Utazóink írták rólunk

 

Kedves Látogató!

Utazóink tapasztalatait, véleményét olvashatja az alábbiakban. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a hozzánk beérkezett visszajelzéseket változatlan formában és időrendben közöljük! A szállások és a szolgáltatások színvonala és minősége is sokat változott pozitív irányban a korábbi tapasztalokhoz képest. Fontos számunkra, hogy élményeit írásban is megossza velünk, ezzel segíti törekvésünket, hogy ajánlatainkat az Ön igényei szerint alakíthassuk. Kérjük, utazása után tiszteljen meg bennünket néhány sorral, melyben egyúttal hozzájárul ahhoz, hogy oldalunkon megjelentethessük! Levelét a nador@personaloturs.hu címre várjuk.

 

Bencze Szilvia - Zakynthos, Zakantha Beach Hotel / 2019 

zeretnék visszajelezni, hogy végül nagyon jó két szobát kaptunk a Zakantha Beach Hotelben, a tengerre és a medencére nézö oldalt kaptuk, nagyon elégedettek voltunk. Igazán jól sikerült így az ajándék út a szüleimnek :) Mégegyszer köszönöm a fáradozásaikat ez ügyben. Azt is szerettem volna jelezni, hogy nagyon elégedettek voltunk a kihelyezett idegenvezetövel, Dobre Anettel. Nagyon kedves, segítökész, és a szigettúra és a teknös nézö kirándulás is nagyon hangulatos és érdekes volt. Külön kiemelném, hogy nekünk nagyon tetszett a választékos és nyugodt stílusa, szemben néhány más idegenvezetôvel, akik néha kicsit túlzásba viszik a lelkesedést
és ezzel lefárasztják az embert. Rengeteg információt megosztott, szórakoztató volt, mégsem tolakodó, engedte, hogy megéljük az élményt. Összességében ez a szép hét igazán megnövelte a szervezett utak iránti bizalmunkat! :)
Szűcs Klaudia – Kefalónia – Aridas apartmanház

Jól sikerült az utazás, minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat, az apartmannal sem volt semmi gond, nagyon szép volt (főleg, hogy reggel a tenger látványára ébredtünk). :) A hétfői buszos szigettúra nagyon jól összeállított program volt (a Myrtost a szívünkbe zártuk), de a hajókirándulások során is sok élménnyel gazdagodtunk. Szép hetet töltöttünk el Lourdasban (igaz gyorsan eltelt) és nem kizárt, hogy egyszer visszatérjünk Kefalóniára! :) Vandával is elégedettek voltunk, sok ontból tökéletes választás volt.
Én még ilyen hozzáállással nem találkoztam. Átlagon felüli rugalmasság, kedvesség, odafigyelés. A szállás nyugodt helyen van, tökéletesen lehetett pihenni, és nem utolsósorban a legjobb part közelében van. Kontinentális reggelivel hirdették, de ez több volt annál. Úgy érzem, nagyon várják a magyar vendégeket, és ahogy ezt egy jó szállodásnak kell, meg is tesznek ennek érdekében mindent. Köszönjük!


Jermineczné Kákonyi Orsolya - Zakynthos

2010-ben Zakyntos szigetén nyaraltunk 3 gyerekkel a Personal tours szervezésében. Az iroda korrekt tájékoztatást nyújtott az általunk választott szállásról,  pontosan és vendégszeretően  a helyszínre szállított minket. Csodálatos hetet töltöttünk ezen a változatos tengerparttal rendelkező szigeten. Mindenkinek ajánlom  a helyszínt és az irodát is ! Egy kis nüansz azért a végén becsúszott, a visszafelé útra szóló repülőjegy bekerült a bőröndbe, de a helyi képviselő ezt is azonnal megoldotta :)

Galgóczy Judit - Korfu
Önökkel utaztunk Korfu szigetére repülővel 2003-ban. Egy hétig voltunk ott Messonghiban egy apartmanban, ami a tengerparton volt. Nagyon meg voltunk elégedve. Félpanzióra a közeli szállodában befizettünk ( amit önök intéztek el itthon) és remek ennivalót kaptunk. Az idegenvezető egy nagyon kedves nő volt, akivel összebarátkoztunk, és az egész szigetet megnéztük. A görög est is nagyon jól sikerült, még ma is emlékezünk rá. Szvesen megyünk a Personal Tours-sal máshova is.
 

Gayer Zoltánné - Korfu - Messongi Iannis Apartmanház

1997 nyarán párommal és családjával egy csodás nyaraláson vettünk részt. Az úti cél Korfu volt- Messongi. A Iannis (nagyon jól felszerelt és tiszta!)Apartman házban voltunk elszállásolva és a közeli Hotel Geminiben voltunk befizetve félpanziós ellátásra. Életem egyik legjobb nyaralása volt. Addig még sosem ültem repülőn… A szállodának volt egy nagy medencéje, amit használhattunk, de nagyon közel volt a tengerpart is. Az  ellátás magas színvonalú volt. A közelben számos üzlet és szórakozási lehetőség volt, még gokártoztunk is! Nem messze volt motorbérlési lehetőség, amit ki is használtunk és bejártuk az egész szigetet. Voltunk egy likőrgyárban, Erzsébet Királynő palotájában és egy gyönyörű strandon is.

Felejthetetlen élmény volt…


Dr. Kálmán József - Zakynthos

Tegnap érkeztünk haza Argassi-ból, ahol Domonkos Magdaléna volt az idegenvezetőnk.   Szeretünk utazni, de utazásink során még ilyen felkészült, remek idegenvezetővel nem találkoztuk.  1 hét alatt 4 fakultatív programon is részt vettünk és előrelátó gondoskodásának köszönhetően minden zökkenőmentesen történt. “Anyai” gondoskodásának következtében biztonságban éreztük magunkat, és folyamatosan, fáradhatatlanul azon dolgozott hogy az utasok jól érezzék magukat. Nagyon sok technikai és kultúrális információval ellátott minket, hihetetlenül jól felkészült és tájékozott idegenvezető.
Köszönjük szépen a szép élményeket!


Koncz László – Zakynthos – Paradise stúdiók
 
Nagyon jó volt Önökkel utazni,most már 5-ödször. Köszönjük a munkájukat! Elutaznánk a Personal Tourssal 1 hétre még az idén még egyszer.
Tisztelettel és köszönettel:Koncz László és családja


Szekeres Zsuzsanna – Zakynthos – Paradise stúdiók
 
Az utazás remekül sikerült, mindennel nagyon elégedettek voltunk. A szállás kiváló volt,
Jövőre is Önöket választjuk! :-)


Schiffer Hajnalka - Korfu - Jón tenger apartman

Ezen a nyáron ismételten Korfun nyaraltunk. Úgy, mint két évvel ezelőtt, a Personal Tours szervezésében, Messonghi volt az úti cél!Szállásunk a Jón-tenger apartman házban volt!Az épületet  az idén újították fel,maximálisan kibővítve az apartman által nyújtott komfortos szobákkal és luxus medencével, pontosan úgy, ahogy ezt az utazási iroda a prospektusába leírta! A sziget még most  is tartogatott számunkra újabb, még általunk nem ismert gyönyörű helyeket!Az idegenvezetők a legprofibb és legkorrektebb szolgáltatást nyújtották,készségesek és segítőkészek voltak mindenben.Felejthetetlen hetet töltöttünk a szigeten. Már előre is várjuk a Personal Tours jövő évi ajánlatait!Mindenkinek ajánlom az irodát!


Cseke Erzsébet és Tóth Andrea - Sarti

Szeretnénk megköszönni utazásunk szervezését, remekül éreztük magunkat! Utazásunk során, az autóbusz pilótái rendkívül segítőkészek és barátságosak voltak mindent megtettek a kényelmünk és szórakoztatásunk érdekében a hosszú úton. Ezúton köszönjük nekik, Tibornak és Péternek! Sartiban is nagy segítségünkre volt Krisztina idegenvezetönk a Sithon Travelnél. Minden jót, és hasonló sok ilyen elégedett utast kívánunk Önöknek!


Vinczler Tímea - Korfu - Jón tenger apartman

Ma érkeztünk haza Messonghiból, a Jón tenger apartmanházból. Csodálatos hetet töltöttünk ott a férjemmel és a két lányommal. Ezt az általam évek óta vágyott utat kaptam a két nappal korábbi diplomaosztóm, meg az egy nappal korábbi, csúnya, kerek születésnapom ajándékaként! Kívánok Önöknek is sok-sok olyan szép pillanatot, amit én/mi átéltünk az út kapcsán, és sok, hozzánk hasonlóan elégedett utast a jövőben is!
Üdvözlettel: Vinczler Tímea és családja


Kiss Petra és Kiss Sándorné - Zakynthos

Ezúton szeretnénk köszönetünket kifejezni Domonkos Magdaléna idegenvezető kiemelkedően magas színvonalú munkájáért. Nagy része volt abban, hogy Zakynthoson eltöltött nyaralásunk egy életre szóló élményt nyújtott. Így hozzájárult ahhoz, hogy az elkövetkező időkben is folyamatosan figyelemmel kísérjük az Önök utazási irodájának kínálatát.


Kiss Ágnes - Korfu

Életem egyik legszebb nyaralását töltöttem Korfun édesanyámmal az Önök szervezésében.Minden-amit ígértek - és minden ami a prospektus képein látható volt, valóságos, sőt még annál is szebb volt. Idegenvezetőnk kedves,közvetlen,segítőkész volt.Úgy gondolom, hogy sokkal többet is tett annál, mint ami a munkaköri leírásában -ha van ilyen - szerepel.Hazautazáskor édesanyám véletlenül a reptérre szállító buszban hagyta a kalapját(amit ott Korfun kapott tőlem) és már csak akkor vette észre amikor már túl voltunk az ellenőrzéseken.Kitelefonáltam idegenvezetőnknek,elmondtam a problémát és ő megoldotta, hogy a kalap 20 perc múlva már újra édesanyámnál volt. Ha szépet akarnak látni, és ha fel akarnak töltődni a tengertől, a napfelkeltétől,a kanyargós szűk kis utcáktól, a csodás panorámáktól, a természet gyönyörűségeitől, akkor mindenkinek szívből ajánlom Korfut.
Az Önök korrektsége, megbízhatósága hosszabb és rövidebb távon is meghozza a sikert. Ehhez kívánok sok erőt,egészséget és azt, hogy olyan munkatársakat válasszanak mint amilyen itt Budapesten és ott kint Korfun volt.


Kalocsai Ákos - Zakynthos - Paradise stúdió

Szeptember 3-án érkeztünk haza Zakynthosról. A Paradise stúdiókban szálltunk meg. A szállással nem voltunk teljesen megelégedve, mert egy olyan földszinti szobába osztott be minket az iroda, ahová alig sütött be a nap, és az apartman legforgalmasabb helyére nyílt a terasza. Szerencsére egy kedves családnak köszönhetően szobát tudtunk cserélni, ahova kis utánajárás után sikerült tányérokat és poharakat szerezni a medenceparti bár konyhájáról, így boldogan költöztünk be oda.
A nyaralás ettől a kis kezdeti kellemetlenségtől eltekintve felejthetetlen volt, amihez nagyban hozzájárult Domonkos Magdaléna idegenvezető szakértelme. Minden egyes kiránduláson nagyon precízen, összeszedetten és felkészülten beszélt a látnivalókról. A buszos utazás közben folyamatosan mesélt, egy percig le sem állt: mitológiáról, helyi szokásokról, történelemről, aktuális dolgokról. Olyanokat információkat tudtunk meg Tőle, amiket egyetlen útikönyvben sem olvashattunk volna. Egy két lábon járó könyvtár. :) Mindezek mellett még arra is nagy figyelmet fordított, hogy úgy haladjunk a programmal, hogy megelőzzük a többi buszt, ezáltal értékes időtöltésre fordíthassuk a sorban állással töltendő perceket. Köszönjük neki mindezt, és reméljük találkozunk még vele valamelyik utazásunk során.


Kusperné Kertész Krisztina - Rodosz - Evi hotel

Az utazásunk remekül sikerült, köszönjük szépen a szervezést. Nagyon kellemes egy hetet tölthettünk az Önök szervezésében a Hotel Evi szállodában all inclusive ellátással, Faliraki kisvárosában. A szállással és az étkezéssel is teljesen meg voltunk elégedve. A 7 éves lányom ki sem akart jönni a medencéből, de azért a tengerpartot is meglátogattuk. Nem vettünk részt fakultatív kiránduláson, hanem 3 napra autót béreltünk és körbejártuk a szigetet. Nagyon szép helyeken, kis falvakban is jártunk. Meglátogattuk az Aquaparkot is. Mi már 11 éve jártunk ugyanezen kisvárosban, de most rá sem ismertünk. Akkor az Anemoni apartmanban laktunk. Reméljük, hogy még utazunk Personal Tours -al.
Mindent nagyon köszönünk!!!


Görgényi Tamás - Korfu - Jón tenger apartman

Szeretném megköszönni Önnek és kollégáinak a nyaralásunk megszervezésében és lebonyolításában nyújtott segítségét. Görögországba a tizedik alkalommal repültünk, Messongiba a véletlen folytán éppen tíz év után keveredtünk vissza. A főszezon ellenére meglepően kevesen voltak, de ez kifejezetten kedvünkre való volt, mivel a nyaralás nálunk a pihenésről és a tengerről szól. Szégyen-gyalázat, de most sem néztük meg Sissi nyaralóját…Ehelyett bicajt kölcsönöztünk,  búvárkodtunk, ettünk-ittunk, élveztük a napsütést és a sós levegőt. A korfuiak az már első nap után úgy üdvözöltek, mint régi ismerősöket. Az apartman  megfelelt az elvárásainknak, egy óra alatt belaktuk és otthon éreztük magunkat. ”Rómában élj úgy, mint a rómaiak” Ez minden eddigi nyaralásunknál bevált. Ha elhatározod, hogy jól fogod magad érezni, akkor úgy is lesz. Lehet hogy találkozunk jövőre is.


Csajka Ferenc - Kefalonia - White House stúdió

Tisztelt Iroda! Az Önök által szervezzett kefaloniai nyaralásunk nagyon-nagyon jól sikerült! A White hause studió különösen megnyerte tetszésünket. Nagyon közel volt a finomhomokos tenger, valamint az üzletek, tavernák is.Köszönjük szervezésüket. Már most eldöntöttük, hogy mindenképpen visszatérünk ide. Természetesen hozzájárulok ahhoz, hogy vendégoldalon közöljék irásomat.


Wágner József - Korfu - Jón tenger apartan
 
2012. júliusában utaztunk feleségemmel nászútra Korfu szigetére. A sziget nagyon csendes, kellemes. Az emberek kedvesek, figyelmesek, segítőkészek. Nagyon jól beszélnek nyelveket, még magyarul is teljesen jól meg lehet értetni magunkat, így bíztatok mindenkit, hogy nyelvtudás hiányában is bátran menjenek Korfura. A tenger valami gyönyörű, sekély, homokos. Egyszer mindenkinek látnia kell... Ezúton is köszönjük szépen a Personal Toursnak, aki megszervezte számunkra ezt a felejthetelen 1 hetet és a munkatársuknak, aki sok izgalmas fakultatív programot biztosított nekünk.
 
 
Lajkovics Andrea - Kefalonia - Stefanos stúdió

Köszönöm kérdését, nagyon jól éreztük magunkat. A leszállást követően semmilyen gondunk nem volt az ominózus 2 hét múlva lejáró személyi igazolvánnyal kapcsolatban, így az első akadályt sikerrel vettük. Nagyon szép volt a szállás és az azt körbe vevő környezet is. Minden megfelelt annak, amit Önöktől tájékoztatásként kaptunk. Az idegenvezető készséges volt és kellő információval rendelkezett, hogy minden kérdésünkre választ kapjunk, egyszóval tökéletes volt minden. Nagyon elégedettek vagyunk/voltunk.


Csajka Lászlóné - Kefalonia - Stefanos stúdió

Idén már másodszor utazunk ezzel az utazási irodával, melynek segítőkészsége kiváló, a tájékoztatás mindenben fedi a valóságot.
2012. július 9-től töltöttünk 2 csodálatos hetet Kefalónia szigetén a Stefanos apartmanban Lourdasban. Utazásunk nagyon kellemesen telt, a repülőút és az autóbusszal a transfer is flottul ment, nem volt semmi fennakadás. A ház és környezete nagyon szép, nagyon tiszta. Takarítás 3 naponta, ágynemű, törölköző csere, mely ténnyel utazásaink során ritkán találkoztunk. Az apartman modern felszereltsége és tisztasága sokat segített abban, hogy jól érezzük magunkat. A tenger közel van a szupermarkethez egy kicsit kell sétálni, de nyaralás idején az nem távolság.
Mindent összevetve nagyon jó volt a nyaralásunk, az elvárásoknak mindenben megfelelt.
Köszönjük az utazási iroda munkatársainak! Reméljük jövőre is velük tudunk utazni!

 
Hegedűsné Ládi Enikó – Korfu – Jón-tenger apartmanház
 
Minden nagyon szuper volt, az idő, a szállás, a tenger... szóval nagyon jól éreztük magunkat. A kabócák kicsit hangosak, a táj gyönyörű, Héder Mónika (idegenvezető) nagyon kedves és segítőkész volt. Szervezett programokon is részt vettünk, valamint egyénileg is megpóbáltuk felfedezni a sziget minden szépségét. A repülőút is fantasztikus volt, sajnos visszafelé már nem láttunk a szigetből semmit, a késői indulás miatt. Hihetetlen, hogy milyen nagy a légiforgalom e pici kis szigeten.
Nagyon jól éreztük magunkat, élményekkel telve, lebarnultan, kipihenten érkeztünk haza.

 
Dr. Torbágyi Ágnes – Kréta – Paul Marie apartmanház

Nagyon jól sikerült a krétai nyaralás, a szállás is rendben volt, a tenger is, az éttermek is. Egyszer kipróbáltuk a helyi közlekedést, de a 42 fokban nem volt szerencsés, ugyhogy béreltünk egy kis kocsit és azzal bejártuk a szigetet amennyire tudtuk. A helyi idegenvezetők is nagyon helyesek, segitőkészek voltak. Köszönjük a szervezést.


Blaskovics Szilvia - Sarti – Kiriakis apartmanház

Az apartman nagyon jo helyen volt, meg voltunk elégedve vele. A gépkocsivezetők nagyon kedvesek és rendesek voltak.  Személyesen odajöttek hozzánk és elmondták, amit a buszról és az útról tudni kellett. Egy-két szót mondtak Belgrádról, Szalonikiről. ez újdonság volt, mert ilyen  figyelmességben még nem volt részünk.
Szeretném Önöknek is és a gépkocsivezetőknek is megköszönni a kedvességüket!!!!


Fekete Zsolt - Korfu  - Jón-tenger apartmanház

A szolgáltatásokkal maximálisan meg voltunk elégedve. Külön ki kell emelnem az idegenvezetőnk tevékenységét, aki a tőle elvárhatóan túl is segített, amikor és amiben tudott. A visszaút egy kis kalandja miatt (az értünk jövő busz elromlott) "elkeveredtünk"  tőle, és nem volt alkalmunk személyesen megköszönni azt a sok-sok mindent, amit, a csoportért, és értünk, a családért is tett.
S végül, de nem utolsósorban Önnek szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy ilyen ad-hoc jelleggel is, az utolsó utáni pillanatban lehetővé tette ezt az utazást nekünk! Biztos vagyok benne, hogy még utazunk Önökkel!
Még egyszer köszönjük!

 
Máté Károly -Korfu – Jón-tenger apartmanház
 
Oda és visszautazás színvonalas volt és pontos az osztály kategóriájához mérten is, már többször is
utaztam TRAVEL SERVICE légitársasággal ( Körülményekhez képest jó választás volt a sajnálatos MALÉV megszűnése miatt). Az időjárás első két napban nem volt kegyes hozzánk de ezt a kis apróságot leszámítva minden rendben volt, ez az égiek hatáskörébe tartozik. Az Önök kirendelt kollégái nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, szinte teljesen családias hangulatban éreztük magunkat, néha olyan érzésem volt hogy egy ilyen jó csapatban szívesen dolgoznék. Szállás épülete is kellemes hangulatos volt a megszokott görögös kis apró hibákkal de ezek nem voltak jelentősek. Bár nekem önmagában Korfu sziget természeti szépségei is teljesen lenyűgöznek és mindig új aprósággal bővítik élményeimet. Az utazás végén sajnos darázscsípés miatt orvosi ellátást igénybe kellet vennünk, ott is kedvesek és segítőkészek voltak, és jelen helyzetben úgy tűnik hogy az ATLAS biztosítóval sem lesz probléma. Mindent összevéve ha a jövőben az anyagi lehetőségeim is megengedik és kedvező ajánlatot kapok újból Önöket választom, és bátran ajánlom Önöket ismeretségi körömben

 
Bencze Júlia - Kréta – Paul Marie apartmanház
 
2012 szeptemberében töltöttünk a párommal egy csodálatos hetet Kréta szigetén a Personal Tours szervezésében. Nem először utaztunk a társasággal, de másodszor sem csalódtunk: segítőkész munkatársakkal, szemfényvesztés-mentes, korrekt ajánlattal, komfortos, bájos szállással, és színes programokkal szembesültünk, amiért utólag is nagyon hálásak vagyunk. Tavaly még nem voltunk hívei az utazási irodák által szervezett nyaralásoknak, de a Personal Tours óta abszolút bátran ajánljuk mindenkinek az ilyen jellegű utazásokat! Felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk, amiért nagyon hálásak vagyunk!
 
 
Szirb Sándor - Kefalonia - Katerina apartman
 
Nagyon szépen köszönjük a szervezést, az út tökéletes volt elejétől a végéig.
A szállás tiszta, rendes, bár itt megjegyezném, hogy nem emeleti apartmant kaptunk, pénteken költöztünk át egy emeleti erkélyes szobába, amit a házvezetőnő ajánlott fel. Ez egyébként egyáltalán nem okozott problémát, még ha emeleti apartmant is vártunk alapvetően.
Minden jól volt szervezve, a telepített idegenvezető munkáját külön azért nem emelném ki.
Nagyon jól éreztük magunkat, az irodával nagyon elégedettek vagyunk, ajánlani fogjuk Önöket és további sikeres munkát kívánunk!
 
 
Jónásné Lestyán Teréz és Jónás Gyula - Kefalonia - White House apartman
 
Nagyon jól éreztük magunkat. Szerintem minden tökéletes volt: a szállás, a tengerpart közelsége, az idegenvezetőnk Vanda kedvessége és felkészültsége és még az időjárás is nagyon kedvezett nekünk. A fiam és a felesége szintén az Önök szervezésében utazott tavaly nyáron Kefalóniára és Ők is nagyon elégedettek voltak, ezért is választottuk a Personal Tours utazási irodát. Még egyszer köszönjük!
 

Salageanu Andrea – Zakynthos – Costas apartman
 
Nagyon szuperül éreztük magunkat, nem történt semmi rossz szerencsére....béreltünk motort, bejártuk a szigetet, csodás helyeken jártunk, és a tengerparton eljegyeztek :-))))))) Rosszat nem is tudok mondani.....esetleg annyit, hogy 3 órát késett a gép hazafelé menet, de jó társaságban elszórakoztattuk egymást.Köszönünk szépen minden segítséget!

 
Szilágyi Vilmos Árpádné – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház
 
Az út nagyon jól sikerült, leszámítva azt, hogy a repülőgép 3 és fél órás késéssel indult Ferihegyről. Kaptunk tájékozatót is a légitársaságtól, hogy milyen lehetőségek vannak esetleges kártérítésről.
Görögországban nagyon felkészült volt az idegenvezető (.......... Magdaléna). Amit a szálláson elhelyezett tájékoztatót, rendkívül körültekintő és hasznos volt. pl: Anyukám otthon felejtette a gyógyszerét, de a könyvben görögül benne volt, hogy hogyan kell kérni a gyógyszertárban, és könnyen megtaláltuk. Ebből a könyvből rendeltem a görög ételeket, is, ami magyarul le volt írva, hogy pontosan miből áll, és hova érdemes menni. Tökéletes volt. A fakultatív programokon pedig olyan térképet állított össze, hogy mindíg mindent pontosan tudtunk.
A szállás rendkívül tiszta volt (Ionian Hill Hotel). Görög viszonylatban még nem voltam ilyen tiszta szálláshelyen. A tulajdonosok fiatalok, és kedvesek voltak. A szobából a kilátás egyszerűen lenyűgöző volt.
Mivel valószínű emlékszik, 83 éves édesanyámmal voltam, és nappal jól bírta a fel-le utat a hegyről, és a 70 lépcsőt, de első este az idegenvezetői tájékoztatóra menve, mivel annak 9 óra után lett vége, teljesen sötét volt, és az elemlámpával is egy rémálom volt visszamenni a szállásunkra. Javaslom éjszakára a láthatósági mellényt, mivel eleinte előre világítottam az országúton, később rájöttem, hogy inkább hátrafele kell az autóknak és a kamionoknak világítani, mert nagyon keskeny az országút, és nem lehet a kanyarok miatt csak felváltva hol az egyik oldalon, hol a másik oldalon menni. De megoldottunk, hogy sötétedés után nem mentünk sehova. Összegezve, nyugodtan ajánlhatja bárkinek, aki imádja a szépet.


Zsolnai Krisztina – Kréta - Paul Marie apartmanház
 
Maga az utazás zökkenőmentes volt, minden papír időben a rendelkezésünkre állt. A telepített idegenvezető is maximális helyismeretről tett tanúbizonyságot - bár mi nem nagyon vettük igénybe a kinti szolgáltatást, de bármilyen személyes kérdéssel fordulhattunk hozzá.
Az apartman tökéletes volt, a kert csodálatos, a tulajdonosok tünemények. Bármivel kapcsolatba kereshettük őket, majdhogynem baráti viszony alakult ki közöttünk. Nagyon sokban hozzájárult, hogy az első hetünk jól sikerült. A Galiniről sem hallottam semmi rosszat.
Mivel Kréta jóval nagyobb, mint gondoltuk, ezért pár túráról lemondtunk. Ennek ellenére csodálatos élményekkel  tértünk haza (a megtett 1700 km után). Azért amennyiben lehetőségük lenne, érdemes lenne megfontolni egy Agia Marina Platanias környékén lévő szállást is, biztosan nagy kereslet lenne rá :)
Bátorkodtam irodájukat és a szállást is ajánlani a főnököméknek, akik ha jól tudom be is fizettek már július végi dátumra.
Még egyszer köszönünk minden, s bízom benne minél előbb újra igénybe vehetjük szolgáltatásaikat.
 
 
N. Xenia - Kefalónia – Aridas stúdiók
 
Az utazásszervezéssel kapcsolatosan minden maximálisan rendben volt és nagyon elégedettek voltunk/vagyunk.
Az idegenvezető, Vanda is nagyon ügyes, talpraesett és a kirándulás is nagyon jól szervezett és összehangolt volt minden téren (én abból a régióból egyedül mentem, de a csoporthoz csatlakozásom is gördülékenyen ment)!
A szobánk csodálatos volt, szó szerint mindenhonnan a tenger valamely részét láttuk!
Mivel eddig mindig személyesen foglaltunk valamelyik irodában, kicsit tartottunk az internetes/elektronikus "távfoglalástól", de kellemes élmény volt és maximálisan elnyerték a bizalmunkat!
Összegezve, hálásan köszönünk mindent, a kedvességével, segítőkészségével, szakmai hozzáértésével Ön is jelentősen hozzájárult a nyugodt, biztonságos pihenésünkhöz és hogy az idei nyaralásunkra is örömmel és szép gondolatokkal emlékezzünk vissza!
 

Balogh Istvánné – Korfu – Jón tenger apartman
 
A nyaralás nagyon jól sikerült. A korfui idegenvezető, Héder Mónika mindenben segítségünkre volt, részletesen tájékoztatott mindenről, naponta érdeklődött, hogy mi hogy volt, és minden kérdésünkre válaszolt.
A szállás jól felszerelt, tiszta volt, a medencének is örültünk. Talán azt lehetne hátrányként megemlíteni, hogy a szobában egy kicsit szűkös volt a hely hármunknak, de ez ennyi időre nem volt komoly gond. Utolsó nap hajnalban a víznyomás nagyon lecsökkent, ezért a wc-t nem lehetett lehúzni, de ezt is hamar javították, még reggel (valamilyen szűrő eldugult).
A reggelit-vacsorát könnyen meg tudtuk oldani: amit a supermarketben vásároltunk, azt az erkélyünkön elfogyasztottuk. Meleg ételt pedig sok helyen ehettünk. Az unokámnak nagyon tetszett a legközelebbi Marilena taverna konyhája, ahol magyarul is tudtak.
Programokon is részt vettünk:
a Paxos-Antipaxos hajóút jó volt (a hajón volt légkondi is)
az egynapos korfui buszkirándulás is szép élmény volt (jó volt az idegenvezetés, de nem Mónika, hanem egy kolléganője volt velünk, mert kevés volt a jelentkező a mi csoportunkból)
a kishajós BBQ kirándulás (fürdés különböző gyönyörű helyeken) is tetszett
az aquaparkban is voltunk.
A buszos transzferek rendben voltak, a busz mindig hűtött volt és időben jött.
Az unokámnak is nagyon tetszett az utazás.
Köszönjük a jó szervezést.
Bár mi rendkívül ritkán utazunk, de ez a hét szép élmény marad mindhármunknak.
 
 
Kolarics Kinga Katinka – Zakynthos – Ionian Hill apartmanház
 
Csodálatos hetet töltöttünk a Párommal Zakhyntoson a Personal Tours szervezésében. Tavaly véletlenül találtunk az Nádor utcai irodára, akkor Korfut választottuk. Tökéletes volt a szervezés, minden paraméter úgy alakult kint is ahogy itthon ígérték.
Zakhyntoson Argassi városkában laktunk az Ionian Hill apartmanban. A kilátás lenyűgöző, a szobák kellemesek nagyon szép erkélyekkel.
Külön köszönetünk Domonkos Magdalénának, Aki fantasztikus szakmai felkészültséggel és kedvességgel vezette a csapatot.
Mindenkinek ajánlom a kefalóniai túrát, a hajóút is gyönyörű és a szomszédos sziget is lenyűgöző!
Köszönet a Personal Tours Munkatársainak a szervezésért, reméljük, hogy jövőre is lesz alkalmunk az Iroda szervezésében utazni egy másik görög szigetre.
 
 
Tajthy Dóra – Korfu – Jón-tenger apartmanház
 
A nyaralásunk nagyon jól sikerült. Ár-érték arányban meg voltunk elégedve a Jón Apartmanházzal. Szépen fel van újítva és a medencéjéből igazán szép kilátás nyílt a tengerre. Az idegen vezető is igazán kedves volt és segítőkész. Illetve még azt szeretném kiemelni, (amit az értékelő lapról lefelejtettünk), hogy nagyon örültünk hogy nem fapados társasággal utaztunk (nem kellett a helyekért tolakodni és ételt/ italt is felszolgáltak). Meg voltunk elégedve az Önök által szervezett nyaralással és ha valaki nálunk érdeklődik jó szívvel fogjuk ajánlani a Personal Tourst, illetve ha újra utazást tervezünk biztos hogy el fogunk látogatni az Önök honlapjára is.
 
 
Czinkota Zsolt Ferencné – Zakynthos – Costas
 
Remekül éreztük magunkat,az itthoni indulástól egészen a hazaérkezésünkigminden nagyon profin működött,nagy segítség volt Domonkos Magdalénaidegenvezető,aki nélkül a zakynthosi repülőtéren nehéz lett volnaeligazodni.
Tiszta,rendes volt a szállás,egyszóval nagyon elégedettek vagyunkmindennel.
Ha tehetjük,biztosan Önökkel utazunk máskor is!

 
Kovácsné Dénes Ágnes - Kefalonia - White House
 
Az utazás nagyon jól sikerült. Csodálatos a sziget, elégedettek voltunk az apartmannal és az idegenvezető hölgy is nagyon kedves volt velünk. Összességében minden nagyon pozitív!


Dobos Viktor - Zakynthos – Krinas apartmanház
 
nagyon nagyon meg voltunk elégedve. Nem voltunk még szervezett úton, tehát nincs viszonyítási alapunk, de amit kaptunk, a transzfer utazás, az idegenvezetés, a szervezett utak, Magdaléna segítőkészsége nagyon kellemessé tette nekünk ezt a pár napot.
 
 
Molnár Edit – Kefalónia – Aridas

A nyaralás nagyon jól sikerült. Az apartman remek volt, közel a tengerhez, és a szállásadók is nagyon kedvesek voltak. Az idegenvezetőnk, Vanda mondta, hogy egész Kefalónián ez az apartman van a legközelebb a tengerhez. És maga Kefalónia gyönyörű, még mindig a hatása alatt vagyunk. 2 hét alatt sikerült bejárni az egész szigetet.  Valószínű, hogy jövőre is egy görög szigetet fogunk választani nyaralásunk úti céljául.


Kósa Réka – Korfu – Gela apartmanház

Párommal együtt nagyon elégedettek voltunk az utazással, illetve a teljes nyaralással. Köszönöm szépen az Utazási Iroda, és elsősorban az Ön segítségét.Tökéletes ajánlás volta Géla.Gyönyörű környezet, vendégszerető házigazdák, kedves és kulturált nyaraló társak.Mindenképp ajánlani fogjuk az Önök szolgáltatásait, és a helyet is.

 
Taba Máté - Zakynthos - Krinas stúdió
 
Utazásunk nagyon jól sikerült! A szállás olyan volt mint az ígért, szép és tiszta a kilátás pedig csodálatos. A repülő is csak fél órát késett ami nem volt vészes. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük szépen a szervezést :)
 

Gogola Frigyes - Paralia - Manos apartmanház
 
2013 szeptember 16 -25 között csodás hetet töltöttünk Paralián.  Az indulás idején bőven itthon őszi hideg időben történt, de Görögország a csodás 30 fokos melegével várt bennünket a nejemmel és tartotta magát a teljes nyaralásunk idején. Az utazást a két fiunk és a menyünktől kaptuk még tavaly karácsonykor.  Szállásunk a Manos apartman legfelső szintjén volt. A kilátás a csendes mellékutcára nézett, Maga a szállás tiszta rendezett és a tulaj kedves mosolygós köszönéséből is érezni lehetett tökéletes ajándékot kaptunk. Mivel először voltunk Görögországba Paralia tengerpartja, utcái és az esti sétáló utcai nyüzsgése annyira ámulatba ejtett minket, hogy eldöntöttük a 40-ik házassági évfordulónkat jövőre ugyan itt ugyan ekkor szeretnénk eltölteni.
Az iroda kinti képviselője a Lemonas Tours. Segítségükkel el látogathattunk a Meteorákhoz és az utolsó előtti napon az Olümposzra. Itt szeretném megköszönni Bedő Emőke egész heti idegenvezetését.  A fiam a Pieria Travelnek köszönhetően vasárnap eljuttatott minket Athénba köszönet Évikének az egész napi vezetésért és végül de nem utolsó sorba a Personal Toursnak a szervezésért, szállásért. Reméljük jövőre semmi nem jön közbe és lefoglalhatjuk szobánkat az iroda szervezésében ismét Paralián.