Utazóink írták rólunk

Kedves Látogató!

Utazóink tapasztalatait, véleményét olvashatja az alábbiakban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hozzánk beérkezett visszajelzéseket változatlan formában és időrendben közöljük! A szállások és a szolgáltatások színvonala és minősége is sokat változott pozitív irányban a korábbi tapasztalokhoz képest. Fontos számunkra, hogy élményeit írásban is megossza velünk, ezzel segíti törekvésünket, hogy ajánlatainkat az Ön igényei szerint alakíthassuk. Kérjük, utazása után tiszteljen meg bennünket néhány sorral, melyben egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy oldalunkon megjelentethessük! Levelét a nador@personaloturs.hu címre várjuk.

Lukácsy Viktória - Kefalonia - D&A Apatmanház / 2019

Szeretném megköszönni a kiváló szervezést, minden tökéletes volt, nagyon jól éreztük magunkat. A sziget egyszerűen gyönyörű, a telepített idegenvezető, Dávid pedig fantasztikus volt!  

Bársony Zoltánné – Kefalonia – Aridas apartmanház / 2019

Gondoltam megosztom pozitív véleményemet 2019.09.21-től 09.28-ig tartó kefaloniai nyaralásunkról. Többen szokták keresni a közvetlen tengerparti, tengerre néző szállásokat. A mi szállásunk Lourdasban volt az Aridas Apartmanban. Közvetlen tengerre néző szállás, kb 20m-re a tengertől. Gyönyörű a kilátás, a tenger hangja éjszakánként kristály tisztán behallatszik az apartmanba. J Tiszta, rendezett, jól felszerelt állapotban várja vendégeit a szállás. Az apartman előtti Aridas Tavernában nagyon finomak az ételek. A tulaj bácsi süt, főz. Övé az apartman is. Nagyon kedvesek a családjával. Lourdas egy picike falu, pár tavernával, markettal és pékséggel. Nyugodt, relaxálós hely! Aki bulizni szeretne az inkább ne voksoljon ez mellett a település mellett!! Autóbérlési lehetőség van a faluban. A CBR-nál béreltük az idegenvezető közreműködésével. Rugalmasak, sok infot kaptunk a szigetről tőlük. 4 napra béreltük, 220€-ért biztosítással együtt. 5napra kaptuk meg, most ilyen akció volt. Ezekkel a feltételekkel is már vasárnap 18:00kor nálunk volt az autó és pénteken kellett visszavinni 17:00-ra. A szállást a Personal Toursnál foglaltuk, repülővel mentünk, melynek lehetőségét ezúton is szeretnénk megköszönni az utazási iroda dolgozóinak, és a kihelyezett idegenvezetőnek, Bánfai Dávidnak alapos és segítőkész munkáját.
Szívvel ajanljuk bárkinek a Personal csapatát!

Dr. Hajnal Miklós Pál – Kefalonia - D&A Studios / 2019

A Start Utazás révén foglaltunk. Az ügyintézés példamutató volt, azt kaptuk, amit vártunk. A szállás tiszta és elegáns, célszerűen berendezett, az erkélyről csodálatos, nyugatra néző tengeri panoráma tárult elénk. A stúdió elhelyezkedése ideális: csendes mellékutcára néz, de a főútvonal üzletekkel és éttermekkel  pár lépésre van, a Hotel Mediterrán kicsi, de tisztán tartott strandja 250 méteren belül elérhető, a tenger kristálytiszta, a tengerparti étterem/büfé szolid, de igényes. A főváros, Argostoli elegáns üzletekkel félóra sétával elérhető. A fakultatív programok kitűnő ízlést tükröznek, a lényeges látnivalókra koncentrálnak. Külön ki kell emelni a kihelyezett idegenvezető, Bánfai Dávid László teljesítményét, aki fantasztikus tárgyi tudással, alapos irodalmi és mitológiai ismeretekkel, sőt intellektuális humorral felfegyverkezve briliáns stílusban vezetett bennünket a szárazföldi és tengeri utakon nemcsak a jelenben, hanem az érzékletesen megjelenített múltban – sőt a képzeletben - is. Szavai nyomán elénk tárult a csodálatos és izgalmas ókori görög világ, amibe így úgyszólván belecsöppentünk (a tengeren túl). Köszönjük!

Nagy Péter – Kefalonia – Aridas apartmanház / 2019

Hazaértünk a nyaralásból,sajnos! Nagyon jól éreztük magunkat. A szállás,a környezet szuper volt! Ami egy ilyen helyen kell: kényelmes ágy,tisztaság! A szállásról indulás előtt olvastunk hozzászólásokat. Volt mindenféle. A mienk nagyon pozitív. A háziak igazi görögök. Mosoly kevés van,de maximális segítőkészek. Kipróbáltunk néhány tavernát,de a háziaké volt a legjobb. Nem kellett alkalmanként fizetni,csak az utolsó nap, még kedvezményt is adtak! Nejemmel azt beszéltük,jövőre is visszamegyünk július második felébe csak egy hétre. Amit ebben az évben csináltunk a munkával,az "gyilkos" volt. Nem lehet szabadnap nélkül végig dolgozni 6 hónapot. Ez a hely kimondottan nekünk való,a kb 200m tengerparton kívül semmi látnivaló nincs. Persze ez gyönyörű. Az egyik irányba a kék tenger a másik irányba a hegyek.
Köszönjük ezt a helyet!!

Bencze Szilvia – Zakynthos – Zakantha Beach Hotel / 2019

Csak szeretnék visszajelezni, hogy végül nagyon jó két szobát kaptunk a Zakantha Beach Hotelben, a tengerre és a medencére nézö oldalt kaptuk, nagyon elégedettek voltunk. Igazán jól sikerült így az ajándék út a szüleimnek. Mégegyszer köszönöm a fáradozásaikat ez ügyben. Azt is szerettem volna jelezni, hogy nagyon elégedettek voltunk a kihelyezett idegenvezetövel, Dobre Anettel. Nagyon kedves, segítökész, és a szigettúra és a teknös nézö kirándulás is nagyon hangulatos és érdekes volt. Külön kiemelném, hogy nekünk nagyon tetszett a választékos és nyugodt stílusa, szemben néhány más idegenvezetôvel, akik néha kicsit túlzásba viszik a lelkesedést és ezzel lefárasztják az embert. Rengeteg információt megosztott, szórakoztató volt, mégsem tolakodó, engedte, hogy megéljük az élményt. Összességében ez a szép hét igazán megnövelte a szervezett utak iránti bizalmunkat!

Lukács Gabriella – Kefalonia – D&A apartmanház / 2019

Köszönjük a felejthetetlen nyaralást! Egy álom vált valóra, ez a sziget maga a csoda! Szállásunkat Lassiba a D&A studioban foglaltuk a Personal Tours-on keresztül 2 főre, egyszerű kis szállás, tiszta, tengerrenéző kilátással. Csak ajánlani tudom, nyugodt környezet, közel vannak az éttermek, boltok, több strand is egyszerűen megközelíthető. Fakultatívnak teljes szívből ajánlom a buszos szigettúrát és a csillagfényes Ithakai hajókázást. Mi a helyi idegenvezetőn keresztül fizettünk be, minden pénzt megért! Teljesen igaz, ha egyszer valaki ellátogat Kefaloniara, egy életre beleszeret!

Szabóné Judit – Kefalonia – Aridas apartmanház / 2019

Szeretném megköszönni az iroda dolgozóinak a kedves korrekt ügyintézését, időben megkaptunk minden tájékoztatást. Teljes mértékben elégedettek vagyunk, fantasztikusan éreztük magunkat a nyaralásunkon. Már a jövő éven gondolkodunk :-) További sok sikert kívánok az utazások szervezésében!

Piszmán Ágota – Kréta – Alexandros apartman / 2019

Az apartmant a következő szempontok alapján kerestem: -önellátó (max reggeli); - tengerhez közel; -homokos part, de legyen közel látnivaló a tengerben; - legyen körülötte élet, nyüzsgés; - jó, ha van medence; . Az Alexandros ilyen apartman. Felszereltsége átlagos, légkondiért fizetni kell. A háziak nagyon aranyosak, barátságosak. A szemeteseket minden nap kiürítik, egyszer a héten ágyneműcsere, takarítás. Három medence veszi körbe, mindhármat lehet használni némi fogyasztás ellenében, de nem kötelező ez sem. A mi apartmanunk földszinti volt, az egyik medencére nézett (ami a katalógusokban is benne van).
A tengerpart nagyon közel van, egy kis mellékutcán kell lemenni. Itt a part végig köves, nehezen lehet a vízbe jutni, de ne csüggedjen senki, mivel néhány méterrel balra, az első kőgát után homokos, lassan mélyülő, a vize nagyon tiszta, ha épp nem fúj a szél. A következő ilyen kőgát már a kikötő, melynek a túlsó szélénél gyönyörű élővilág van. Itt csak úszva lehet bejutni, köves az egész rész, ahol mindenféle kisebb – nagyobb halak úszkálnak akár rajokban is. Láttunk nagyon sok rákot is, de a tengeri sünökkel vigyázzatok! Nem csak itt sznorkelleztünk, hanem elmentünk helyi járatos busszal a Kalamaki Beach –ig, ahol szintén érdemes szétnézni a tengerben. Itt a víz kristálytiszta, a parthoz közel nagyon sekély, és nagyon meleg. Sok kisgyermekes család járt ide fürdeni. Innen átmentünk gyalog az Iguana Beach-hez, nagyon szép az is.
A buszmegálló a főutcán van az apartman előtt, kb. 50 m. A buszok negyedóránként közlekednek. Mi kétszer is bementünk vele Chaniába (1, 80 Euro), egyszer de. a piacra, az óvárosba és a kikötőbe, másnap pedig este vissza gyönyörködni. Valóban az volt az érzésünk, hogy Velencében sétálgatunk.
Étkezés: Mivel önellátóak voltunk, a reggelit „otthon” oldottuk meg. Ott van közel a pékség, ill. több szupermarket is. Vacsorázni minden este valamilyen tavernában voltunk. Kettőt említenék meg külön is, amiben nem csalódtunk. Az egyik nagyon közel van, a főutcán balra kell fordulni, onnan néhány méter a Zephyros étterem. A másik szintén balra, a túloldalon, kb 200 m-re, lent a tengerparton, ez a Waves étterem. Nagyon finom ételeket készítenek, az adag is bőséges.
Fakultatív kirándulásra Elaphonissire mentünk el, ami buszos kirándulás a Krétai –hegységen keresztül. Ide is érdemes búvárszemüveget vinni, rengeteg a látnivaló. Gyönyörű papagájhalak vannak! Több helyen is megálltunk, közben rengeteg érdekességet megtudunk az idegenvezetőtől Miától. Köszönjük neki és Alexandrának is a segítőkészségét, és azt a rengeteg infót, amit tőlük kaptunk.

Barcza Emőke – Kréta – Oliva Beach Hotel / 2019

Nagyon szépen köszönjük, remekül sikerült a nyaralásunk. Az Olíva Beach Hotel teljesen rendben volt, a tulajdonos és a személyzet is nagyon figyelmes, barátságos volt. Sütiből, mosolygásból, kedvességből, segítőkészségből verhetetlenek! A tengerpart nagyon közel volt, azonban szerintem ki kéne hangsúlyozni a fürdőcipő szükségességét... (nálunk természetesen volt, mert mi tutira szoktunk menni és mindenhova visszük :D ) Az idegenvezető, Alexandra segített az autóbérlés során. Annyit azért szeretnék megjegyezni, hogy Krétán tapasztaltuk először, hogy nem volt olyan az idegenvezető (talán a leterheltsége miatt), mint amit eddig megszoktuk a Personaltól... De szerencsére nem is volt igazán szükségünk rá... Kréta csodálatos volt, a nyugati részét sikerült valamelyest bejárnunk... lehet, hogy vissza kell majd térnünk... Nagyon szépen köszönöm ismételten szervezésed, kedvességed és természetesen hozzáértésed, amellyel egy újabb görög sziget felfedezését tetted számunkra lehetővé!

Varga Dóra – Kefalonia – Aridas apartmanház / 2019

A katalógusban a szállásleírás tűpontos, így ha az tetszik, jól fogod magad érezni. A szoba hűtőjében egy másfél literes víz vár minden érkezőt. Autóbérlés tényleg ajánlott, mi magunknak intéztük, aki nem, annak segített az idegenvezető, mindkét megoldás ugyanolyan jó. Boltok, van egy kisebb kb 4 percnyi vizszintes sétára, cigin kívül kb minden van a boltban, de még a görög viszonylathoz képest is drága (pl egy kis fánk 1,20 E) ha ezt a kellemes sétát megtoldod egy 18 perces 45fokos emelkedőn vezető sétával, van mégegy bolt, ez olcsóbb kicsit. Mégfeljebb mászva a tüdőd reklamál, hogy wazz, mondták, hogy bérelj autót, de a panoráma kezd kárpótolni. Nagyjából itt van az a hely, ahonnan a fakultatív kirándulások indulnak. Mászás és bérelt autó hiányában a feljutásra még taxi az opció, ennek az árát viszont nem tudom. /a szállás egyik lépcsője alatt van egy vaskos dosszié, abban benne van, aki megoldást keres egy problémájára érdemes rászánni az időt, hogy a cirka 30 oldalt végigolvassa, mert esélyesen benne van a válasz. A taxi is ott volt :) Minden teraszról látható a tenger, igaz nem tökéletesen egyformán. A klíma a mi szobáinkban jó volt, de volt akinél 16 fokra állítva is inkább ventillátor kategóriába lehetett sorolni. Wifi. Leginkább a teraszokon. Ezt mondjuk nem teszteltük, olyan díjcsomagot használunk, amiben van normális mennyiségű és minőségű külföldi net (mivel sok helyre egyénileg megyünk, néha kerül homokszem a gépezetbe és kell gugli haverunk tudása) azt mondom érdemes utánanézni előre, hogy hány gigát használhatsz külföldön, lehet megéri és akkor nincs wifivadászat. Az Aridas előtt is vannak telepített napernyők, ez 5 E/nap. Vagy vihetsz az apartman udvarából és oda teszed, ahova akarod. Ezeken azért látszik a használat, de mindenképp kedves gesztus, a célnak megfelelnek (gondolom, mert ezeket se használtuk) A héten azt hiszem kétszer takarítottak, de a háziak kedvesek, ha nyűgöd van, segítenek. Ágyneműcsere nálunk nem volt, de szükség sem volt rá, ha egy mód van rá, legalább szükségtelenül nem szeretem szennyezni a környezetet és pl itthon is csak akkor cserélek 3 naponta ágyneműt, ha arra konkrét okom van. A párnák kicsit laposak és kemények, mindenki egyet kap, így, mint bárhova ide is célszerű vinni a kedvencet. Szúnyogháló van az abkakokon, a teraszajtókon elektromos redőny, klíma 35E/hét. Utolsó nap 10 ig kell elhagyni a szobákat, 1et nyitva hagynak ahol lehet cuccot tárolni/hűsölni/zuhanyozni. A transzfer 17.30 ra jön. Reggeli 9 órától van, ez sem érintett, a legtöbb napon reggel 9kor már a kecskéket leltároztuk valahol az Ainoson. Vezetés: (én nem tudok) uram viszont igen és nem is csinálja rosszul. Azt mondja, aki szeret vezetni az itt imádni fog. A mi bérautónk végül is egy automata 4*4 es Terios lett, Ezt a fajta autót, pontosan ide tervezték. Természetesen nem létszükséglet ilyennel közlekedni, egyszerűen csak kényelmes.
Az Aridas előtti hosszú part lassan mélyül, kis kavicsos rész, majd gömbölyű nagyobb kövek, utána a kb derékig érő víztől finom homok. Az én talpacskáim nebántsvirágok, nekem kellett a cipő, voltak szép számmal akiknek nem. Mivel nem szűk/kavicsos öböl, halak elvétve. Teknőst viszont láttunk mi is és a nyaralós társaink is...igaziból nem dőlt el, hogy ember vagy állat lepődött meg jobban a másik jelenlétén. A parton sok taverna van, mi itt csak 1 helyen ettünk, ez a Lovidis volt. Hibátlan volt és finom. (többen dícsérték az Aridas konyháját is.... Sajna nem tudunk annyit enni, mint amennyit szerettünk volna kipróbálni, sebaj, majd jövőre.
Maga a sziget, konkrétan Meseország, a legjobb nyaralásunk volt! Imádtuk! Jövőre visszamegyünk! (igaz Kréta és Rodosz is nagyon erős, elektromágneses versenyző ha visszacsábításról van szó)

Remélem jövőre is hasonló tapasztalatokról számolhatunk be, addig is türelmetlenül várjuk, a 2020-as katalógust!

Barna-Bánhegyi Zoltán Gábor – Kréta – Bali apartman / 2019

Tisztelt Personal Tours! Először is engedjék meg hogy köszönetet nyilvánítsak önöknek mint az utazásunk szervezőinek a háttérben. Minden tökéletes volt, de... A legnagyszerűbb Idegenvezetőkkel itt találkoztam önöknél a Personal Tours képviseletében mégpedíg Mia és Alexandra személyében. Köszönjük a sok segítséget, infót, úti idegenvezetést nyaralásunk során! Engem meggyőztek így biztosan utazunk még önökkel a jövőben! Köszönet mindenért!

Sándor Mónika - Kefalonia - D&A apartman / 2018

Lassi: szerintünk a lehető legjobb nyaralási helyszín és kiindulópont a szigeten. Szép partok, szuper kis éttermek, eldugott és központi szálláshelyek. Argostoli egy köpésre, kvázi egybeépültek. Nem lehet itt unatkozni. Mindenki megtalálhatja itt a saját igényeinek megfelelő szállást, éttermet, stb. 
Szállás: D&A apartman. A szállás Lassi közepén található egy, a fő útról nyíló kis utcácskában. Mi nagyon szerettük, hogy ennyire bent van, közel az éttermekhez, mindenhez. Esténként a vendéglátóhelyeken szólt a zene, de ez nem hallatszott be zárt ajtóknál a szobába. És akkor a szoba: tényleg nemrég festettek. Szép, egyszerű szobát kaptunk, tisztaság volt. Amikor beléptünk megcsapott az a nyaralóhelyekről ismerős fülledt illat, de én eddig bármilyen szigeten jártam, éreztem ezt, nem zavart. Ablak kinyit aztán kész. Rögtön kértem egy matraccserét, mert az egyik ágyon láthatóan ki volt feküdve, de ezt a kérésemet minden teketóriázás nélkül 10 percen belül teljesítették és vadiúj becsomagoltat kaptunk. A szobához tartozó erkélyen volt két szék és egy kis asztalka, továbbá fregoli és néhány csipesz. Bent a kis konyhai részen mikró, vízmelegítő, rezsó, néhány alap edény, pohár, tányér, evőeszköz. A fürdőszobáról: nagyon kicsi és ez szerintem a szoba legnagyobb gyenge pontja. Tiszta volt, mikor megérkeztünk, de az elrendezésből fakadóan vagy tudomisén, ezt nagyon nem szerettem. A héten egyszer takarítottak, de a lépcsők környékén volt seprű, azt lehetett használni. Ha a szemetet kivinnétek, a fő úton vannak nagy kukák, oda vittük. Légkondi bérlést mindenképpen ajánlom, de nyilván ez egyénfüggő. Összegzésképpen azt tudom mondani, hogy tudtam már az elején, hogy ebben a kategóriában ez ilyen szállás lesz, mivel alaposan utánanéztem.

Szombathelyi Nóra - Kefalónia - Lara stúdiók

Ismét kifogástalan szervezést, pontosságot, precizitást és vendégszeretetet tapasztalhattam meg. A szállással elégedett voltam, az idegenvezető talpraesettsége és sokrétű tudása hozzáadott az utamhoz. Nagyon jól éreztem magam, igazi feltöltődés volt a számomra ez a hét.

dr. Erdélyi-Kincses Andrea - Zakynthos - Krinas apartmanház

Egy hosszú hetet tölthettem Zakynthoson, szeptember 1-8-ig a családommal. Szeretnék köszönetet mondani a kihelyezett idegenvezetőért. Majer Edina a fogadásunktól kezdve végig segítőkész volt, a fakultatív programokon pedig rengeteg infromációt, ismeretet adott át. Türelemmel hallgatta meg a kéréseket, kérdéseket, mindig mosolyog és semmi nem probléma! Köszönöm a családom és a magam nevében!

Hütter Balázs - Kefalonia - Lara Hotel

Nagyon jól éreztük magunkat, szuperül volt megszervezve. Mindenki nagyon kedves volt. A hely fantasztikus, a szállás is abszolút kielégítő volt. A szervezett buszos kirándulások közül mi a vasárnapi szigettúrát választottuk, ami szintén nagyon élvezetes volt. A sziget gyönyörű, a görögök nagyon jó vendéglátók és tényleg igaz Kefalóniára, hogy a nyugalom szigete. Amit viszont külön kiemelnék még, Ő Horváth Vanda, az idegenvezetőnk. Nagyon megkedveltük. Kedves, segítőkész, informált stb. Jobb embert szerintem nem is találhattak volna. Ha az Önök irodáján kívül még valamire kellene maximum pontot adni, akkor az Ő lenne. Köszönünk mindent és ha az anyagiak is úgy akarják, akkor jövőre is Önöket fogjuk választani!

Madár István - Kefalonia - Lucky apartmanház

Kedves Tóth Dóra! Köszönjük szépen Önnek és a kollégáinak a csodás nyaralást! Mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve. A szállás ( Lucky stúdió) csodás kilátással a tengerre, tiszta, tágas, jól felszerelt. Kefalónia elvarázsolt minket csodás öbleivel, kellemes falvaival, és a tenger akár a selyem... Minden percét élveztük! Köszönjük! Madár István, és Nóri

Szarvas Gabriella – Rodosz – Kostas apartmanház

Nagyon jól sikerült a nyaralás, fantasztikusan éreztük magunkat. A szállás nagyon jó helyen volt, megfelelően felszerelt. A tulajdonos előtt le a kalappal. Minden 2. nap törölköző csere, folyamatos takarítás jellemezte ezt az egy hetet. A szemben lévő medencei lehetőséget pedig nagyon jónak tartom.  A kinti idegenvezetőjük (Timi) lexikális tudása óriási, így élmény volt Vele fakultatív kiránduláson részt venni, melynek keretein belül sok érdekes információt tudtunk meg a szigetről.  Köszönöm, hogy hozzájárultak a szüleim 30. házassági évfordulójának feledhetetlenné tételében. További sok sikerült kívánva, Üdvözlettel, Szarvas Gabriella

Marosi László Ignácné – Kefalónia – Aridas apartmanház

Kedves Violetta,nagyon szépen köszönjük,nagyon jól sikerült a nyaralás,külön köszönjük a szuper szobaelosztást,férjem 2 éves álma teljesült,már 2 éve nézte ezt az apartmant és nagyon ,de nagyon örvendtünk a tengerre néző,szobának,mindenki nagyon kedves volt és szolgálat kész,még egyszer nagyon köszönjük és további sok sikert az utak szervezéséhez,remélem lesz még részünk benne,köszönettel Marosiné

Gyurkovicsné Dr.Balogh Klára – Kréta – Iro Hotel

Elégedettségünket szeretném kifejezni, ami  a szervezést és irodájuk képviselőit illeti, legfőképpen pedig ÁGNES hihetelenül GONDOS, ALAPOS , PROFI  munkája, kedves, barátságos, de nem közvetlenkedő stílusa igazán követendő példa lehet a szakmában! A szálloda is megfelelt a csillagok számának, nagyon egyszerű, de TISZTA, ízletes ételekkel.  Kevés , de  KEDVES személyzettel működő családi vállalkozás.  Legnagyobb előnye a földrajzi fekvése, hiszen valóban a nyüzsgő élettel teli főutcában van, de  hátrafelé nyíló erkélyes szobái is vannak, ahonnan a tenger és a hegy egyaránt látható. Mégegyszer köszönjük szépen  Önnek is a szuper, rugalmas ügyintézést, kedves Violetta!

Krisker György István –Zakynthos – Paradise apartmanház

Az indulás kicsit döcögősen kezdődött, mivel a gépünk 30 perces késéssel szállt fel. Az érkezés és a transzfer a szállásig, tökéletes jól összehangolt volt. A szállás, a tengerpart a kínálatukban leírtakkal tökéletesen megegyezett és ezekkel maximálisan meg voltunk elégedve. A városban a vásárlási illetve az étkezési lehetőségek kiemelten jók, külön kiemelnénk a Granada éttermet. A lassan mélyülő homokos strand számunkra szintén kiváló volt, külön pozitívum volt számunkra, hogy az általunk kedvelt felszíni búvárkodás nagyon sok látnivalót tartalmazott. A hazafelé történő utazás is kiváló szervezésű volt. Gyakorlatilag a Personal Tours utazási iroda által biztosított nyaralás, egy tökéletes kikapcsolódás volt számunkra.

Perényi Marcell – Kefalónia – D&A apartmanház

Nagyon elveztuk az utazast, gordulekeny volt a szervezes. Odafele a leszallas utan mar vart is minket az ugyintezo holgy, es a buszokhoz iranyitott, ez praktikus volt. Az autoberles nekunk nagyon bejott. Felelmeim ellenere nem volt nagy forgalom, az utak nem voltak szukek, veszelyesek. Talan az is kozrejatszott, h nem volt mar csucsszezon. A lenyeg, h autoval nagyon jol be tudtuk jarni a szigetet, a gyonyoru strandokat, varoskakat.

Bak Szilvia – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház

Fantasztikus élmény volt Zakynthos, csodálatos sziget. Megvoltunk elégedve mind a szállással, mind a kihelyezett idegenvezetővel. Magdaléna készségesen segített az ügyintézésben (robogóbérlés)! Az általunk befizetett fakultatív programok (Kefalónia, hajókirándulás) tetszettek, igaz kicsit sűrűk a programok, de Magdaléna rengeteg információval színesítette a kirándulásokat!Meg voltunk elégedve az utazási irodával, ha lesz rá lehetőségünk, Önöket fogjuk legközelebb is választani! Felejthetetlen élmény volt Zakynthos, még visszajövünk ide nyaralni!

Tóth Csilla – Kefalónia – Katerina apartmanház

Nagyon jól éreztük magunkat, valóban gyönyörű a sziget, Lassi nagyon jó hely, jó választásnak bizonyult, és az úttal és a szervezéssel minden rendben volt. (a gluténmentes étel is rendben volt a repülőn) A szállás is kellemes volt, talán annyi megjegyzés ezzel kapcsolatban, hogy szokatlan volt a tulajdonos személytelensége, és hogy kérésünk ellenére nem javították meg a csöpögő konyhai csapot. Ezt leszámítva minden tökéletes volt, pazar kilátás az erkélyről a tengerre, a szervezett programok, amiken részt vettünk (szigettúra, Ithaka hajókirándulás), szintén emlékezetesek maradnak. Külön dícséret Horváth Vandának is, aki nagyon kedves, figyelmes és profin végzi a dolgát. Köszönjük az irodának a szervezést, most sem csalódtunk Önökben a tavalyi krétai nyaralást követően.

Szűcs Klaudia – Kefalónia – Aridas apartmanház

Jól sikerült az utazás, minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat, az apartmannal sem volt semmi gond, nagyon szép volt (főleg, hogy reggel a tenger látványára ébredtünk). :) A hétfői buszos szigettúra nagyon jól összeállított program volt (a Myrtost a szívünkbe zártuk), de a hajókirándulások során is sok élménnyel gazdagodtunk. Szép hetet töltöttünk el Lourdasban (igaz gyorsan eltelt) és nem kizárt, hogy egyszer visszatérjünk Kefalóniára! :) Vandával is elégedettek voltunk, sok érdekes dolgot mesélt a szigetről. Jól döntöttünk, hogy a Personal Tourst választottuk! Köszönjük a foglalási procedúra és az utazás készséges lebonyolítását valamint, hogy Önökkel utazhattunk! :)

Hoffer Judit – Zakynthos – Alexandros apartmanház

Régi nagy vágyunk teljesült, láthattuk a Navajo öblöt és a kék barlangokat, szenzációs élményekben gazdag vakáció volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a Görög szigetet, ami csodaszép az utazási iroda nagyon  jól szervezett volt, ráadásul a szerencse is mellénk állt, hogy megismerhettünk egy szenzációs idegenvezetőt, Domonkos Magdalénát, kedves, türelmes, fantasztikusan nagy tudás anyaggal rendelkező kedves nő, aki még jobban megszépítette és felejthetetlenné tette a nyaralásunkat, nagyon köszönjük neki és az irodának ! Gyönyörű utazás volt!

P. Anikó – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház

A nyaralásunk remek volt, jól éreztük magunkat a finom melegben, napsütésben. A szállás (Ionian Hill) egyszerű, de tiszta és pazar volt a tengeri kilátás a teraszunkról. :) Az idegenvezető, Magdaléna kedves volt, segítőkész és a kefalóniai kiránduláson rengeteget érdekes dolgot mesélt. A Travel Service charter járattal is teljesen elégedettek voltunk, a személyzete kedves, az ellátásuk jó volt. Köszönjük a szervezésüket, az irodát ajánlani fogom másoknak is!

B. Gábor – Karpathos – Pantheon apartmanház

Nagyon jól éreztük magunkat, szép helyeken jártunk, jókat ettünk-ittunk. A szállás rendbe volt, kedvesek voltak és többször is takarítottak, amíg ott voltunk. Az idegenvezető, Dóri is nagyon kedves volt. Hajókiránduláson voltunk és autót is béreltünk, körbeutaztuk az egész szigetet. Karphatos tényleg nagyon szép, ilyen gyönyörű tengerpartokon még nem jártunk. A repülőúttal is minden rendben volt. Összességében remek nyaralás volt, csak még egy hetet maradtunk volna. :)

Várkonyi Gyöngyvér – Zakynthos – Paradise apartmanház

Leírhatatlan Szuper Fantasztikus volt! NAGYON Szuper volt Minden! Zökkenőmentes volt az AZ Egész Nyaralás! Szuper volt Magdaléna AZ idegenvezetőnk :) Jok voltak a Programok :) Ja jol leégtünk :) EGY Apró Hiba volt Csák hogy NEM igazán működött a wifi, de sebaj, Mert gyönyörködtünk mindenben! Szerintem jövőre is önöket választjuk: Csak máshová :)

Somodiné Hoffmann Éva - Karpathos – Iliada apartmanház

Az utazásunk fantasztikus volt. Karpathos valóban egy gyönyörű sziget. Az idegenvezetés is kifogástalan volt, mint ahogy a szállás is. Mi az Iliada aprtmanban voltunk elhelyezve, problémánk nem volt. Ismételten nem csalódtam Önökben, és mégegyszer köszönöm, hogy ilyen zökkenőmentesen ment minden! Ez a nyár felejthetetlen volt! Már negyedszer utaztam Önökkel, és remélem nem utoljára!  

Nyéki Melinda – Rodosz – Butterfly apartmanház

Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat!!! :-)) Csak sajnos haza kellett jönni.... hamar elszállt az egy hét. Én "speciális eset" vagyok, mert  nagyon kötődöm érzelmileg Rodoszhoz,  negyedszer voltam ott, tanulok is görögül.... Ebből adódóan elég jól ismerem a szigetet, már görög barátaim is vannak ott. Ezért fakultatív programon nem vettünk részt, de az oda-vissza transzfer  alkalmával találkozásunk a telepített idegenvezetővel pozitív volt, nagyon kedves, érdeklődő, segítőkész hölgyet ismerhettünk meg. A csoport többi  tagján láttam, hogy valószínűleg a fakultatív programok is igen jól  sikerülhettek, mert vidám és közvetlen kapcsolat alakult ki az utasokkal. :-))) Az apartmant és a görög tulajodnosait is ismertem már az előző évekből, mert  a két szomszédos apartmanban, a Voula-ban és a Thassos-ban is voltam már.  Így csak pozitív élményeim voltak, amelyekhez idén még többet gyűjtöttem.  Édesanyámmal ezt az önellátós-kis bevásárlós-családias hangulatot  szeretjük... otthonosan éreztük magunkat. A repülőút és a transzfer is nagyon kellemes, zökkenőmentes volt. Jövőre ugyanott! :-)

Weltz Boglárka – Kréta – Elli apartmanház

Az utazás szuperül sikerült, sok pozitív élménnyel tértünk haza. Az utazási irodával teljesen elégedettek voltunk, a kitelepített idegenvezető, Boby nagyon tájékozott és segítőkész volt.

Gégény Mónika – Kefalónia – D&A apartmanház

A nyaralás nagyon jól sikerült. Azt kell mondjuk, hogy az eddigi Görögországi nyaralásunk közül a legszebb. Mindennel nagyon elégedettek voltunk (szállás, kirándulások, idegenvezetés).

Volosinovszki Ildikó – Karpathos – Pantheon apartmanház

Nagyon jól éreztük magunkat.  Minden rendben volt az úton. Immár második alkalommal utaztunk az Önök Irodájával  (tavaly Zakinthoson votunk), tökéletesen meg voltunk elégedve. Köszönjük a jó, korrekt szervezést.

Molnárné Szabó Brigitta – Korfu – Blue Sea hotel

Egy szóval: csodálatos volt! :-) Nagyon szépen köszönjük, nagyon szép nászutunk volt! Soha nem repültünk még, így az is nagy élmény volt! A szálloda nagyon szép, tiszta, a fogadtatás annyira kedves volt, lesték minden szavunkat, nagyon barátságosak voltak. A szobánk második emeleti, oldalról tengerre néző volt, igazi naplemente-nézős szoba. A fürdőszoba is nagyon rendben volt, tiszta volt, vadi új. Egy volt csak ami kicsit zavaró volt, de nem vészes, hogy nem volt túl változatos a reggeli és a vacsi és nem voltak vacsorára igazán görög specialitások. De egyébként finomak voltak az ételek.  Kellemes, nyugodt helyen fekszik a szálloda, kipróbáltuk a messzebb lévő issos-i strandot, szuper homokos, sekély, lágyan hullámzó, és  a szállodához közelebbi - szintén homokos de vadul hullámzó részt is. Volt választék :-D végül egyénileg jártuk be a környéket, kalandos a görög tömegközlekedés az már biztos, de megérte. :-)
Az idegenvezetőjük, Mónika, nagyon kedves és mindenben segített, amiben csak kellett, ellátott tanácsokkal, többször is találkozott velünk. Visszafelé szerencséje volt sokunknak, mert nem foglalkoztak a bőrönd súlyával a görögök :-D Jó lett volna még pár napot ráhúzni, rossz volt hazajönni, de még fogunk Korfura utazni, azt megfogadtuk :-)  Még egyszer nagyon köszönjük!

Barcza Emőke – Korfu – Jón-tenger apartmanház

Köszönjük, remekül sikerült az utazás! Nagyon szép volt a szállás a Jón tenger apartmanházban, hihetetlenül kedves és felkészült volt Mónika, aki már a reptéren várt bennünket és attól kezdve folyamatosan segített eligazodnunk Korfun.  Fakultatív kirándulásokon is részt vettünk, azok is a maradandó emlékek közé kerültek...  Köszönjük szépen kedvességüket, hozzáértésüket!  Kívánom, hogy továbbra is ilyen színvonalon és lelkesedéssel végezzék az utazásaik szervezését!

Gráczki Péter – Kréta – Christiana Beach

Az utazás nagyszerűen sikerült, felejthetetlen hetet töltöttünk el Krétán! :)  Minden az ígértek és a mi elvárásaink szerint alakult, azt kaptuk, amire számítottunk az iroda ajánlása alapján!  A szálloda, a szobák (kilátása), a környezet és a személyzet is rendben volt!  Külön köszönetet szeretnék mondani Önnek, hogy kérésünkre (felár nélkül) tengerre néző szobákat kaptunk! (talán a két legjobbat és egymás mellé)!  Azóta több ismerősömnek is jó szívvel ajánlottam az utazási irodát.  Megköszönve eddigi munkáját, további sok sikert kívánok!

Lengyelné Kiss Edina – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház

Meg voltunk elégedve mindennel, semmilyen negatív élményünk nem volt az utazással kapcsolatban.  Az apartman egyszerű volt, de tiszta, cseréltek a héten ágyneműt, törölközőt, minden nap ürítették a szemetest, jó választás volt a hely szempontjából is, szép volt a kilátás és csendes volt a környék.  Mi csak a kefalóniai fakultatív programon vettünk részt, a többi napon autót, robogót béreltünk és bejártuk a szigetet. Nagyon szép volt, igazán jó élmény, biztos hogy vissza fogunk még menni.  Köszönöm az utazással kapcsolatos segítséget.

Kubó Ildikó – Zakynthos – Costas apartmanház

Köszönöm, hogy érdeklődik. Igazából nagyon örülök is neki, mert le szerettem volna írni, hogy mennyire meg voltunk elégedve a telepített idegenvezetővel Domokos Magdalénával (a papírt elfelejtettük kitölteni). Szóval Magdaléna nagyon kedves és felkészült, segítőkész  és türelmes (nem sok ember lenne képes ezt így csinálni, ahogy ő). Ezúton is köszönjük neki a munkáját!!:))  A sziget nagyon szép és pihentető. Argassiban csak kisgyerekes családoknak jó a tenger,mert sekély és így nem lehet benne úszni. Hullámzik is nagyon, mert előtte mennek el a tengerjáró hajók, hogy kikössenek a fővárosban, meg nyílván földrajzi adottságai miatt is olyan hullámzó, szóval inkább máshova kell menni, ha jót akar strandolni az ember.  A szállással meg voltunk elégedve (Costas). ' Csak annyi volt a kellemetlenség, hogy miután 10kor ki kell költözni utolsó nap és a repülő csak este indul, nem lehet hol megpihenni, tisztálkodni, várni, Wcre menni, mert nincs központi helysége a Costasnak, de Magdaléna ezt is megoldotta (az 1es szobát fenntartotta nekünk használatra estig, csak gondolom ennek meg az aznap érkezett vendég nem örült, mármint, hogy nem foglalhatja el a szobáját).  Dióhéjban ennyit. Köszönjük a munkájukat, nagyon jól éreztük magunkat.

Buczolich Fanni – Zakynthos – Krinas apartmanház

Az utazás szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat! A szállás is tetszett, a szobánk kilátása gyönyörű volt, amiért külön köszönetet szeretnék mondani Önnek. A fakultatív kirándulás is jól sikerült. Összességében kifogástalan sikerült az út.

Molnár Orsolya – Kefalónia –D&A apartmanház

Az utazás nagyon jól sikerült. Jó volt az apartman és a hely is. A kinti idegenvezetőjük is nagyon kedves. Voltunk két fakultatív kiránduláson is, azok is nagyon jól szervezettek és színvonalasak voltak. Elégedettek voltunk mindennel.

Várday Judit – Korfu – Gela apartmanház

Mindennel meg voltunk elégedve!  Az apartman tiszta, rendes, szuper kis medencével :) A tengerpart csodás a szikláival, öbleivel ...még szebb, mint amit a sok-sok kép és Google Earth böngészése után vártam. :)  Nagyon jól éreztük magunkat.  ...és az utazás körül is minden "flottul " ment ! :)

Gulyás Ágnes – Rodosz – Voula apartmanház

Nagyon jól éreztük magunkat! A Voula apartman 2.emeletén voltunk így a teraszunkról láttuk a tengert. Az apartmannal minden rendben volt, a házi néni kedves volt, a szállás egyszerű, tiszta. Mindennap kivitték a szemetet, 2 naponta cseréltek törölközőt, ágyneműt. TV nincs, internet a szomszédos Butterfly-nál is nehézkesen jön. De minket ez nem zavart. A környéke csendes, lehet aludni.A tengerpart nagyon jó, mi mindig elmentünk a központ felé és ott mentünk le a partra, mert ott már nincs 3 m kavicsos rész ahogyan bemegyünk a vízbe, ott homokos volt végig és még árnyékos részeket is találtunk. Az apartmanhoz legközelebbi strandrésznél nagy kövek voltak a vízben. A víz gyönyörű tiszta, átlátszó volt! Faliraki tényleg tökéletes hely a fürdésre és az esti nyüzsgésre.Fakultatív kirándulásra nem mentünk, mert autót béreltünk, azzal tettünk egy kört a szigeten. Lindos kihagyhatatlan! Megnéztük Monolithost, Sianat, Emponast. Rodosz városba busszal mentünk el, kétszer is, mert olyan gyönyörű volt!A kinti idegenvezetőhölgy nagyon kedves volt. A Travel Service járata is jó választás, a fedélzeti ellátás nagyon jó! (Igaz tavaly még lehetett sört inni, az idén már nem volt szeszesital a választékukban.. :) ) Hát röviden ennyi.... nagyon jó volt!Még nem tudom, hogy jövőre merre utazunk, de mindenképpen figyelni fogom az Önök útjait! Önnek köszönöm a gyors, zökkenőmentes ügyintézést!

Szilágyi Kinga Katinka – Olaszország – Lido di Jeolo – Jadran hotel

Az idén is a Personal Tours által mentünk nyaralni Gál Violetta segítségével.  2012-ben Korfun, tavaly Zakhyntoson, idén pedig Jesoloban voltunk nyaralni.  A Hotel Jadran-ban kaptunk szállást, félpanzióval.Mindenkinek csak ajánlani tudom: 3 perc séta a tengertől, ingyenes parkolás, medence,légkondicionálás, saját tengerparti nyugágy, a megszokottnál sokkal kedvesebb személyzet. A hotel 3 csillagos, de a félpanziós ellátás több annál! Változatos svédasztalos reggeli, fantasztikus 4-5 fogásos vacsorával, amit előző nap lehet választani több lehetőségből.A hotel kimondottan gyerekbarát, több családot láttam, akiket már régi ismerősként köszöntött a személyzet-nem véletlenül-... Autóval fél nap alatt meglehet érkezni, Velencét és egy kis észak-Olaszországi csatangolást kár lenne kihagyni. De Jesoloban is számtalan szórakozási lehetőség vár minden korosztályra.   Ismét örülök, hogy a Personal Tours ajánlatából választottunk!

Szabó Barbara – Karpathos – Iliada Apartmanház

Nagyon  jól éreztük magunkat, a szállás nagyon jó minőségű volt, a házinéni egy tündér :) a sziget nagyon szép, jó választás volt, utazással is minden rendben volt.  Ami  a legjobban tetszett: Lefkos-on van egy nagyon jó tengerpart,sok beach egymáshoz közel, amiből az egyik állandó közepes- nagy hullámokkal, gyönyörű tiszta homokos parttal, véletlenül találtuk meg, de nagy élmény, esetleg mások is szívesen mennek oda, mert nem gyakori, hogy ilyen hullámfürdőben tud az ember részesülni, szerintem vendégcsalogató.

Énekes Zoltán Lászlóné – Kréta – Elli apartmanház

Sikerült a nyaralás,nagyon jól éreztük magunkat.A szállásunk is jó volt,mindennel meg voltunk elégedve.A kert szép rendezett volt.Az idegenvezetőnk nagyon rendes volt,mindenről tájékoztatott minket.Sajnos mikor eljött a hazaindulás napja szomorúak voltunk, mert minden csodálatos volt.

Emri Nóra – Karpathos – Sofia hotel

A Sophia Hotelről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni. Persze a szobák egyszerűek, mint minden görög szálláshelyen, de tökéletes a tisztaság. A reggeli átlagos, de minden igényt kielégít. A hotel kertje gyönyörű, a medencék nagyszerűek és tiszták, a kisfiunk imádta a gyerekmedencét. A tulajdonosok nagyon kedvesek, sokat beszélgettünk, a gyereket imádták, hozták-vitték, játszottak vele. Még a medence környéki szobák is nagyon csendesek, jól lehet éjjel aludni. Általánosan egész Amoopira a nyugalom jellemző, nyugalmat keresőknek, kisgyerekeseknek ideális - a hotelhez nagyon közel van a 3 gyönyörű strand, homokos és kavicsos is. A néhány közeli taverna is minden igényt kielégített.  A sziget gyönyörű, bejártuk a partokat, hegyi falvakat, és Olimposzban is voltunk, szép élmény volt. A programokon mi a kisgyerek miatt nem vettünk részt, autót béreltünk, így kirándultunk.

Martinecz Mátyás Dr – Kefalónia – D&A apartmanház

Nagyon jó volt az utazás. Flottul ment minden. Az apartman rendben volt, bár volt néhány "görögös" megoldás (rossz helyre/rosszul felszerelt olvasólámpa, átlátszó, függöny nélküli ablak a fürdőszobában, az erkélyi letekerhető napernyő sem működött jól) és picit messzebb is volt gyalogosan a part, mint gondoltuk (az apartman leírásánál feltüntetett 400 méter az valószínűleg légvonalban annyi). Ennek ellenére nem voltunk elégedetlenek a szállással.    A fakultatív programok közül a szigettúrán és a üvegfenekű hajós barbecue túrán vettünk részt. Előbbi kicsit fárasztó volt, meg nagyon későre tolódott az ebéd, emiatt már kopogott a szemünk az éhségtől, de az utolsó két programpont (cseppkőbarlang és barlangtó)  nagyjából kárpótolt minket a koplalás miatt elszenvedett viszontagságokért (érdemes lehet ennél a programnál újragondolni a sorrendet, hátha az ebéd emberibb időre előrehozható). Az üvegfenekű hajótúra fantasztikusan jó volt, csak pozitívumokat tudok mondani. Odaúton láttunk delfineket, a hajó legénysége által biztosított  grillételek pedig egyszerűen zseniálisak voltak (még most is összefut a nyál a számban, ha rá gondolok). Az étel mellé korlátlan borfogyasztást is biztosított a kapitány, és a hazaúton minden vállalkozó szellemű résztvevő megcsillogtathatta tehetségét karaoke-ban, úgyhogy ez a két dolog is még tovább emelte az esemény hangulatát.

Kubánka Erzsébet – Korfu – Jón-tenger apartmanház

Nagyon–nagyon csodálatos volt nekünk ez az 1 hét!  Nagyon jó volt az időnk! (Még nem kellett légkondi, este még lehült a levegő. Még minden gyönyörű zöld volt.  A víz nagyon szép tiszta és kellemes volt.  Az idegenvezetőnk (Móni) a legszuperebb idegenvezető, akivel eddig találkoztunk!  Az apartmanban ha volt valami kérésünk, gondunk, rögtön segítséget kaptunk!  Nekünk egy örök és nagyon szép emlék marad ez a nyaralásunk!

Kollárné Biczi Anita – Rodosz – Evi hotel

Köszönjük tényleg minden rendben volt, minden úgy volt ahogy Önök leszervezték…a kinti idegenvezetőjük Anetta is nagyon segítőkész és aranyos volt. A görögök is vendégszeretők.

Tóthné Tarjáni Zita – Korfu – Gela apartmanház

A mi nyaralásunk szuper volt, kezdve a repülőúttal,az idegenvezetővel és összességében. Nagyon kellemeset csalódtunk az irodában, jövöre is megyünk nyaralni, de más országot szeretnénk megcélozni. És természetesen akkor is számítok a segítségére! Szóval nagyon köszönjük, csúcs nyaralás volt és Mónika előtt is le a kalappal!

Haralompidou Sofia – Karpathos – Sofia hotel

Ma érkeztünk meg Karpathosról. Mindenképpen szeretnék egy visszajelzést adni, mert kivételes szállásadóink voltak. A Sofia Hotel minden szempontból tökéletes választás volt.
Én még ilyen hozzáállással nem találkoztam. Átlagon felüli rugalmasság, kedvesség, odafigyelés. A szállás nyugodt helyen van, tökéletesen lehetett pihenni, és nem utolsósorban a legjobb part közelében van. Kontinentális reggelivel hirdették, de ez több volt annál. Úgy érzem, nagyon várják a magyar vendégeket, és ahogy ezt egy jó szállodásnak kell, meg is tesznek ennek érdekében mindent. Köszönjük!

Jermineczné Kákonyi Orsolya - Zakynthos

2010-ben Zakyntos szigetén nyaraltunk 3 gyerekkel a Personal tours szervezésében. Az iroda korrekt tájékoztatást nyújtott az általunk választott szállásról,  pontosan és vendégszeretően  a helyszínre szállított minket. Csodálatos hetet töltöttünk ezen a változatos tengerparttal rendelkező szigeten. Mindenkinek ajánlom  a helyszínt és az irodát is ! Egy kis nüansz azért a végén becsúszott, a visszafelé útra szóló repülőjegy bekerült a bőröndbe, de a helyi képviselő ezt is azonnal megoldotta.

Galgóczy Judit - Korfu

Önökkel utaztunk Korfu szigetére repülővel 2003-ban. Egy hétig voltunk ott Messonghiban egy apartmanban, ami a tengerparton volt. Nagyon meg voltunk elégedve. Félpanzióra a közeli szállodában befizettünk ( amit önök intéztek el itthon) és remek ennivalót kaptunk. Az idegenvezető egy nagyon kedves nő volt, akivel összebarátkoztunk, és az egész szigetet megnéztük. A görög est is nagyon jól sikerült, még ma is emlékezünk rá. Szvesen megyünk a Personal Tours-sal máshova is.

Gayer Zoltánné - Korfu - Messongi Iannis Apartmanház

1997 nyarán párommal és családjával egy csodás nyaraláson vettünk részt. Az úti cél Korfu volt- Messongi. A Iannis (nagyon jól felszerelt és tiszta!)Apartman házban voltunk elszállásolva és a közeli Hotel Geminiben voltunk befizetve félpanziós ellátásra. Életem egyik legjobb nyaralása volt. Addig még sosem ültem repülőn… A szállodának volt egy nagy medencéje, amit használhattunk, de nagyon közel volt a tengerpart is. Az  ellátás magas színvonalú volt. A közelben számos üzlet és szórakozási lehetőség volt, még gokártoztunk is! Nem messze volt motorbérlési lehetőség, amit ki is használtunk és bejártuk az egész szigetet. Voltunk egy likőrgyárban, Erzsébet Királynő palotájában és egy gyönyörű strandon is. Felejthetetlen élmény volt…

Dr. Kálmán József - Zakynthos

Tegnap érkeztünk haza Argassi-ból, ahol Domonkos Magdaléna volt az idegenvezetőnk. Szeretünk utazni, de utazásink során még ilyen felkészült, remek idegenvezetővel nem találkoztuk.  1 hét alatt 4 fakultatív programon is részt vettünk és előrelátó gondoskodásának köszönhetően minden zökkenőmentesen történt. “Anyai” gondoskodásának következtében biztonságban éreztük magunkat, és folyamatosan, fáradhatatlanul azon dolgozott hogy az utasok jól érezzék magukat. Nagyon sok technikai és kultúrális információval ellátott minket, hihetetlenül jól felkészült és tájékozott idegenvezető. Köszönjük szépen a szép élményeket!

Koncz László – Zakynthos – Paradise stúdiók

Nagyon jó volt Önökkel utazni,most már 5-ödször. Köszönjük a munkájukat! Elutaznánk a Personal Tourssal 1 hétre még az idén még egyszer. Tisztelettel és köszönettel:Koncz László és családja

Szekeres Zsuzsanna – Zakynthos – Paradise stúdiók

Az utazás remekül sikerült, mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szállás kiváló volt, jövőre is Önöket választjuk!

Schiffer Hajnalka - Korfu - Jón tenger apartman

Ezen a nyáron ismételten Korfun nyaraltunk. Úgy, mint két évvel ezelőtt, a Personal Tours szervezésében, Messonghi volt az úti cél!Szállásunk a Jón-tenger apartman házban volt!Az épületet  az idén újították fel,maximálisan kibővítve az apartman által nyújtott komfortos szobákkal és luxus medencével, pontosan úgy, ahogy ezt az utazási iroda a prospektusába leírta! A sziget még most  is tartogatott számunkra újabb, még általunk nem ismert gyönyörű helyeket!Az idegenvezetők a legprofibb és legkorrektebb szolgáltatást nyújtották,készségesek és segítőkészek voltak mindenben.Felejthetetlen hetet töltöttünk a szigeten. Már előre is várjuk a Personal Tours jövő évi ajánlatait! Mindenkinek ajánlom az irodát!

Cseke Erzsébet és Tóth Andrea - Sarti

Szeretnénk megköszönni utazásunk szervezését, remekül éreztük magunkat! Utazásunk során, az autóbusz pilótái rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak mindent megtettek a kényelmünk és szórakoztatásunk érdekében a hosszú úton. Ezúton köszönjük nekik, Tibornak és Péternek! Sartiban is nagy segítségünkre volt Krisztina idegenvezetönk a Sithon Travelnél. Minden jót, és hasonló sok ilyen elégedett utast kívánunk Önöknek!

Vinczler Tímea - Korfu - Jón tenger apartman

Ma érkeztünk haza Messonghiból, a Jón tenger apartmanházból. Csodálatos hetet töltöttünk ott a férjemmel és a két lányommal. Ezt az általam évek óta vágyott utat kaptam a két nappal korábbi diplomaosztóm, meg az egy nappal korábbi, csúnya, kerek születésnapom ajándékaként! Kívánok Önöknek is sok-sok olyan szép pillanatot, amit én/mi átéltünk az út kapcsán, és sok, hozzánk hasonlóan elégedett utast a jövőben is!
Üdvözlettel: Vinczler Tímea és családja

Kiss Petra és Kiss Sándorné - Zakynthos

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Domonkos Magdaléna idegenvezető kiemelkedően magas színvonalú munkájáért. Nagy része volt abban, hogy Zakynthoson eltöltött nyaralásunk egy életre szóló élményt nyújtott. Így hozzájárult ahhoz, hogy az elkövetkező időkben is folyamatosan figyelemmel kísérjük az Önök utazási irodájának kínálatát.

Kiss Ágnes - Korfu

Életem egyik legszebb nyaralását töltöttem Korfun édesanyámmal az Önök szervezésében.Minden-amit ígértek - és minden ami a prospektus képein látható volt, valóságos, sőt még annál is szebb volt. Idegenvezetőnk kedves,közvetlen,segítőkész volt.Úgy gondolom, hogy sokkal többet is tett annál, mint ami a munkaköri leírásában -ha van ilyen - szerepel.Hazautazáskor édesanyám véletlenül a reptérre szállító buszban hagyta a kalapját(amit ott Korfun kapott tőlem) és már csak akkor vette észre amikor már túl voltunk az ellenőrzéseken.Kitelefonáltam idegenvezetőnknek,elmondtam a problémát és ő megoldotta, hogy a kalap 20 perc múlva már újra édesanyámnál volt. Ha szépet akarnak látni, és ha fel akarnak töltődni a tengertől, a napfelkeltétől,a kanyargós szűk kis utcáktól, a csodás panorámáktól, a természet gyönyörűségeitől, akkor mindenkinek szívből ajánlom Korfut. Az Önök korrektsége, megbízhatósága hosszabb és rövidebb távon is meghozza a sikert. Ehhez kívánok sok erőt,egészséget és azt, hogy olyan munkatársakat válasszanak mint amilyen itt Budapesten és ott kint Korfun volt.

Kalocsai Ákos - Zakynthos - Paradise stúdió

Szeptember 3-án érkeztünk haza Zakynthosról. A Paradise stúdiókban szálltunk meg. A szállással nem voltunk teljesen megelégedve, mert egy olyan földszinti szobába osztott be minket az iroda, ahová alig sütött be a nap, és az apartman legforgalmasabb helyére nyílt a terasza. Szerencsére egy kedves családnak köszönhetően szobát tudtunk cserélni, ahova kis utánajárás után sikerült tányérokat és poharakat szerezni a medenceparti bár konyhájáról, így boldogan költöztünk be oda. A nyaralás ettől a kis kezdeti kellemetlenségtől eltekintve felejthetetlen volt, amihez nagyban hozzájárult Domonkos Magdaléna idegenvezető szakértelme. Minden egyes kiránduláson nagyon precízen, összeszedetten és felkészülten beszélt a látnivalókról. A buszos utazás közben folyamatosan mesélt, egy percig le sem állt: mitológiáról, helyi szokásokról, történelemről, aktuális dolgokról. Olyanokat információkat tudtunk meg Tőle, amiket egyetlen útikönyvben sem olvashattunk volna. Egy két lábon járó könyvtár. :) Mindezek mellett még arra is nagy figyelmet fordított, hogy úgy haladjunk a programmal, hogy megelőzzük a többi buszt, ezáltal értékes időtöltésre fordíthassuk a sorban állással töltendő perceket. Köszönjük neki mindezt, és reméljük találkozunk még vele valamelyik utazásunk során.

Kusperné Kertész Krisztina - Rodosz - Evi hotel

Az utazásunk remekül sikerült, köszönjük szépen a szervezést. Nagyon kellemes egy hetet tölthettünk az Önök szervezésében a Hotel Evi szállodában all inclusive ellátással, Faliraki kisvárosában. A szállással és az étkezéssel is teljesen meg voltunk elégedve. A 7 éves lányom ki sem akart jönni a medencéből, de azért a tengerpartot is meglátogattuk. Nem vettünk részt fakultatív kiránduláson, hanem 3 napra autót béreltünk és körbejártuk a szigetet. Nagyon szép helyeken, kis falvakban is jártunk. Meglátogattuk az Aquaparkot is. Mi már 11 éve jártunk ugyanezen kisvárosban, de most rá sem ismertünk. Akkor az Anemoni apartmanban laktunk. Reméljük, hogy még utazunk Personal Tours -al. Mindent nagyon köszönünk!

Görgényi Tamás - Korfu - Jón tenger apartman

Szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a nyaralásunk megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségét. Görögországba a tizedik alkalommal repültünk, Messongiba a véletlen folytán éppen tíz év után keveredtünk vissza. A főszezon ellenére meglepően kevesen voltak, de ez kifejezetten kedvünkre való volt, mivel a nyaralás nálunk a pihenésről és a tengerről szól. Szégyen-gyalázat, de most sem néztük meg Sissi nyaralóját…Ehelyett bicajt kölcsönöztünk,  búvárkodtunk, ettünk-ittunk, élveztük a napsütést és a sós levegőt. A korfuiak az már első nap után úgy üdvözöltek, mint régi ismerősöket. Az apartman  megfelelt az elvárásainknak, egy óra alatt belaktuk és otthon éreztük magunkat. ”Rómában élj úgy, mint a rómaiak” Ez minden eddigi nyaralásunknál bevált. Ha elhatározod, hogy jól fogod magad érezni, akkor úgy is lesz. Lehet hogy találkozunk jövőre is.

Csajka Ferenc - Kefalonia - White House stúdió

Tisztelt Iroda! Az Önök által szervezzett kefaloniai nyaralásunk nagyon-nagyon jól sikerült! A White hause studió különösen megnyerte tetszésünket. Nagyon közel volt a finomhomokos tenger, valamint az üzletek, tavernák is. Köszönjük szervezésüket. Már most eldöntöttük, hogy mindenképpen visszatérünk ide. Természetesen hozzájárulok ahhoz, hogy vendégoldalon közöljék irásomat.

Wágner József - Korfu - Jón tenger apartman

2012. júliusában utaztunk feleségemmel nászútra Korfu szigetére. A sziget nagyon csendes, kellemes. Az emberek kedvesek, figyelmesek, segítőkészek. Nagyon jól beszélnek nyelveket, még magyarul is teljesen jól meg lehet értetni magunkat, így bíztatok mindenkit, hogy nyelvtudás hiányában is bátran menjenek Korfura. A tenger valami gyönyörű, sekély, homokos. Egyszer mindenkinek látnia kell... Ezúton is köszönjük szépen a Personal Toursnak, aki megszervezte számunkra ezt a felejthetelen 1 hetet és a munkatársuknak, aki sok izgalmas fakultatív programot biztosított nekünk.

Lajkovics Andrea - Kefalonia - Stefanos stúdió

Köszönöm kérdését, nagyon jól éreztük magunkat. A leszállást követően semmilyen gondunk nem volt az ominózus 2 hét múlva lejáró személyi igazolvánnyal kapcsolatban, így az első akadályt sikerrel vettük. Nagyon szép volt a szállás és az azt körbe vevő környezet is. Minden megfelelt annak, amit Önöktől tájékoztatásként kaptunk. Az idegenvezető készséges volt és kellő információval rendelkezett, hogy minden kérdésünkre választ kapjunk, egyszóval tökéletes volt minden. Nagyon elégedettek vagyunk/voltunk.

Csajka Lászlóné - Kefalonia - Stefanos stúdió

Idén már másodszor utazunk ezzel az utazási irodával, melynek segítőkészsége kiváló, a tájékoztatás mindenben fedi a valóságot. 2012. július 9-től töltöttünk 2 csodálatos hetet Kefalónia szigetén a Stefanos apartmanban Lourdasban. Utazásunk nagyon kellemesen telt, a repülőút és az autóbusszal a transfer is flottul ment, nem volt semmi fennakadás. A ház és környezete nagyon szép, nagyon tiszta. Takarítás 3 naponta, ágynemű, törölköző csere, mely ténnyel utazásaink során ritkán találkoztunk. Az apartman modern felszereltsége és tisztasága sokat segített abban, hogy jól érezzük magunkat. A tenger közel van a szupermarkethez egy kicsit kell sétálni, de nyaralás idején az nem távolság. Mindent összevetve nagyon jó volt a nyaralásunk, az elvárásoknak mindenben megfelelt. Köszönjük az utazási iroda munkatársainak! Reméljük jövőre is velük tudunk utazni!

Hegedűsné Ládi Enikó – Korfu – Jón-tenger apartmanház

Minden nagyon szuper volt, az idő, a szállás, a tenger... szóval nagyon jól éreztük magunkat. A kabócák kicsit hangosak, a táj gyönyörű, Héder Mónika (idegenvezető) nagyon kedves és segítőkész volt. Szervezett programokon is részt vettünk, valamint egyénileg is megpóbáltuk felfedezni a sziget minden szépségét. A repülőút is fantasztikus volt, sajnos visszafelé már nem láttunk a szigetből semmit, a késői indulás miatt. Hihetetlen, hogy milyen nagy a légiforgalom e pici kis szigeten. Nagyon jól éreztük magunkat, élményekkel telve, lebarnultan, kipihenten érkeztünk haza.

Dr. Torbágyi Ágnes – Kréta – Paul Marie apartmanház

Nagyon jól sikerült a krétai nyaralás, a szállás is rendben volt, a tenger is, az éttermek is. Egyszer kipróbáltuk a helyi közlekedést, de a 42 fokban nem volt szerencsés, ugyhogy béreltünk egy kis kocsit és azzal bejártuk a szigetet amennyire tudtuk. A helyi idegenvezetők is nagyon helyesek, segitőkészek voltak. Köszönjük a szervezést.

Blaskovics Szilvia - Sarti – Kiriakis apartmanház

Az apartman nagyon jo helyen volt, meg voltunk elégedve vele. A gépkocsivezetők nagyon kedvesek és rendesek voltak.  Személyesen odajöttek hozzánk és elmondták, amit a buszról és az útról tudni kellett. Egy-két szót mondtak Belgrádról, Szalonikiről. ez újdonság volt, mert ilyen  figyelmességben még nem volt részünk. Szeretném Önöknek is és a gépkocsivezetőknek is megköszönni a kedvességüket!!!!

Fekete Zsolt - Korfu - Jón-tenger apartmanház

A szolgáltatásokkal maximálisan meg voltunk elégedve. Külön ki kell emelnem az idegenvezetőnk tevékenységét, aki a tőle elvárhatóan túl is segített, amikor és amiben tudott. A visszaút egy kis kalandja miatt (az értünk jövő busz elromlott) "elkeveredtünk"  tőle, és nem volt alkalmunk személyesen megköszönni azt a sok-sok mindent, amit, a csoportért, és értünk, a családért is tett. S végül, de nem utolsósorban Önnek szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ilyen ad-hoc jelleggel is, az utolsó utáni pillanatban lehetővé tette ezt az utazást nekünk! Biztos vagyok benne, hogy még utazunk Önökkel! Még egyszer köszönjük!

Máté Károly -Korfu – Jón-tenger apartmanház

Oda és visszautazás színvonalas volt és pontos az osztály kategóriájához mérten is, már többször is utaztam TRAVEL SERVICE légitársasággal ( Körülményekhez képest jó választás volt a sajnálatos MALÉV megszűnése miatt). Az időjárás első két napban nem volt kegyes hozzánk de ezt a kis apróságot leszámítva minden rendben volt, ez az égiek hatáskörébe tartozik. Az Önök kirendelt kollégái nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, szinte teljesen családias hangulatban éreztük magunkat, néha olyan érzésem volt hogy egy ilyen jó csapatban szívesen dolgoznék. Szállás épülete is kellemes hangulatos volt a megszokott görögös kis apró hibákkal de ezek nem voltak jelentősek. Bár nekem önmagában Korfu sziget természeti szépségei is teljesen lenyűgöznek és mindig új aprósággal bővítik élményeimet. Az utazás végén sajnos darázscsípés miatt orvosi ellátást igénybe kellet vennünk, ott is kedvesek és segítőkészek voltak, és jelen helyzetben úgy tűnik hogy az ATLAS biztosítóval sem lesz probléma. Mindent összevéve ha a jövőben az anyagi lehetőségeim is megengedik és kedvező ajánlatot kapok újból Önöket választom, és bátran ajánlom Önöket ismeretségi körömben.

Bencze Júlia - Kréta – Paul Marie apartmanház

2012 szeptemberében töltöttünk a párommal egy csodálatos hetet Kréta szigetén a Personal Tours szervezésében. Nem először utaztunk a társasággal, de másodszor sem csalódtunk: segítőkész munkatársakkal, szemfényvesztés-mentes, korrekt ajánlattal, komfortos, bájos szállással, és színes programokkal szembesültünk, amiért utólag is nagyon hálásak vagyunk. Tavaly még nem voltunk hívei az utazási irodák által szervezett nyaralásoknak, de a Personal Tours óta abszolút bátran ajánljuk mindenkinek az ilyen jellegű utazásokat! Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, amiért nagyon hálásak vagyunk!

Szirb Sándor - Kefalonia - Katerina apartman

Nagyon szépen köszönjük a szervezést, az út tökéletes volt elejétől a végéig. A szállás tiszta, rendes, bár itt megjegyezném, hogy nem emeleti apartmant kaptunk, pénteken költöztünk át egy emeleti erkélyes szobába, amit a házvezetőnő ajánlott fel. Ez egyébként egyáltalán nem okozott problémát, még ha emeleti apartmant is vártunk alapvetően. Minden jól volt szervezve, a telepített idegenvezető munkáját külön azért nem emelném ki. Nagyon jól éreztük magunkat, az irodával nagyon elégedettek vagyunk, ajánlani fogjuk Önöket és további sikeres munkát kívánunk!

Jónásné Lestyán Teréz és Jónás Gyula - Kefalonia - White House apartmanház

Nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem minden tökéletes volt: a szállás, a tengerpart közelsége, az idegenvezetőnk Vanda kedvessége és felkészültsége és még az időjárás is nagyon kedvezett nekünk. A fiam és a felesége szintén az Önök szervezésében utazott tavaly nyáron Kefalóniára és Ők is nagyon elégedettek voltak, ezért is választottuk a Personal Tours utazási irodát. Még egyszer köszönjük!

Salageanu Andrea – Zakynthos – Costas apartmanház

Nagyon szuperül éreztük magunkat, nem történt semmi rossz szerencsére....béreltünk motort, bejártuk a szigetet, csodás helyeken jártunk, és a tengerparton eljegyeztek :-))))))) Rosszat nem is tudok mondani.....esetleg annyit, hogy 3 órát késett a gép hazafelé menet, de jó társaságban elszórakoztattuk egymást. Köszönünk szépen minden segítséget!

Szilágyi Vilmos Árpádné – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház

Az út nagyon jól sikerült, leszámítva azt, hogy a repülőgép 3 és fél órás késéssel indult Ferihegyről. Kaptunk tájékozatót is a légitársaságtól, hogy milyen lehetőségek vannak esetleges kártérítésről. Görögországban nagyon felkészült volt az idegenvezető (Magdaléna). Amit a szálláson elhelyezett tájékoztatót, rendkívül körültekintő és hasznos volt. pl: Anyukám otthon felejtette a gyógyszerét, de a könyvben görögül benne volt, hogy hogyan kell kérni a gyógyszertárban, és könnyen megtaláltuk. Ebből a könyvből rendeltem a görög ételeket, is, ami magyarul le volt írva, hogy pontosan miből áll, és hova érdemes menni. Tökéletes volt. A fakultatív programokon pedig olyan térképet állított össze, hogy mindíg mindent pontosan tudtunk. A szállás rendkívül tiszta volt (Ionian Hill Hotel). Görög viszonylatban még nem voltam ilyen tiszta szálláshelyen. A tulajdonosok fiatalok, és kedvesek voltak. A szobából a kilátás egyszerűen lenyűgöző volt. Mivel valószínű emlékszik, 83 éves édesanyámmal voltam, és nappal jól bírta a fel-le utat a hegyről, és a 70 lépcsőt, de első este az idegenvezetői tájékoztatóra menve, mivel annak 9 óra után lett vége, teljesen sötét volt, és az elemlámpával is egy rémálom volt visszamenni a szállásunkra. Javaslom éjszakára a láthatósági mellényt, mivel eleinte előre világítottam az országúton, később rájöttem, hogy inkább hátrafele kell az autóknak és a kamionoknak világítani, mert nagyon keskeny az országút, és nem lehet a kanyarok miatt csak felváltva hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon menni. De megoldottunk, hogy sötétedés után nem mentünk sehova. Összegezve, nyugodtan ajánlhatja bárkinek, aki imádja a szépet.

Zsolnai Krisztina – Kréta - Paul Marie apartmanház

Maga az utazás zökkenőmentes volt, minden papír időben a rendelkezésünkre állt. A telepített idegenvezető is maximális helyismeretről tett tanúbizonyságot - bár mi nem nagyon vettük igénybe a kinti szolgáltatást, de bármilyen személyes kérdéssel fordulhattunk hozzá. Az apartman tökéletes volt, a kert csodálatos, a tulajdonosok tünemények. Bármivel kapcsolatba kereshettük őket, majdhogynem baráti viszony alakult ki közöttünk. Nagyon sokban hozzájárult, hogy az első hetünk jól sikerült. A Galiniről sem hallottam semmi rosszat. Mivel Kréta jóval nagyobb, mint gondoltuk, ezért pár túráról lemondtunk. Ennek ellenére csodálatos élményekkel  tértünk haza (a megtett 1700 km után). Azért amennyiben lehetőségük lenne, érdemes lenne megfontolni egy Agia Marina Platanias környékén lévő szállást is, biztosan nagy kereslet lenne rá. Bátorkodtam irodájukat és a szállást is ajánlani a főnököméknek, akik ha jól tudom be is fizettek már július végi dátumra. Még egyszer köszönünk minden, s bízom benne minél előbb újra igénybe vehetjük szolgáltatásaikat.

N. Xenia - Kefalónia – Aridas apartmanház

Az utazásszervezéssel kapcsolatosan minden maximálisan rendben volt és nagyon elégedettek voltunk/vagyunk. Az idegenvezető, Vanda is nagyon ügyes, talpraesett és a kirándulás is nagyon jól szervezett és összehangolt volt minden téren (én abból a régióból egyedül mentem, de a csoporthoz csatlakozásom is gördülékenyen ment)! A szobánk csodálatos volt, szó szerint mindenhonnan a tenger valamely részét láttuk! Mivel eddig mindig személyesen foglaltunk valamelyik irodában, kicsit tartottunk az internetes/elektronikus "távfoglalástól", de kellemes élmény volt és maximálisan elnyerték a bizalmunkat! Összegezve, hálásan köszönünk mindent, a kedvességével, segítőkészségével, szakmai hozzáértésével Ön is jelentősen hozzájárult a nyugodt, biztonságos pihenésünkhöz és hogy az idei nyaralásunkra is örömmel és szép gondolatokkal emlékezzünk vissza!

Balogh Istvánné – Korfu – Jón tenger apartman

A nyaralás nagyon jól sikerült. A korfui idegenvezető, Héder Mónika mindenben segítségünkre volt, részletesen tájékoztatott mindenről, naponta érdeklődött, hogy mi hogy volt, és minden kérdésünkre válaszolt. A szállás jól felszerelt, tiszta volt, a medencének is örültünk. Talán azt lehetne hátrányként megemlíteni, hogy a szobában egy kicsit szűkös volt a hely hármunknak, de ez ennyi időre nem volt komoly gond. Utolsó nap hajnalban a víznyomás nagyon lecsökkent, ezért a wc-t nem lehetett lehúzni, de ezt is hamar javították, még reggel (valamilyen szűrő eldugult). A reggelit-vacsorát könnyen meg tudtuk oldani: amit a supermarketben vásároltunk, azt az erkélyünkön elfogyasztottuk. Meleg ételt pedig sok helyen ehettünk. Az unokámnak nagyon tetszett a legközelebbi Marilena taverna konyhája, ahol magyarul is tudtak.
Programokon is részt vettünk: a Paxos-Antipaxos hajóút jó volt (a hajón volt légkondi is), az egynapos korfui buszkirándulás is szép élmény volt (jó volt az idegenvezetés, de nem Mónika, hanem egy kolléganője volt velünk, mert kevés volt a jelentkező a mi csoportunkból), a kishajós BBQ kirándulás (fürdés különböző gyönyörű helyeken) is tetszett, az aquaparkban is voltunk.
A buszos transzferek rendben voltak, a busz mindig hűtött volt és időben jött. Az unokámnak is nagyon tetszett az utazás. Köszönjük a jó szervezést. Bár mi rendkívül ritkán utazunk, de ez a hét szép élmény marad mindhármunknak.

Kolarics Kinga Katinka – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház

Csodálatos hetet töltöttünk a Párommal Zakhyntoson a Personal Tours szervezésében. Tavaly véletlenül találtunk az Nádor utcai irodára, akkor Korfut választottuk. Tökéletes volt a szervezés, minden paraméter úgy alakult kint is ahogy itthon ígérték. Zakhyntoson Argassi városkában laktunk az Ionian Hill apartmanban. A kilátás lenyűgöző, a szobák kellemesek nagyon szép erkélyekkel. Külön köszönetünk Domonkos Magdalénának, Aki fantasztikus szakmai felkészültséggel és kedvességgel vezette a csapatot. Mindenkinek ajánlom a kefalóniai túrát, a hajóút is gyönyörű és a szomszédos sziget is lenyűgöző!
Köszönet a Personal Tours Munkatársainak a szervezésért, reméljük, hogy jövőre is lesz alkalmunk az Iroda szervezésében utazni egy másik görög szigetre.

Tajthy Dóra – Korfu – Jón-tenger apartmanház

A nyaralásunk nagyon jól sikerült. Ár-érték arányban meg voltunk elégedve a Jón Apartmanházzal. Szépen fel van újítva és a medencéjéből igazán szép kilátás nyílt a tengerre. Az idegen vezető is igazán kedves volt és segítőkész. Illetve még azt szeretném kiemelni, (amit az értékelő lapról lefelejtettünk), hogy nagyon örültünk hogy nem fapados társasággal utaztunk (nem kellett a helyekért tolakodni és ételt/ italt is felszolgáltak). Meg voltunk elégedve az Önök által szervezett nyaralással és ha valaki nálunk érdeklődik jó szívvel fogjuk ajánlani a Personal Tourst, illetve ha újra utazást tervezünk biztos hogy el fogunk látogatni az Önök honlapjára is.

Czinkota Zsolt Ferencné – Zakynthos – Costas Apartmanház

Remekül éreztük magunkat,az itthoni indulástól egészen a hazaérkezésünkigminden nagyon profin működött,nagy segítség volt Domonkos Magdalénaidegenvezető,aki nélkül a zakynthosi repülőtéren nehéz lett volnaeligazodni. Tiszta,rendes volt a szállás,egyszóval nagyon elégedettek vagyunk mindennel. Ha tehetjük,biztosan Önökkel utazunk máskor is!

Kovácsné Dénes Ágnes - Kefalonia - White House Apartmanház

Az utazás nagyon jól sikerült. Csodálatos a sziget, elégedettek voltunk az apartmannal és az idegenvezető hölgy is nagyon kedves volt velünk. Összességében minden nagyon pozitív!

Dobos Viktor - Zakynthos – Krinas apartmanház

nagyon nagyon meg voltunk elégedve. Nem voltunk még szervezett úton, tehát nincs viszonyítási alapunk, de amit kaptunk, a transzfer utazás, az idegenvezetés, a szervezett utak, Magdaléna segítőkészsége nagyon kellemessé tette nekünk ezt a pár napot.

Molnár Edit – Kefalónia – Aridas Apartmanház

A nyaralás nagyon jól sikerült. Az apartman remek volt, közel a tengerhez, és a szállásadók is nagyon kedvesek voltak. Az idegenvezetőnk, Vanda mondta, hogy egész Kefalónián ez az apartman van a legközelebb a tengerhez. És maga Kefalónia gyönyörű, még mindig a hatása alatt vagyunk. 2 hét alatt sikerült bejárni az egész szigetet.  Valószínű, hogy jövőre is egy görög szigetet fogunk választani nyaralásunk úti céljául.

Kósa Réka – Korfu – Gela apartmanház

Párommal együtt nagyon elégedettek voltunk az utazással, illetve a teljes nyaralással. Köszönöm szépen az Utazási Iroda, és elsősorban az Ön segítségét.Tökéletes ajánlás volta Géla.Gyönyörű környezet, vendégszerető házigazdák, kedves és kulturált nyaraló társak.Mindenképp ajánlani fogjuk az Önök szolgáltatásait, és a helyet is.

Taba Máté - Zakynthos - Krinas stúdió

Utazásunk nagyon jól sikerült! A szállás olyan volt mint az ígért, szép és tiszta a kilátás pedig csodálatos. A repülő is csak fél órát késett ami nem volt vészes. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szervezést

Gogola Frigyes - Paralia - Manos apartmanház

2013 szeptember 16 -25 között csodás hetet töltöttünk Paralián.  Az indulás idején bőven itthon őszi hideg időben történt, de Görögország a csodás 30 fokos melegével várt bennünket a nejemmel és tartotta magát a teljes nyaralásunk idején. Az utazást a két fiunk és a menyünktől kaptuk még tavaly karácsonykor.  Szállásunk a Manos apartman legfelső szintjén volt. A kilátás a csendes mellékutcára nézett, Maga a szállás tiszta rendezett és a tulaj kedves mosolygós köszönéséből is érezni lehetett tökéletes ajándékot kaptunk. Mivel először voltunk Görögországba Paralia tengerpartja, utcái és az esti sétáló utcai nyüzsgése annyira ámulatba ejtett minket, hogy eldöntöttük a 40-ik házassági évfordulónkat jövőre ugyan itt ugyan ekkor szeretnénk eltölteni.

Az iroda kinti képviselője a Lemonas Tours. Segítségükkel el látogathattunk a Meteorákhoz és az utolsó előtti napon az Olümposzra. Itt szeretném megköszönni Bedő Emőke egész heti idegenvezetését.  A fiam a Pieria Travelnek köszönhetően vasárnap eljuttatott minket Athénba köszönet Évikének az egész napi vezetésért és végül de nem utolsó sorba a Personal Toursnak a szervezésért, szállásért. Reméljük jövőre semmi nem jön közbe és lefoglalhatjuk szobánkat az iroda szervezésében ismét Paralián.