
Tengereken és óceánon át csoportos hajóút - Spanyolország
szállás leírás
időpontok / árak
Tengereken és óceánon át - csoportos hajóút

10 nap Földközi-tengeri csoportos hajóút a MSC Poesia fedélzetén

1. nap – Budapest - Barcelona

Reggel elutazás Budapestről a Wizz Air járatával, érkezés Barcelonába, majd transzfer a kikötőbe.

2. nap - Tengeren

Ezt a napot a tengeren töltjük, így alkalmunk adódik felfedezni a 9 éjszakán át otthonunként szolgáló úszó szállodát és igénybe venni annak sok-sok szolgáltatásainak egyikét.

3. nap – Lisszabon

Portugália fővárosát és egyben legnagyobb városát olyan egyedi hangulat jellemzi, amivel máshol nem igazán találkozhatunk. Olyan szépségeket fedezhetünk fel itt, mint pl. csempékkel díszített házak és templomok, a lélegzetelállító panorámával rendelkező városi kilátópontok (pl. Santa Justa-felvonó), a híres 28-as villamos, Alfama negyed, Óceanárium, Belém-torony, Szent Jeromos kolostor, Szent György vár, VII Eduardo park stb.

Fakultatív program hamarosan...

4. nap – Leixoes

A kikötőből könnyen elérhető Porto, Portugália második legnagyobb városa, melynek történeti múltja egészen a 4. századig és a római időkig nyúlik vissza. Olyan nevezetességet találhatunk itt, mint a Klerikusok Tornyát, a Portói Katedrálist, a Tőzsdepalotát, az UNESCO világörökség részét képező óvárost (Ribeira negyed), I. Lajos-híd stb. És ha már itt járunk, akkor nem feledkezhetünk el a város híres boráról, a Portói borról sem…

Fakultatív program hamarosan...

5. nap – Ferrol

A kikötővárosból kb. háromnegyedórás úton juthatunk el a kelta „üvegbalkonos” városba, A Coruna-ba, melynek fő nevezetessége a Herkules-torony, ami egy ma is működő 2000 éves világítótorony. De az ide látogatók számára felfedezésre várnak még a város további látnivalói is úgy, mint pl. a Városháza, a Kapucinusok temploma, Szent Antal vár stb.

Fakultatív program hamarosan...

6. nap – Tengeren

Ezt a napot ismét a tengeren töltjük, így annak, akinek még nem volt alkalma kipróbálnia a hajón található számtalan szolgáltatás valamelyikét, annak most lehetősége nyílik ezt pótolnia.

7. nap – Southampton

Anglia déli partján, a Test- és az Itchen-folyó torkolatánál fekvő igen fontos kikötővárosból kiindulva 1-2 órás úttal számtalan nevezetesség érhető el: Pl. Stonehenge, Winchester, London, Windsor stb. Aki pedig magát csak a várost és annak környékét fedezné fel, annak is sok látnivalót tartogat Southampton: Középkori városfalak, Tudor ház és kertek, SeaCity múzeum, Óváros és Bargate, vagy bejárhatják a „Titanic-utat”, de akár a város közelében található Netley apátságot és Beaulieu-t (Brockenhurst) is meglátogathatják.

Fakultatív program hamarosan...

8. nap – Tengeren

9. nap – Göteborg

Svédország második legnagyobb városa az ország nyugati partvidékén fekszik. Göteborg bővelkedik a látnivalókban: pl. a Liseberg vidámpark, Operaház, Botanikuskert, Skansen Kronan, Alvsborg erőd, számtalan múzeum és galéria látogatható meg, míg a vásárlást kedvelők számára kihagyhatatlan a Magasinsgatan környéke.

Fakultatív program hamarosan...

10. nap - Koppenhága

A hajóból történő kiszállást követően transzfer a reptérre és hazautazás a Eurowings járataival.

Részvételi díj tartalmazza

  • a repülőjegyet Budapest – Barcelona ill. Koppenhága - Budapest vonatkozásában és 1 db 20 kg poggyászt

  • transzfereket Barcelonában és Koppenhágában a reptér és kikötő között

  • a kétágyas elhelyezést 9 éjszakára a választott kabinkategóriában

  • a kikötői- és reptéri illetéket (79.050 Ft/fő)

  • a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással

  • 24 órás szobaszervizt a hajón (Fantastica esetén)

  • a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón

  • a kikötőben a csomaghordást be- és kiszálláskor

  • a magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes idejére

Részvételi díj nem tartalmazza

A díjon felül a helyszínen kötelezően fizetendő: borravaló (13 éves kor felett 10,00 EUR/fő/éj ; 3-12,99 éves kor között 5,00 EUR/fő/éj)

A díjon felül – igény szerint - fizethető: az egyéb italfogyasztás, a fakultatív kirándulások és személyre szabott szolgáltatások árai, sztornó biztosítás (mértéke a teljes díj 1,5%-a), valamint utasbiztosítás.

Minimum létszám: 18 fő